Read the Official Description

Ez a tanfolyam típusa áll 10 délutáni órákat a mini-csoport. A tanfolyam lehet venni csak együtt a normál csoport kurzus.

Ez a kurzus igényekhez igazodjon a sokféle érintett szakemberek a turizmus (recepciós, front-desk személyzet, üzlet segítségek, szállodai menedzserek, stb.)

Oroszok egyre jobban érdekli a fő európai turisták úti cél. És mivel egy átlagos orosz turista nem egy nagy nyelvi ismeretek, ez kezd nagyon fontos, hogy azok, akik dolgoznak az utazási iparág, hogy képes kommunikálni az orosz.

A tanfolyam a leggyakoribb helyzeteket a szálloda és a nyári és a téli üdülőhelyek. Alapján autentikus anyagok és gazdag valós mindennapi beszélgetések Ez a tanfolyam segít hatékonyabbá válik a munka.

  • A minimális felvételi életkor: 16 év - tanfolyam indul: kérésre - Minimum tanfolyam időtartama: 1 hét - Levels áll: 1. tömb A 2,2 - B 1,2, 2 blokk B 2.2 - C 1.1 - Menetrend: hétfő-péntek, 9:30-01:00 (Normál csoport természetesen). Hétfő-péntek 13:30-15:00 - száma diák egy osztályban - 3-5 (min. 2)

További mini-csoport délutáni kurzus "orosz Tourist Industry"

Block 1 (szint A 2.2. - B 1.2.)

Maximális időtartam 2 hét témák: - szállodai szolgáltatások - a repülőtéren - sípályák - az étteremben és a vásárlási ára hét: € 150

Block 2 (szint B 2.2. - C 1.1.)

Témák: - a vállalat bemutatása (hotel sevices) - érkezés és távozás, kirándulások - tréningek síoktató - extrém sportok, a biztosítási Heti árak: 150 €

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Derzhavin Institute »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 hét
Nappali
Price
150 EUR
heti
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment