Hivatalos Leírás

Learn Italian mi képzett és tapasztalt anyanyelvi oktatók, kellemes és barátságos tanulási környezet. Ha elfogadjuk azt az interaktív merítés technikák a jobb eredményeket. Ön is élvezheti a szabad kulturális estek, kölcsönhatásba anyanyelvi és megfelel nyelv szerelmesei vagyunk ingyenes nyelvcsere eseményre.

 • Tudjon beszélni olasz: Learn Italian beszélgetés intenzív, rendszeres vagy hétvégi tanfolyamok. Arra koncentrálunk nyelvén valós élethelyzetekben, így tudja használni a mindennapi beszélgetés.
 • Online önálló tanulásra: A olasz online tanfolyam segít megtanulni a nyelvet a saját kényelmét. A tantárgy keretében a készségek kritikus nyelvtanulás: olvasás, írás, hallás, beszéd, szókincs, nyelvtan és a kultúra.

Miért tanuljunk OLASZ

 • Üzleti lehetőségek: Olaszország világszerte ismert művészeti, design ész és konyha. Ismerve az olasz javíthatja karrierlehetőségeket és üzleti lehetőségeket, különösen az iparban, mint belsőépítészet, divat és élelmiszer.
 • Kulturális Tapasztalat: Olaszország gazdag kultúra és ízletes ételeket mindig a figyelem középpontjában. Ha érdekel a zene, az építészet, a divat és a művészet, akkor ez egy nyelvet tudni. Olasz kultúra is ismert, hogy mélyen gyökerezik a görög és a római civilizáció.
 • Rich Nyelv: A mai olasz nyelv van húzva közvetlenül latin, a gyökere minden újlatin nyelvek. A tanulás az olasz, akkor érthető a különböző európai nyelvek, például a spanyol, portugál és francia.

Javítja az általános KOMMUNIKÁCIÓ

Válasszon a tanfolyamok kezdve intenzív rendszeres, hétvégi, szoftverek, virtuális és a munka, mind a négy készség; olvasás, írás, beszéd és hallás.

Jobb álláslehetőségek

Olasz készségek egyre inkább nélkülözhetetlen a munkahelyen. Üzleti olasz nyelvtanfolyamok és olasz beszélgetés osztályok segítségével jobban bízik az a nyelv, és mozgassa előre a karrierjét.

ELKÉSZÍTÉSÉRŐL egy teszt

Akár keres kiutazni felsőoktatási vagy bevándorlási célból olasz nyelvű országokban, Eton Intézet kínál nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokat CILS.

VÁLASSZON KURZUS LEHETŐSÉG legmegfelelőbb az Ön számára

Olasz csoport TANFOLYAMOK

 • Interaktív merülő technikákkal tanítják a tapasztalt anyanyelvűek - 30 órás tanfolyam időtartam alatt 5-7,5 hét alatt - Class mérete átlagosan 12 'All Levels "azt jelenti, hogy ez a pálya is rendelkezésre áll ez a dátum és az idő minden szinten a nyelvet a Kezdő felfelé, feltéve, hogy a minimum 4 versenyző.

Az árak nem tartalmazzák tananyag. Regisztrációs díj 150 AED vonatkozik minden új tanuló. Minden tanfolyam a készlet erejéig és feltételek.

OLASZ PRIVÁT / félig magán TANFOLYAMOK

Rugalmas időzítés és elhelyezkedés - 1-3 tanuló

Egyéni tanfolyamok

 • Egy-egy osztály egy dedikált oktató - Testre szabott egyedi igényeknek megfelelően - Rugalmas időzítést és elhelyezkedés - Tipikus során 20 órán át a lehetőséget, hogy további órák alapján szükség

Félig Private tanfolyamok

 • 2-3 tanulók - Lehetőség foglalnia egy privát osztály egy kis csoportja barát vagy kollégái - Testre szabott egyedi igényeknek megfelelően - Rugalmas időzítést és helyét, hogy megfeleljen a menetrend a csoport 2-3 tanuló kérésére a intézet - Tipikus során 20 órán át a lehetőséget, hogy további órák alapján szükség árak nem tananyag. Regisztrációs díj 150 AED vonatkozik minden új tanuló. Minden tanfolyam a készlet erejéig és feltételek.

Szállítási díj AED 750 érvényes 20 órás tanfolyamokon kívül hozott az intézet.

OLASZ virtuális osztályok

 • Könnyen kezelhető platformot, nem a technikai képességek szükségesek - Ultimate rugalmasságot, platform elérhető több eszköz - Csatlakozzon egy csoport vagy egyén, a munkamenet az Ön igényei szerint - a személyre szabott tanulás, nemzetközileg képzett oktató

OLASZ önképzés CLASSES

A következő szintre nyelvi siker, nincs idő interaktív tevékenységek és szórakoztató kulturális tippeket. A önképzés online nyelvi programok alkalmasak teljesen kezdőtől haladó hangszórók.

 • 60+ NYELVEK egy platformon - korlátlan online hozzáférést 12 hónapig; tanulni több nyelven, illetve szakosodnak egy
 • Értékes kulturális TIPS - kulturális betekintést növeli a megértése és a nyelv
 • A hajlékony csomagolások - Válasszon egy egyén vagy csoport csomagot, hogy a legjobban megfeleljen az Ön igényeinek életmód
 • LEARN bármikor, bárhol - keresztül elérhető több platformon (asztali és mobil eszközök)
Program oktatási nyelve:
Olasz

18 további kurzus Eton Institute »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
20 - 30 Óra
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date