Partner keresése (M & A) Ázsiában

Tanfolyam áttekintés


Ebben a két napos szemináriumot fog dolgozni a világ egyik 's mindenekelőtt a stratégiai gondolkodók, hogy megtanulják, hogyan kell folytatni a szakmai és hatékony partner keresés (M & A) Ázsiában. A kurzus középpontjában egy strukturált megközelítést, hogy a vonat meg a különböző lépéseket a potenciális célpontok illeszkednek a cég 's tárca szakmailag kiválasztásához fő cél (hosszú lista / shortl-ist) Ázsiában potenciális M & A ' s. Felvázolja bevált folyamatok azonosítása célvállalat, kiválasztási kritériumok és a megfelelő és sikeres kommunikációs módszerek lehetővé teszik, hogy az ázsiai szeminárium résztvevői sikeres kezeléséhez partner keresési folyamatok Ázsiában.

&nbsp

&nbsp

Miért veszel részt?


A fúziók és felvásárlások tevékenységet Ázsiában elfogyott soha nem látott szinten az elmúlt években. Sőt, az M & A 's kulcsfontosságú eleme sok cég "stratégiák érték maximalizálása és a fenntartható versenyelőny. Mégis sok sikertelen akvizíciók. Ez a két napos szeminárium felkészíti Önt a legújabb trendeket a partnerkeresés Ázsiában látják el az Ön számára a megfelelő eszközöket megtaláljuk a M & A cél, amely lehetővé teszi a cég csökkentheti költségeit és értékes idő alatt a keresési folyamatot, és segít a cég, hogy elromlik a a versenytársak Ázsiában.

&nbsp

&nbsp

Szeretnéd

&nbsp

  • Növelje üzleti elsajátítása révén egy érdekes helyi vagy regionális szereplő Ázsiában?
  • Határozza meg az optimális portfólió M & A a szigorú piaci alapú elemzés?
  • Megtaláljuk a megcélzott vállalatok Ázsiában, hogy beférjenek az M & A tárcájánál?
  • Fokozza az M & A vállalati képességek kialakítása révén szakmai és holisztikus folyamat elsajátítása és átcsoportosítása erőforrások és képességek?
  • Válassza ki a legmegfelelőbb megcélzott társaságok (rövid lista) az igen sokféle potenciális célpontot vállalatok (hosszú lista) Ázsiában alkalmazásával gyakorlati és bevált kiválasztási paraméterek?
  • Ismerje meg, hogyan értékeli a top-listán szereplő megcélzott társaságok részletesebben, és a megfelelő módon történő megközelítése őket?

7 további kurzus Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK) »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
jan. 2020
Duration
2 napok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020