Olasz sütemény tanfolyam

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Olasz sütemény tanfolyam

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Olasz sütemény tanfolyam

Egyhetes elméleti és gyakorlati órák, valamint szakképzett pék készítésének lehetősége.

ICIF létrehozta az ITALIAN BAKERY COURSE-t a szakemberrel együttműködve, aki a kurzusokat, a szakácsot, a péksüteményt és a cukrász szakácsot, Davide Damiano-t, gasztronómiai tanácsadót hozta létre számos magas szintű étteremben, többek között a Piemont régió Michelin csillagozott éttermeiben. új termékek az intoleráns embereknek az ebben a szektorban tevékenykedő cégekkel együttműködve, köszönhetően a glutén-intoleranciák nagy mennyiségű növényi eredetű élelmiszer-rostok keverékének kóstolásával, valamint más típusú intoleranciájú keverékekkel. Hosszú hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezik, együtt egy olyan szilárd elméleti előkészítéssel, melyet az élelmiszer-kémia területén évekig tartó tanulmányok nyertek, amelyet gyakorlatilag számos laboratóriumi szakmai gyakorlaton keresztül fejlesztettek ki. Ennek az élelmiszer-kémiai ismereteknek köszönhetően varázslóvá válik a különböző kenyér- és grissiniformák tésztáinak kezelésében, Olaszország különböző régióiban és kreatív aromákkal ízesítve az olasz konyha modern stílusához. Ő a legjobb előadó az élesztők és a liszt keverékek kezelésében. A tantárgy témái az észak-dél-olaszországi regionális kenyérfajták, a hagyományos és ízesített kenyérsütemények fajtái, az olasz fókák és más pékáruk fajtái, valamint a modern stílusú olasz éttermek különleges kenyerei, amelyek gyakorlatiasak megszerzéséhez elengedhetetlen elméleti fogalmakkal rendelkeznek. a tészták és az élesztők kezelése. A kurzus olasz nyelvű, és a tanárt angol tolmács támogatja .

A résztvevők minimális száma: 12.

tartam

A kurzus teljes időtartama 1 hét, pontosan 5 nap elméleti-gyakorlati órák az Intézetben. Ez a tanfolyam nem tartalmazza a gyakorlati képzést a külső létesítményekben.

A kurzus beiratkozhat

  • Olasz és külföldi élelmiszer- és borszakemberek
  • Olasz és külföldi ínyenc amatőrök és rajongók

A kurzus programja

HÉTFŐ

Elméleti bevezető lecke:

  • A Liszt
  • A dagasztási módszerek
  • A nyersanyagok, kémiai és organoleptikus jellemzők
  • Az emelkedés

Különböző kenyérfajok gyakorlati kivitelezése:

  • Olasz közös kenyér
  • Teljes kenyérkenyér kenyér
  • Hagyományos kazetta (box penész) kenyér
  • Kazettás kenyér szálas és rozsával

KEDD

A REGIONAL BREAD különböző típusú régióinak gyakorlati végrehajtása az olaszországi ÉSZAK-ból:

  • Rózsa alakú kenyér (Rosetta - Lombardia régió)
  • Turtle formájú kenyér (Tartaruga - Lombardia és Észak-Olaszország)
  • Biova vagy Biovetta kenyér (Piedmont és Észak-Olaszország)
  • Ciabatta kenyér (Veneto, Lombardia és Piemonte)
  • Piemonti Miccone kenyér

A REGIONAL BREAD különböző típusainak gyakorlati megvalósítása az OLASZ OLASZORSZÁG CENTRŐJÁBÓL:

  • Piadina (Emilia Romagna régió)
  • Tigella (Emilia Romagna régió)
  • Toszkán kenyér
  • Mantovana kenyér (Lombardia régió)

SZERDA

A REGIONAL BREAD különböző típusú régióinak gyakorlati kivitelezése az olaszországi OLASZTÓL és a SZIGETEKBŐL:

  • Altamura kenyere (Apulia régió)
  • Szicíliai kenyér (vagy Mafalda)
  • Carasau kenyér (Szardínia sziget)
  • Ciriola (Lazio régió)

Különféle TRADITIONAL és SPECIAL BREADSTICKS (GRISSINI) ÉS EGYÉB PÁRTYÁT TERMÉKEK gyakorlati kivitelezése:

  • Grissini kézzel nyújtott (Piemont régió)
  • Rubatà grissini (Piemont régió)
  • Grissini olajbogyóval
  • Grissini kukoricaliszttel
  • Tarallucci paprikával (Campania régió)
  • Frília Puglia-ból

CSÜTÖRTÖK

  • EREDMÉNYEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNLEGES SÜTŐFELVÉTELEK gyakorlati megvalósítása:
  • Taggiasca olívabogyóval és Amaretti kekszekkel ellátott kenyerek
  • Kenyér és mézes kenyér ropogós és korpás kenyeret
  • Kenyér bundák diófélék és cékla
  • Fennel Spaccatella kenyér
  • Kenyér oregánnal és szárított paradicsommal
  • Félédes kenyér fahéjjal és citrommal
  • Kis kenyér ricotta sajtokkal és sáfránygal, forró dagasztással

PÉNTEK

Különféle ITALIAN FOCACCIAS gyakorlati kivitelezése:

  • Hidratált focaccia
  • Focaccia lapáttal
  • Teljes búza fácsa
  • Apuliaból származó Focaccia

ZÁRÓ VIZSGÁLAT ÉS A RÉSZVÉTELI BIZONYÍTVÁNYOK bemutatása.

A kurzus díjai

Az olasz pékáru díja 1.400,00 euró. A kurzus díja magában foglalja:

  • Szállás az ICIF Vendégházban egy kis apartmanban (két hálószobából álló egy, két vagy három ággyal és egy fürdőszobával) és 1 hetes reggeli (vasárnap este érkezés és szombat reggelivel)
  • Étkezés az intézetben hétfőtől péntekig
  • Elméleti és gyakorlati órák a programban jelzettek szerint
  • Oktatási anyagok (elméleti kamra és receptkönyvek)
  • A leckék nyersanyagai
  • A berendezések és az edények használata a leckék laboratóriumában
  • Egy teljes szakács egyenruha: egy séf zakója az ICIF logóval, egy pár séf nadrág és egy kötény az ICIF logóval
  • Segítségnyújtás a tanfolyam megkezdése előtt, szükség esetén a Visa for Study kiadása
  • A kurzus befejezéséről az ICIF Intézet részvételi igazolása

A fentiekben nem kifejezetten megemlített egyéb elemeket nem tartalmazza.

A KIADÁS DÍJÁBAN NEM TARTALMAZÓ KIEGÉSZÍTŐ DÍJAK:

50 euró az egészségbiztosításra, amely az alapellátási költségekre, valamint a kórházi költségekre vagy a kórháznak csak a munkaidő alatt bekövetkezett balesetekre terjed ki a tanfolyam teljes időtartamára (csak akkor, ha a hallgató nem rendelkezik egészségügyi ellátással ország).

50 € azok számára, akik a csapatbusz-transzfert csak Olaszországba való érkezéskor kívánják kihasználni, amelyet az ICIF Intézet a kurzus kezdete előtt vasárnap szervezett a milánói Malpensa repülőtérről. Az 50 euró befizetése a kurzus egyenlegében banki átutalással, készpénzben vagy hitelkártyával az ICIF Direction irodájában, a tanfolyam első napján ICIF .

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz


Utoljára frissítve March 27, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 3, 2018
Június 2019
Duration
Időtartam
1 hét
Nappali
Price
ár
1,400 EUR
Locations
Olaszország - Turin, Piedmont
Kezdet : szept. 3, 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 3, 2018
Olaszország - Turin, Piedmont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Június 2019
Olaszország - Turin, Piedmont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt