A HR-szakembereknek képesnek kell lenniük arra, hogy az üzleti stratégiát HR prioritásokká fordítsák. Ez a CPD tanfolyam segít fejleszteni a szakértelmet és felépíteni a bizalmat, mint stratégiai HR vezető, aki túlmutat az üzleti stratégia aktívan fejlesztésén és javítja a szervezet változási képességét. A közszféra, a magán és a nonprofit szektorban dolgozó HR szakemberekkel való együttműködés során a készségeket a piaci és üzleti realitásokon alapuló változás felépítéséhez, az ellenállás leküzdéséhez és az érdekeltek elkötelezettségének a változások végrehajtásához és fenntartásához való elkötelezettségéhez fogják felhasználni.

PGC a stratégiai emberi erőforrás menedzsment üzleti vezetők a jelenlegi és törekvő vezető HR szakemberek, tanácsadók és az emberek vezetői működnek, vagy szeretnének működni, stratégiai szinten, és válni dinamikus vezetői HR. Lehetőséget kínál Önnek:

  • építsen a munkahelyi tapasztalatra, és tükrözze a stratégiai HRM és szervezeti változások kritikus megismerését
  • frissítse szakmai és üzleti ismereteit a legfrissebb kutatásvezérelt tudással és gondolkodással
  • olyan konkrét kihívásokkal foglalkozik, amelyekkel a szerepedben és szervezetedben szembesülsz és jelentős értéket hozhatsz vissza szervezetednek
  • osszák meg a tudást és a véleményeket a vezető és törekvő vezetők sokszínű csoportjával, és építsenek ki szakemberek hálózatát
  • fokozza személyes készségeit és öntudatosságát számos személyes és szakmai fejlesztési megközelítésen és technikán keresztül

Mivel elfoglalt szakemberek, nehéz lehet naprakészen tartani a legfrissebb gondolkodást, a legjobb szolgáltatást nyújtani szerepedben és áthelyezni a karrieredet. Rugalmas, inkluzív tanulási módokat kínálunk, amelyek kombinálják az online tanulást egy kétnapos workshopon a GCU modulonként. A diákok mindkét modult el tudják választani, és kiléphetnek a stratégiai HRM-be a PGC-vel a Business Executives-hez, vagy csak egy modult igényelhetnek, és kiléphetnek az üzleti vezetők stratégiai HRM-jével.

Karriered

Programunk célja, hogy közvetlenül az Ön szervezetének előnyére teheti az elméletet a való világban. Lehetőséged lesz arra, hogy a tanfolyamodat olyan konkrét kihívásokra alapozzák, amelyekkel a szereped és szervezeteid között szembesülsz. Tekintettel a munkahelyi problémáira, a gyakorlatra gyakorolt ​​hatásokra és a megvalósítás terveire, jelentős értéket hozhat vissza szervezetére.

Mit fog tanulni?

Üzleti és HR stratégia összehangolása

30 kredit, január-május

A modul célja, hogy felkészítse a hallgatókat olyan gyakorlati ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy összehangolják a HR gyakorlatát az üzleti stratégiával, és megértsék, milyen következményekkel jár az üzleti stratégia a HR gyakorlatra, a retorika és a valóság közötti különbségek feltárására. Az üzleti érték és a modellek koncepcióját az üzleti stratégia és a versenyelőny különböző perspektívái alapján vizsgálják és igazítják. Ezeket a fogalmakat a HR stratégiában és a pénzügyi HR-döntések megmagyarázásához és indoklásához szükséges pénzügyi és üzleti esettel tekintik.

Vezető és tanácsadó a stratégiai változásért

30 kredit, szeptember-december

A modul átfogó és mélyreható elemzést nyújt a szervezeti fejlesztés elméletéről és gyakorlatáról a diákok szervezeti változásokra és fejlesztésre vonatkozó ismereteinek elmélyítése érdekében. Ugyanakkor fejleszti az öntudatot és fokozza a diákok képességeit a vezető változások terén.

A kutatás-vezérelt elméletre és a valódi esetproblémákra támaszkodva a modul a szervezeti fejlődés, a változáskezelés és a változás vezetésének több perspektíváját vizsgálja. Ennek során interdiszciplináris megközelítést alkalmaz. A munkahelyi változások hallgatóinak személyes tapasztalatain alapulva ez a modul arra törekszik, hogy kritikus és alkalmazott elismerést nyerjen a változás vezetésében és végrehajtásában a nemzeti, ágazati és szervezeti változások dinamikájában.

Értékelési módszerek

A PgC értékelési stratégiája fokozza az elmélet alkalmazását valós helyzetekbe. Ennek során az értékelések kritikus felülvizsgálatot igényelnek a releváns elméletekről, figyelembe véve a gyakorlatra gyakorolt ​​hatásokat és végrehajtási terveket.

Az értékelési típusok példái: 10 perces média prezentáció; a szervezet Igazgatóságához intézett írásos lap; tükröző jelentések az online tevékenységekről és / vagy a munkahelyi intézkedésekről; reflektív napló a jövőbeli fejlesztések prioritásaival.

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

Jellemző belépési követelmények

Nagy-Britannia 2. vagy 2. egyenértékű diploma és / vagy egy angol posztgraduális képesítés (MSc, PgD vagy MBA) vagy azzal egyenértékű, HRM-ben, emberben vagy üzleti központú fegyelemben.

Legalább három (3) éves releváns szakmai tapasztalat (pl. HR / népgazdálkodás) szükséges középszintű állású pályázók számára. Nincs minimális számú éves tapasztalat a felső szintű pályázók számára.

angol nyelv

Akadémiai IELTS pontszám 6,5 (vagy azzal egyenértékű), amelynek eleme 6,0 alatt van.

További információ

A pályázóknak, akik nem kapcsolódnak diplomához (pl. Tudomány vagy mérnök), akkor is meg kell vizsgálniuk, de világos logikát kell adniuk a HRM / emberek vezető szerepének elfogadásához karrierjük során.

Azok a pályázók, akik alacsonyabb szintű képesítéssel rendelkeznek, mint például a HND vagy a CIPD Alapítvány / Középfokú Képesítés, egyedi alapon fogják figyelembe venni. Legalább öt (5) év releváns szakmai tapasztalat (azaz a HR / emberek irányítása) szükséges.

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni az elismert szakmai testületek által végzett releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy jóváírásokat, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Vízum adatok

Ez a program az UKVI szabályzatának megfelelően megfelel az UKVI szabványnak. A diákok jogosultak rövid távú tanulmányi vízumot kérni, amely lehetővé teszi számukra, hogy belépjenek az Egyesült Királyságba, és részt vegyenek ebben a programban. A program időtartama alatt kétszer is részt kell vennie műhelyeinken Glasgow-i, Egyesült Királyságban, a campusban. Minden modul egy kétnapos workshopon kezdődik az egyetemen. A vízum (ok) díját a hallgató fizeti.

Technológiai követelmények

A hallgatóknak hozzáférést kell biztosítani a számítógéphez és az internetkapcsolathoz. Magas szintű műszaki ismeretekre nincs szükség. Ez elegendő ahhoz, hogy egy szövegszerkesztő csomagot, e-mailt használjon, és legyen némi tapasztalata a weben való kereséssel kapcsolatban.

Díjak és finanszírozás

További költségek

On-campus műhelyek

A hallgatóknak két és kétnapos workshopot kell tartani a Glasgow-i campusunkban januárban és szeptemberben. A Glasgow-n kívülről utazó diákoknak esetleg figyelembe kell venniük az utazási, szállás- és vízumköltségeket ezen műhelyekben.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

A tanulmány módja

A program rugalmas, inkluzív megközelítést kínál a tanuláshoz, amely egyes modulokat (január / szeptember) kombinál az online tanulmányozással a GCU kétnapos workshopjával.

Tanítási módok

A PGC a Stratégiai HRM üzleti vezetők számára egy olyan tantervet fogad el, amely rugalmas, befogadó, hozzáférhető, személyre szabott és nemzetközivé válik. A PGC mindkét moduljának kialakítása a pedagógiák, az innováció és a tanulási technológiák használatát foglalja magában, hogy inspiratív megközelítéseket biztosítson a tanuláshoz, a tanításhoz és az értékeléshez. Ebből a célból mindkét modulon belül számos online tanítási és tanulási megközelítés szerepel.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus GCU - Glasgow School for Business and Society »

Utoljára frissítve July 30, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint