Olasz tészta program
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Kulcs információ
Campus helye
Parma, Olaszország
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 hétig
Pace
Teljes idő
Tandíjak
EUR 4 900 / per course *
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
08 May 2024
* 4.900€-tól 3.900€-ig SZÖVETSÉGES ÖSZTÖNDÍJAKKAL
Bevezetés
3 hét iskolai tanítás, bemutató és gyakorlati foglalkozások + fakultatív szakmai gyakorlat
Ez az egyedülálló tanfolyam lehetőséget nyújt a hallgatóknak, hogy belépjenek az olasz tésztakészítés világába, megtanulják a száraz és friss tészták speciális technikáit, valamint azt, hogy hogyan kell a közvetlen értékesítésre és a vendéglátóipari szolgáltatásokra szánt tészták előállításával foglalkozni.
Ez a tökéletes lehetőség minden olyan nemzetközi diák számára, aki szeretné elsajátítani a tésztakészítés és -gyártás technikáit mind a friss tésztalaboratórium, mind a vendéglátás számára, hogy valódi szakmai tapasztalatot szerezzen, és lépést tegyen az iparágban a vállalkozói lét felé.
Szeretne többet megtudni, vagy még mindig bizonytalan abban, hogy melyik program működik a legjobban az Ön számára?
Foglaljon 1 az 1-hez személyes online tájékozódási találkozót weboldalunkon!
Lehetősége lesz Skype- vagy WhatsApp-hívást szervezni a felvételi csapatunkkal, és feltenni kérdéseit. Lehetőség arra, hogy többet megtudjon az oktatási útvonalról és a jelentkezési eljárásról, valamint megismerje az iskola által kínált extra szolgáltatásokat.
Élvezze virtuális nyílt napunkat
Teljes biztonságban, otthoni számítógépéről vagy okostelefonjáról csatlakozva "virtuálisan beléphet" az iskolába, élőben hallgathatja a tanfolyam bemutatóját, amelyet munkatársaink tartanak, és minden kérdést feltehet nekik.
Karrierlehetőségek
- Vendéglátás és éttermek
- Friss tészta és kapcsolódó laboratóriumok
- Önálló tevékenység
Képtár
Tanterv
Tanfolyam felépítése
- Teljes idő
- heti 5 nap
- 3 hét bemutató és gyakorlati foglalkozások
- Gyakornoki szakasz: nem kötelező, és az oktatási igazgató döntése alapján aktiválódik a bentlakásos szakasz lefolyásának értékelése alapján
Tartalom
- Friss, száraz, töltött tészta
- Kézzel készített tészta
- Tésztakészítés professzionális gépekkel
- Szárítás, pasztőrözés és eltarthatóság
- Történelmi háttér a tészta
- Gépek beállítása, tisztítása, karbantartása
- A gyártási folyamat, az élelmiszerköltség és a hulladékkezelés
- Csomagolás
- Frisstészta-műhely felállítása és felszerelése
- Tészta főzés
- Olasz éttermi vacsora – tésztafogások