Hivatalos Leírás

Olasz tészta tanfolyam

Három hetes elméleti és gyakorlati órák, valamint az olasz péksütemény szakképzésének lehetősége.

ICIF létrehozta az olasz süteményekről szóló kurzust az olasz sütemények, fagylaltok és csokoládé szövetséggel közösen.

A kurzus programja a szakmai sütőipari szakácsok, a mester fagylaltkészítők és a mester Chocolatier által tartott demonstrációs leckéket kínálja az olasz sütemények szövetségének utasításai alapján. A tantárgy témái az olasz sütemények és cukrászsütemények készítésének, az alapvető tészta, az olasz stílusú krémek, a kis sütemények, valamint a regionális hagyományos édességek és a modern kreatív desszertek, a torta design és a manuális csokoládé temperálás módszerek, csokoládé és fagylaltok díszítése. A képzést a cukrászipari vállalatok cégei oktatási látogatásai egészítik ki. A kurzus olasz nyelvű, és a tanárokat angol tolmács támogatja.

A résztvevők minimális száma: 12.

tartam

A tanfolyam teljes időtartama 3 hetes elméleti-gyakorlati órákon az Intézetben.

Ez a tanfolyam nem tartalmazza a gyakorlati képzést a külső létesítményekben.

Beiratkozhatnak a tanfolyamra

  • Olasz és külföldi élelmiszer- és borszakemberek
  • Olasz és külföldi ínyenc amatőrök és rajongók.

A kurzus programja

ELSŐ HÉT

hétfő

  • Péksütemények reggelire:
  • Croissant
  • Csokoládé zsinór
  • Nyolc alakú briós krémmel
  • Csokoládé Girella

kedd

Péksütemények reggelire:

  • Velencei briós krémmel
  • Szilvás sütemény
  • Palacsinta
  • Muffin

szerda

Szivacs:

  • Klasszikus szivacs (könnyű habverés / közepes habverés / súlyos habverés)
  • Szivacs (csokoládé, mandula)
  • Margherita tészta (tojással és vajjal kiegészítve)

csütörtök

Szivacs:

  • Merítő készítmények (mandulák)
  • Roulò (pisztácia, mandula)
  • Sacher
  • Keksz

péntek

Édes cukrászsütemény:

  • Klasszikus édes sütemény
  • Rántott répaszelet (csokoládé, mogyoró)
  • Mogyorós répaszelet (süteményekhez)

MÁSODIK HÉT

hétfő

Édes cukrászsütemény:

  • Alsó édes piskóta (kekszekhez és kekszekhez)
  • Milánó édes rövidrácsos cukrászsütemény (lekvárkrémekhez és krémekhez)
  • Kemény tojássárgája édes pici cukrászsütemény

kedd

Leveles tészta:

  • Puff cukrászsütemény (vajban gazdag / közepesen vajban / vajban gazdag)
  • Cannoli (tejszín, sabayon)
  • Az Apple rózsa
  • Almás rétes

szerda

Süteménykrém, Bignè és meringusok:

  • Bignè (Heavy Mass / Közepes tömeg / könnyű tömeg)
  • Süteménykrém (csokoládé, pisztácia, chantilly)
  • Királyi krém, vajkrém
  • Angol krém
  • Meringusok (klasszikus, olasz stílusban)

csütörtök

Bajorok és mousses:

  • Bajor krémekkel
  • Bajor gyümölcsökkel
  • Csoki mousse
  • Eper Mousse
  • Kávé mousse

péntek

Semifreddos és Ganache:

  • Krém parfait
  • Gyümölcs parfait
  • Víz Ganache
  • Whipped Ganache
  • Ganache a lefedettségért

HARMADIK HÉT

hétfő

Chocolaterie - Termelési technikák és díszítés csokoládéval:

  • Csokoládé temperálása
  • Cone Dekoráció
  • Praliné (fehér csokoládé, mogyoró, pisztácia)

kedd

Cake Design - Dekorációs technikák:

  • A cukor tészta lefedettsége
  • Modellezési technikák a cukorpasztával (állatok, rajzfilmek, ünnepségek)
  • Art Flower technika cukor tésztával (virágépítés, színárnyalat)

szerda

Dekorációs technikák:

  • Icing (recept, kúp díszítés)
  • Airbrush

Művészeti cukor - Isomalt:

  • Művészeti cukor leírása
  • Feldolgozási technikák (öntés, nyújtás, fúvás),
  • Alapfelszereltség

csütörtök

Jégkrém:

  • Krémalapú jégkrém
  • Gyümölcsalapú jégkrém
  • parfé
  • Fagylalt-serpenyő és fagylalt-desszertek
  • Fagylalt sütemények
  • Affogati
  • Gránit

péntek

  • ZÁRÓ VIZSGÁLAT e Delegáció és a RÉSZVÉTELI TANÚSÍTVÁNYOK ÉS DIPLOMÁK BEMUTATÁSA

szombat

  • Külső látogatás az intézet által szervezett Chocolate Laboratory és kóstolók számára
  • Az intézet által szervezett külső látogatás az "Albertengo Panettoni" Társaság részére

A kurzus díjai

Az Olasz Péksütemények díja 4 000,00 Euro. Lehetőség van 1 hétre is beiratkozni, az első és a második hét moduljának díja 1.300,00 euró heti 5 napos órára, míg a harmadik hét moduljára a díj 1,400,00 euró 6 nap tanóra. A kurzus díja magában foglalja:

  • Szállás az ICIF Vendégházban egy kis apartmanban (két hálószobából álló egy, két vagy három ággyal és egy fürdőszobával) és 3 hetes reggeli szolgáltatással
  • Az intézet hétfőtől szombatig (az iskola vasárnap és ünnepnapokon zárva tart) 3 hétig
  • Elméleti és gyakorlati órák a programban jelzettek szerint
  • Oktatási anyagok (receptkönyvek, audio-video rendszerek stb.)
  • Étel és borászati ​​termékek a leckékhez
  • A berendezések és az eszközök használata a különböző laboratóriumok óráiban
  • A teljes Chef egyenruha: egy Chef's kabát az ICIF logóval, egy pár Chef nadrágja és egy kötény az ICIF logóval
  • Segítségnyújtás a tanfolyam megkezdése előtt, szükség esetén a Visa for Study kiadása
  • Az ICIF Intézet részvételi tanúsítványa az olasz süteményi szövetség által kiállított kurzus és hivatalos diplomával.

A fentiekben nem kifejezetten megemlített egyéb elemeket nem tartalmazza.

A KIADÁS DÍJÁBAN NEM TARTALMAZÓ KIEGÉSZÍTŐ DÍJAK:

  • 50 euró az egészségbiztosításra, amely az alapellátási költségekre, valamint a kórházi költségekre vagy a kórháznak csak a munkaidő alatt bekövetkezett balesetekre terjed ki a tanfolyam teljes időtartamára (csak akkor, ha a hallgató nem rendelkezik egészségügyi ellátással ország).
  • 50 € azok számára, akik a csapatbusz-transzfert csak Olaszországba való érkezéskor kívánják kihasználni, amelyet az ICIF Intézet a kurzus kezdete előtt vasárnap szervezett a milánói Malpensa repülőtérről. Az 50 euró befizetése a kurzus egyenlegében banki átutalással, készpénzben vagy hitelkártyával az ICIF Direction irodájában, a tanfolyam első napján ICIF .
Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz

6 további kurzus Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF »

Utoljára frissítve March 27, 2018
This course is Campus based
Start Date
Május 13, 2019
nov. 2019
Duration
3 hetek
Nappali
Price
4,000 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 13, 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
nov. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
nov. 4, 2019
Jelentkezési határidő

Május 13, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

nov. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

nov. 4, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

ICIF Course on Italian Pastry