Filter
Nyári Tanfolyamok
Ukrajna A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Nyári Tanfolyam Megtekintése Ukrajnában 2019/2020

Számos különböző témakörben találunk nyári tanfolyamokat, minden tudományos szinten. Végzettségtől függetlenül sokak számára kínál előnyöket a nyári tanfolyamok széles választéka.

Ukrán történelem hosszú és büszke, a kezdetektől a Kijevi Rusz, mint a legerősebb állam a középkori Európában. A főváros Kijev egyik legrégebbi város Kelet-Európában. Felsőoktatás Ukrajnában akár államilag finanszírozott vagy magán. A legtöbb egyetem Ukrajnában támogatott lakhatását out-of-city diákok. Van egy csomó külföldi diákok az ukrán egyetemeken.

Nyári Tanfolyamok Ukrajnában

Tovább Kevesebb

Találat

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Lviv Data Science Nyári Egyetem oktatási kezdeményezés Applied Sciences Department of ukrán Katolikus Egyetem. A Nyári Egyetem résztvevői - egyetemisták, PhD hallgatók, f ... [+]

Lviv Data Science Nyári Egyetem oktatási kezdeményezés Applied Sciences Department of ukrán Katolikus Egyetem. A Nyári Egyetem résztvevői - egyetemisták, PhD hallgatók, fiatal szakemberek - tanulmányok state-of-the-art módszerek és eszközök a Data Science, Machine Learning, Business Analytics. Az iskola felé az alapszintű résztvevők tudását.

Ebben az évben az iskola dátumok július 12-25.

tanulmányi program

A cél a Nyári Egyetem az, hogy a gyakorlat-orientált tudás terén a Data Science. Az iskola program magába foglalja a következő három szakaszból áll. Az első szakaszban a résztvevők részt bevezető képzés, amely tenné őket ismeri a fő témája az iskola. A második szakaszban a diákok is részt vesznek számos választható gyakorlat-orientált képzés.... [-]

Ukrajna Lviv
Kérj Információt
Angol
Nappali
14 napok
Campus
Bővebben magyarul