A kéthetes sörgyártási technika biztosítja a hallgatók számára a sörfőzés folyamatát, a sörgyártás dinamikáját és az iparágat érintő kérdéseket.

A kurzus rövid időtartamán belül a hallgatók olyan szintű ipari ismeretekkel rendelkeznek, amelyek a sörfőzde minden területén felelősséggel bírnak, és minden olyan témára kiterjednek, amely kritikus fontosságú a sikeres sörgyártási műveletek szempontjából.

A tömör kurzust a chicagói campusunkon végezzük, így a hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy megismerkedjenek a virágzó Midwest sörfőzéssel, amíg részt vesznek a tanfolyamon. Chicago otthona az ország egyik leghíresebb sörfőzdének és söröző baráinak és éttermeinek, amely izgalmas kirándulást kínál a diákoknak ebben a világszínvonalú városban.

Felvételi követelmények

Minden programban, modulban vagy tanfolyamra pályázó hallgatónak jogi ivóvízkorúnak kell lennie.

A főzési folyamat alapjainak előzetes ismerete vagy homebrewingen keresztül (1 év), vagy korábban sikeresen befejezte a sörfesztiválfolyamat vezetői áttekintését.

Bizonyítvány

Miután sikeresen elhaladt ezen a tanfolyamon, a hallgatók megkapják a sajtoló technika tanúsítványát.

tanfolyam részletei

A sütőipari technológia tömör kurzusa hasonló témaköröket foglal magába, mint a fejlett szintű programokban bemutatott témák, de olyan mélységben, amely lehetővé teszi azok számára, akiknek csak mérsékelt megértése van a tudománynak és a technológiának a sörfőzésre. Ez ideális kurzus azok számára, akik belépnek a sörfőzőiparba, valamint azok is, akik szélesebb körű ismeretekkel rendelkeznek az üzletről, hogy javítsák készségeiket, és előrelépjenek a sörfőzés terén. A Brewing Technology koncertfolyam a legjobb módja annak, hogy előkészítsük a fejlett szintű programjainkat, ha úgy döntesz, hogy egy későbbi időpontban elhozzuk őket.

Program oktatási nyelve:
Angol

5 további kurzus Siebel Institute of Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 hetek
Nappali
Price
3,875 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint