Filter
Nyári Tanfolyamok
Franciaország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Üzleti kommunikáció Nyári Tanfolyamok Keresése Franciaországban 2019/2020

A nyári tanfolyamok kényelmes lehetőséget kínálnak a tavaszi és az őszi félév közti kreditgyűjtésre. Ez különösen előnyös lehet azoknak a hallgatóknak, akiknek tárgyat kell ismételni. Azoknak a diákoknak is hasznosak a nyári tanfolyamok, akik gyorsan szeretnének lediplomázni.

Mint minden fegyelem, fontos az üzleti életben, hogy az üzenetet hatékonyan, mind az emberek belül és kívül a munkahelyen. A tanulmány az üzleti kommunikáció tanítja a diákok, hogyan kell ezt a különböző média, többek között előadások, írásban, táblázatok, diavetítést és grafikai tervezés.

Franciaország, hivatalosan a Francia Köztársaság, az egységes félig elnöki köztársaság található főleg Nyugat-Európában, és több tengerentúli régiókban és területeken.

A Legjobb Üzleti kommunikáció Nyári Tanfolyamok Franciaországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Üzleti kommunikáció, Franciaország

Diplomák
Helyszín
Franciaország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
IES Abroad

Az IES szakmai gyakorlat fejleszteni tudja a szakmai készségeket, a kommunikáció képességét a kultúrák között, és lényeges munkatapasztalatot nyújt ahhoz, hogy elindítsa ... [+]

Áttekintés

Intern a világ egyik legmagasabb tekintélyes városa a kultúra és a nemzetközi üzleti. Séta vagy busszal a város nyüzsgő utcáin, vagy ugorjon a metróra, hogy munkába álljon. Az ebédidő egy közeli kávézóban quiche-t vagy egy szendvics-au jambont jelent, amelyet egy kényelmes eszpresszó vagy tea követ. Az IES szakmai gyakorlat fejleszteni tudja a szakmai készségeket, a kommunikáció képességét a kultúrák között, és lényeges munkatapasztalatot nyújt ahhoz, hogy elindítsa karrierjét a mai versenyképes munkaerőpiacon.

Fenntartott elhelyezést kapsz egy helyi vállalkozásnál vagy szervezetnél, ahol heti legalább 25 órát dolgozol. Ön is beiratkozik egy előírt 3- vagy 6-hiteles akadémiai szemináriumra más IES gyakornokokkal, ahol megtudhatja, hogy számos helyi üzleti beállítás és lehetőség van.... [-]

Franciaország Paris
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 hónap
Campus
Bővebben magyarul