Diploma Fúró Engineering Technology (minősítette CPD Standards Office)

Program bemutatása

Ez a diploma célja a pályakezdők, a személyzet alig vagy egyáltalán nem korábbi tapasztalatok fúrás és a személyzet más területeken, akik szeretnék kezdeni a karrier a fúrás. A tananyag e Diploma programot dolgoztak ki a téma szakértői és azt is összevetni ipari szabvány.

Természetesen szállítási megközelítést

Az elméleti és a gyakorlati megközelítést használják fel e hat hónapos intenzív diploma program. Ez a diploma program teszi ki a jelölteket, hogy standard ipari szoftverek, fúrás szimulátorok és lehetőséget arra, hogy csapatban dolgozni, és mint magánszemély. Akik részt ebben a programban is fel fogják mérni rendszeresen egész program végső értékelése végén előtt igazolást kitüntetést elnyerő.

pic

Célok és szándékok

Ez Diploma Fúró Engineering Technology célja, hogy áthidalja a szakadékot a tudás a leendő pályázók, akik szeretnék kezdeni a karrier a fúrás. A Diploma program foglalkozik az alapvető szempontok és elvek fúrás, és bevezeti a jelölteket, hogy minden szempontból a fúrás. Ezzel Diploma programot, beiratkozott jelöltek kapnak az alapvető ismerete és megértése fúrási mérnöki és különböző fúrási technológiák. Ez Diploma Fúró Engineering Technology program által szállított iparági szakértők, hogy előkészítse és felszerelni beiratkozott jelöltek kezdeni a karrier a fúrás.

Karrier kilátások

Befejezése után a Diploma program a jelentkezőknek lesz hozzáértő és jól felszerelt, hogy a fúrási kihívások és kész azonnali hire mind offshore és onshore pozíciókat a globális olaj- és gáziparban.

  • Kezdés dátuma: szeptember 2016
  • Időtartam: 6 hónap / 4 hét * 6 mos = 24 hét
  • Tandíj: 12.960 £
  • Helyszín: London, Egyesült Királyság.

Tanúsítja

Befejezése után a program küldöttek kapnak diplomát a Fúró Engineering Technology által hitelesített CPD Standards Office londoni és a CPD Igazolás nézőszám, amely akkor utólag belül fel kell használni a formális CPD rekord egy szakmai szervezet, intézmény, vagy a munkáltató.

Program oktatási nyelve:
Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
12,960 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint