Pénzügyi bizonyítvány energiagazdálkodásban

Általános információk

Program leírás

Vezesse az energiaágazat átalakulását, globális felelősségvállalás

Az energiagazdálkodás végzettségének igazolását arra tervezték, hogy segítse a mérnököket, az igazgatókat és a vállalkozókat az energiaágazat szakértőivé válásához szükséges speciális készségek és ismeretek fejlesztésében annak érdekében, hogy hatékonyan vezesse az szervezeteket és projekteket az energiaiparban. Ezeknek a speciális vezetőknek képesnek kell lenniük pénzügyi, társadalmi és környezetvédelmi értékelések elvégzésére, valamint innovatív és fenntartható üzleti modellek kidolgozására.

Formátum

Részidő

tartam 1 év
Elhelyezkedés Monterrey
Programbevitel szeptember
Nyelv angol és spanyol

Úttörő posztgraduális diplomát szerzett Mexikóban

A mexikói energiaágazat jelentős átalakuláson megy keresztül, ezért az EGADE Business School megtervezte ezt az úttörő posztgraduális diplomát Mexikóban, vegyes megközelítéssel dúsítva, amely nagyszerű lehetőségeket kínál e gyorsan változó ipar számára. Ez a fok olyan szakembereknek szól, akik szeretnék elsajátítani az energiaágazat összetettségét.

Legyen az első energiavezető szakértő Mexikóban

Az egyedi tanterv és formája ennek a speciális szakterületnek az volt a célja, hogy képességeit és tudását egy alapos tanulási tapasztalaton keresztül mozdítsa elő, így hatásos vezetővé válhat az energiaágazat stratégiai projektjeinek irányításában és létrehozásában. A program néhány fő előnye a következő:

 • Interakció és tapasztalatcsere lehetősége az energiapiac állami és magánszektorának szakértőivel egyaránt.
 • A tanfolyamok a pénzügyi területekre összpontosítottak, mint alspecializáció.
 • Mélyreható áttekintés a szabályozási intézkedésekről , különösen Mexikóban, például a piaci struktúra és a magánvállalatok részvétele.
 • Végrehajtó formátum , rugalmassággal, amellyel egyensúlyba hozhatja szakmai sikerét a személyes és a munka erőfeszítéseivel
 • Hozzáférés a nemzetközileg elismert tanárokból álló karhoz, valamint az iparági vezetők útmutatása és részvétele előadásokon és üléseken.

Tudjon meg többet a felvételi folyamatról

A szakirányú felvétel rendkívül versenyképes. EGADE Business School Felvételi Bizottsága átfogóan értékeli az egyes jelentkezők tudományos és szakmai tapasztalatait azzal a céllal, hogy felmérje a tudományos siker és a szakmai növekedés lehetőségeit.

Felvételi követelmények

Szakmai tapasztalat 5 - 8 év
Korcsoport 30–35
Oktatás Főiskolai végzettek
Minimális / átlagos GMAT 550/600
Nyelv Angol nyelvvizsga (TOEFL, IBT vagy azzal egyenértékű)
További követelmények
 • Jelentkezési lap
 • Belépési teszt pontszám (PAEP vagy ezzel egyenértékű)
 • Két szakmai ajánlólevél
 • Frissített hivatalos önéletrajz
 • Angol nyelvtanúsítvány (TOEFL vagy azzal egyenértékű)
 • Célkitűzés
 • Interjú a műsorvezetővel vagy a kar tagjával
Utoljára frissítve okt. 2019

Az iskoláról

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leader ... Tovább

EGADE Business School at Tecnológico de Monterrey has built a globally recognized reputation as the leading Latin American business education institution, committed to empowering omnipreneurial leaders who create shared value and transform society. Kevesebb
Mexikó város , Monterrey , Guadalajara , Santiago de Querétaro , Lima + 4 Több Kevesebb