Oklevél a repülés (kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély)

Aviation Study Centre

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Oklevél a repülés (kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély)

Aviation Study Centre

Program áttekintése

A kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedéllyel (CPL) az engedélyt meg kell dolgozni, mint egy pilóta. Képzés a licenc tartalmazza alapképzés (hasonlóan a szabadidős és saját licenc képzés), valamint több komplex képzési, hogy meg tudja-e biztonságosan kezelni sokféle helyzetben. A CPL is további elmélet a tudás és a fejlett repülő órát.

A diákok előzetes légiforgalmi képzés és gyakorlati tapasztalat is alkalmazni ezt az utat, és kap elismerést az előzetes tudás frissíteni, vagy átalakítani felé ausztrál pilóta képesítést.

Ajánljuk ezt a programot itt: Gold Coast (Ausztrália), mint hivatalos diploma Aviation program Hamilton (Új-Zéland), mint az alap NZ CPL.

Belépési követelmények

Academic: Senior High School befejezése egyenértékű ausztrál év 12 előnyös. Diákok, akik szeretnék elkezdeni képzés alatti évi 12 is szívesen alkalmazzák, és figyelembe kell venni az eseti.

Kor: 18yrs. A fiatalabb diákok is szívesen alkalmazzák, és figyelembe kell venni az eseti.

Angolul: 6.0 IELTS vagy azzal egyenértékű közvetlen bevitelhez. A diákok alacsonyabb angol szintek csomag A program a mi jóváhagyott angol nyelvű útvonal programot.

RPL: A diákok a korábbi képzési vagy légiforgalmi élmény lehet jogosult fejlett álló felismerése révén az előzetes tudás. Kérjük, érdeklődjön a részletekért.

Orvosi:Annak elkerülése érdekében, csalódás, azt javasoljuk, hogy a kérelmezők mennek orvosi vizsgálat a pilóták számára hazájukban vagy ideális esetben egy ausztrál CASA jóváhagyott orvosszakértő. Kérjük, vegye fel velünk a részletes tanácsokat.

Hogy lehet jelentkezni

A pályázati eljárás célja a nemzetközi diákok és általában gyors és egyszerű. Kérelmek benyújtására online és a csapat készen áll, hogy válaszoljon a kérdésekre, illetve további támogatás. Kérjük, regisztrálja érdeklődését az információs űrlap.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
46 - 46 hetek
Részidős
Nappali
Price
ár
78,000 AUD
Kérjük, tekintse meg honlapunkat a részletekért.
Locations
Ausztrália - Gold Coast, Queensland
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Ausztrália - Gold Coast, Queensland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt