Orosz a turizmus

Derzhavin Institute

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Orosz a turizmus

Derzhavin Institute

Ez a tanfolyam típusa áll 10 délutáni órákat a mini-csoport. A tanfolyam lehet venni csak együtt a normál csoport kurzus.

Ez a kurzus igényekhez igazodjon a sokféle érintett szakemberek a turizmus (recepciós, front-desk személyzet, üzlet segítségek, szállodai menedzserek, stb.)

Oroszok egyre jobban érdekli a fő európai turisták úti cél. És mivel egy átlagos orosz turista nem egy nagy nyelvi ismeretek, ez kezd nagyon fontos, hogy azok, akik dolgoznak az utazási iparág, hogy képes kommunikálni az orosz.

A tanfolyam a leggyakoribb helyzeteket a szálloda és a nyári és a téli üdülőhelyek. Alapján autentikus anyagok és gazdag valós mindennapi beszélgetések Ez a tanfolyam segít hatékonyabbá válik a munka.

  • A minimális felvételi életkor: 16 év - tanfolyam indul: kérésre - Minimum tanfolyam időtartama: 1 hét - Levels áll: 1. tömb A 2,2 - B 1,2, 2 blokk B 2.2 - C 1.1 - Menetrend: hétfő-péntek, 9:30-01:00 (Normál csoport természetesen). Hétfő-péntek 13:30-15:00 - száma diák egy osztályban - 3-5 (min. 2)

További mini-csoport délutáni kurzus "orosz Tourist Industry"

Block 1 (szint A 2.2. - B 1.2.)

Maximális időtartam 2 hét témák: - szállodai szolgáltatások - a repülőtéren - sípályák - az étteremben és a vásárlási ára hét: € 150

Block 2 (szint B 2.2. - C 1.1.)

Témák: - a vállalat bemutatása (hotel sevices) - érkezés és távozás, kirándulások - tréningek síoktató - extrém sportok, a biztosítási Heti árak: 150 €

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
1 hét
Nappali
Price
ár
150 EUR
heti
Locations
Oroszország - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Oroszország - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt