Read the Official Description

A Canada's Best Career Guide, a Mediacorp által közzétett, a bűnüldözéssel kapcsolatos karriereket rangsorolja Kanada egyik legjobb társadalmi / közösségi szolgálati karrierjének.

A Rendészeti alapok programja felkészíti Önt a rendészet, a közbiztonság és a bűnüldözés iránti igényes és kielégítő karrierre. Ha valaha is érdekelt a bűnüldözés karrierjének feltárása, itt az ideje, hogy az első lépést megtegyük!

Ez a program célja, hogy az Ön számára a tudás és az alapvető készségek szükségesek a sikeres foglalkoztatás ezen a területen. Az olyan tanfolyamok, mint a konfliktuskezelés, a vizsgálati technikák, a kriminológia és az emberi viselkedés, teljes mértékben felkészülnek Önre a bűnüldözésben rejlő karrierre.

Megjegyzés: A kanadai szövetségi és tartományi ügynökségek különleges követelményeket támasztanak azok számára, akik a bűnüldöző vagy szabályozó hatósági tisztségviselőként lépnek be. Azok a diákok, akik ilyen karriereket kívánnak folytatni, biztosítaniuk kell, hogy a beiratkozás előtt megfeleljenek a fizikai és oktatási követelményeknek.

Program taught in:
Angol

See 45 more programs offered by CDI College »

Last updated April 2, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date