Népszerű programok

A Pathway program egy egyéves bevezetés egy teljes diplomát oktató és felkészíti a diákokat, hogy belépjen az egyetemre. Ezek a programok sokféle tantárgyat oktatnak a diákok, például a művészetek, a humán tudományok, az üzleti élet, a biológia és az élet tudományok, a mérnöki tudományok, a technológia, a természettudományok és még inkább. Emellett a Pathway programok segítik a nemzetközi diákokat abban, hogy nyelvtani és írásbeli nyelvtudásukat fejlesztik, miközben kiválasztott hitelgazdag akadémiai osztályokat készítenek. A tervek általában olyan diákok felé irányulnak, akik nem rendelkeznek a megfelelő angol nyelvvizsga-pontszámokkal a hagyományos útvonalakon való bejutáshoz. A különféle útvonalprogramok sokfélesége túlterhelő lehet - ne hagyja abba! Indítsa el a keresést az alábbiakban felsorolt ​​legnépszerűbb útvonalak megtekintésével.

Newly added Pathway Programs

TasTAFE

Diploma az információs technológia ( Pathway Program)

Október 10, 2018
TasTAFE tanárok szorosan együttműködnek az iparral annak biztosítása érdekében, hogy megfelelő, gyakorlati gyakorlati készségeket TasTAFE , amelyek a foglalkoztatási eredményekhez vezetnek. A hallgatók számos gyakorlati készséget szerezhetnek a programozásban, a hálózatépítésben, a számítógépes biztonságban, a szolgáltatásnyújtásban, az ügyféltámogatásban és a webf… [+]ejlesztésben. [-]

Washington State University

Nemzetközi év a társadalomtudományokban / humán tudományokban

Szeptember 13, 2018
A Nemzetközi Társadalomtudományi és Bölcsészettudományi Egyetem előkészíti Önt, hogy lépjen be a Washington State University bachelor-fokozatának következő félévére. A Nemzetközi Év egyik sikeres befejezése és az egyetemi felvételi egyetemi követelmények teljesítése után a Washington State University folytathatja a következő féléves egyetemi tanulmányait… [+]. Ezt az átállást egy INTO WSU programból egy egyetemi programba progresszívnak nevezik. [-]

The University of Alabama at Birmingham

Nemzetközi év egyben a tudományban

Szeptember 13, 2018
A Nemzetközi Év 1. tudománya felkészíti Önt arra, hogy belépjen a The University of Alabama at Birmingham bachelor-fokozatának következő félévébe. Miután sikeresen kitöltötte a Pathway programot, garantáltan adja meg a következő tanulmányi félévét. Ezt az INTO programból az egyetemre való áttérést progressziónak nevezik.… [+] [-]

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi a Pathway Program?

Mik azok az útvonalak programok?

Mik azok az útvonalak programok? Számos oktatási intézmény szerte a világon olyan utakat kínál, amelyek segítik a nemzetközi hallgatókat a kiválasztott, hitelképes akadémiai osztályok teljesítésében egyetemi szinten. Gyakran előfordul, hogy a diákok is fejlesztik a nyelvtudás beszélni és írni angol vagy az ország tanítási nyelv. A tanterv általában olyan tanulókra irányul, akik nem rendelkeznek a megfelelő angol nyelvvizsga-pontszámokkal a hagyományos útvonalakon való bejutáshoz. Emellett egyes programok kínálnak egy kiválasztott csoportot az osztályok számára, akiknek alacsony költségű lehetőségük van arra, hogy visszatérjenek az egyetemre, vagy elkezdhessenek órákat. Bizonyos esetekben a szerzett kreditek egy online bizonyítvány vagy egy fokozattal átruházhatók a szponzoráló iskolán keresztül. Az osztálytevékenység általában egy akadémiai évet vesz igénybe. Ezek a programok gyakran a szponzoráló iskola és egy pénzügyi támogató, például az INTO opció harmadik fél tulajdonosa közötti együttműködés eredménye.

Milyen előnyökkel jár az útépítési programok alkalmazása?

Miért fontosak a pályaválasztási programok? Ezek a megalapozó megoldások megoldást kínálnak néhány olyan problémára, akik a felsőoktatáshoz való hozzáférést megkísérlik. Például az útvonalprogramok áthidalhatják a készenléti rést egyes diákok számára, azáltal, hogy nyelvet és kultúrát oktatnak a diákok számára, az angol nyelvet, mint második nyelvet. Az ilyen tervek lehetővé teszik a sok ágazat egyének számára, hogy egyetemre lépjenek. A szakemberek például képesek olyan könnyű tanfolyamok elvégzésére, amelyek az akadémiai tantárgyakra támaszkodnak, amelyek megerősítik a pályaválasztási készségeket. Ezek a segítő lehetőségek növelik a hallgatók bizalmát a munka befejezéséhez és az egyetemi programok közös munkaterhelésének átadásához azáltal, hogy fokozzák a felsőoktatás sikeréhez szükséges írási, kommunikációs és időgazdálkodási készségeket.

Milyen pályafutást várhat el az útvonaltervezettől?

A pályaműsorok célja, hogy segítsenek a diákoknak felkészülni a felsőoktatás szigorára és költségére, egy olyan alapévé válva, amelyből a diákok egy speciális egyetemi programba léphetnek. Ha ez a tanfolyam befejeződött, ha a hallgató folytatja az alapképzés megszerzését, ez sok karriert nyit. Például négyéves végzettségre van szükség ahhoz, hogy általános iskolai tanár vagy értékesítési vezető legyen. Más, magasan fizető pályafutás a bachelor-fokozattal rendelkezők körében az üzleti igazgatóktól a számítógép-programozóktól a grafikusokig terjed.

Mikor kaphat útvonalat?

A hallgatók általában ezeket a programokat elődeiként vagy az alapképzésük kezdetén veszik, a középfokú oktatás után. Hány évig vannak útvonalak programok? A hallgatóknak általában három feltételre van szükségük ahhoz, hogy a diákok elérjék a kurzusaikat.Egyes iskolákban ez azt jelenti, hogy három féléves órákon vesz részt, bár a félévek vagy negyedek száma az iskolán és az országonként változik. Miután az osztályok sikeresen befejeződtek, a tanulóknak készen kell állniuk arra, hogy a választott diplomaméretük második évébe lépjenek.

Hol vehet részt az útvonal-programok?

A pályák viszonylag újak a felsőoktatásban, de vannak alapozva lehetőségek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és a világ minden táján. Az osztályok gyűjteményeit gyakran az egyetemek használják a nemzetközi hallgatók beiratkozásainak növelésére. Ez jó hír azoknak a diákoknak, akik saját országukon kívüli iskolába akarnak járni, különösen, ha megértik az angol nyelvet, és élvezhetik a további nyelvi támogatást. Az elérési útvonalakhoz szükséges munkák nagy része online elérhető. A hallgatóknak szükségük lehet arra, hogy folyamatosan hozzáférjenek a számítógéphez és az internethez a tanfolyam befejezéséhez.

Mennyibe kerül egy útvonali program befogadására?

Az útvonalprogramban való részvétel teljes költsége az iskolától és az országtól függ. Egyes diákok úgy találhatják, hogy a szükséges osztályok elvégzéséhez szükséges képességüket más alkalmi díjak is befolyásolhatják.

Milyen tantárgyak állnak rendelkezésre egy útvonalprogramban?

Alapítványi tantervként az útpályák általánosan tartalmazzák az alapvető írást, bemutatják a személyes pénzügyeket, a tudományt, a zenét és / vagy bizonyos életképességi osztályokat. Ez az iskolától függően változhat. Egyes egyetemek például magukban foglalhatják az oktatási alkalmassági kurzusokat, például a jegyzetelést, a gépelést vagy a számítógép használatát. Miután elvégezték a tanfolyamokat, a hallgatók négyéves oklevéllel pályázhatnak, és alapítványi bizonyítványukat az adott osztálysorozat első évében továbbítják.

Milyen típusú értékelések léteznek a pályaválasztási programok számára?

A sikeres programok eléréséhez a diákoknak általában különböző feladatokat kell végrehajtaniuk. Ezek magukban foglalhatják az egyéni összejövetelek vagy online osztályok egy meghatározott számát. Természetesen a hallgatóknak azt is meg kell tervezniük, hogy befejezik a kitűzött tanfolyamokat, és a vizsgákon haladnak át a vizsgákon. Minden tervnek lehetnek tankönyvei a tanfolyamhoz illeszkedve, az iskola és a szponzor alapján.

Hogyan viszonyulnak az útvonalprogramok más fokokhoz?

Az utakat gyakran alapozó tantervi terveknek tekintik. Ezeket a kurzusokat összehasonlíthatjuk az alapképzési bizonyítványokkal, előkészítő programokkal vagy alapítványi évekkel. Például egy diák egy egyetemi hallgatói igazolást szerezhet egy online iskolán keresztül, hogy megkezdhesse a főiskolai szintű tanfolyamokat. Ezek az online tanfolyam tanfolyamok gyakran tartalmaznak digitális órákat és tankönyveket, és az osztálytámogatás általában online vagy e-mailen keresztül érhető el.A diákok egy másik módja az előkészítő és alapítványi programok készítése az, hogy fejlesszék a szükséges készségeket a munka megszerzéséhez vagy előrelépéshez a versenyképes tanulmányi utakon. A legtöbb útprogram általános írásbeli tanulmányokat, matematikát és más alapítványi tantárgyakat biztosít, de egyes kurzusok bizonyos esetekben egy bizonyos tanulmányi területre, például számviteli vagy politikai tudományra vonatkoznak. A társult végzettségű évfolyam első éve általános oktatási kurzusokat foglal magában, de a második évben a kurzusok pontosabbak a megfelelő mértékben. A művészettudományi és üzletvezetési munkatársak általában olyan kurzusokat foglalnak magukban, mint a közgazdaságtan és az üzleti bevált gyakorlatok, míg az ápolói tudományi alkalmazott orvosi ismereteket nyújt. Ez a fajta specializáció nem megy végbe az alapkutatási programokban, hanem inkább az utat fogja előidézni a hallgatót egy Associate Degree-be való beiratkozáshoz.

Hogyan pályázhat az útvonalútra?

Keressétek a világon felajánlott elérhető útvonalú programokat, hogy azonosítsák a legmegfelelőbbet az Ön számára. Ha ezt az információt megkapja, lépjen kapcsolatba az Ön által választott iskola felvételi irodájával az információs űrlap kitöltésével közvetlenül az iskolai profillal.