Read the Official Description

Ez a kurzus célja, hogy megfeleljen a különleges igényeit és követelményeit az egyes tanulók. Minden diák úgy dönt, saját / saját kurzus ütemezése, a tartalom, és számos óra hetente. Egy-egy tanfolyamok sem felel meg a szabványos pálya program, vagy kiterjed bármilyen témában, vagy szempont által meghatározott, a tanuló és lehet venni akár teljes munkaidőben, vagy, mint egy kiegészítő, hogy egy csoport tanfolyamot.

Amikor regisztrálsz a tanfolyamon a hallgatók rendelkezésére bocsátani a pénztárban annyi részleteket a sajátos nevelési igényű, amennyire csak lehetséges. Tudjuk majd megtervezzük a kurzus, és a hallgató számára személyre szabott tanfolyami programmal.

FONTOS: A főszezonban (június - szeptember) az egyes osztályok kerül sor délután csak, kezdve a 13.30 vagy 15.00. Azok, akik szeretnék, hogy reggel az egyes osztályok tanulni a második épület az iskola.

  • A minimális felvételi életkor: 16 év - Tanfolyam indul: minden hétfőn egész évben - Minimum tanfolyam időtartama: 1 hét - Levels áll: A1 - C1 - Menetrend: Kérésre

Árak

  • 10 óra - Eur 250-15 óra - Eur 375-20 óra - Ft 500-30 óra - 750 Ha a tanfolyam elkezdődött, a tanulságot lehet halasztani, csak azzal, hogy 24 órával előre az intézet (akár e- mailben vagy telefonon 740 19 26). Ellenkező esetben nem csökkent a díj lesz.

Vissza nem térítendő regisztrációs díj - 70 €

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Derzhavin Institute »

This course is Campus based
Start Date
Open Enrollment
Duration
1 hét
Részidős oktatás
Nappali
Price
250 EUR
10 óra
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment