Read the Official Description

A Speciális Igénylési Koordinációs Országos Díj a személyzet sajátos fejlesztési szükségleteivel foglalkozik, akiket a közelmúltban a SENCo szerepére (vagy akik ezt a szerepet törekszenek) általában tapasztalt tanároknak nevezik ki. A résztvevők különböző beállításokból származnak, beleértve az általános, a speciális és a középiskolákat.

8 fő ok a SENCO tanulmányozására itt

 • Szakmai linkek:
  A modulon szereplő üléseket tanárok és vezető vezetők vesznek részt a kiemelkedő minősítésű partnerség SEND iskolákban.
 • Személyesen és szakmailag növekszik:
  Fejlessze és demonstrálja a személyes és szakmai tulajdonságokat és vezetést, amire szükség van egy személyközpontú és befogadó gyakorlaton alapuló etoszkóp és kultúra kialakításához.
 • Munkaalapú elhelyezések:
  Már dolgozik egy iskolában - és alkalmazza a tanfolyamot a szereped megtanulására. Lehetséges azonban, hogy további látogatásokat küldhet az iskolák SEND részére, hogy bővítse tanítási tapasztalatait.
 • Akadémiai progresszió:
  A PgCert SENCO végzettjei továbbhaladhatnak az Oktatás (Special Education Needs and Disability) MA-ra.
 • Rugalmas oktatás:
  A kurzus előadásokon, megbeszéléseken, workshopokon, video prezentációkon és kevert tanulási módszereken keresztül történik.
 • Tapasztalt tanárok:
  minden egyetemi tanár ex-tanár, és több éves tapasztalattal rendelkezik az oktatás területén.
 • Globális perspektíva:
  Legyen részese a társadalmi igazságosságnak és a globális felelősségnek szentelt tudományos közösségnek - a meghívottak, események, önkéntességi lehetőségek és eszmecserék inspiráló ütemezésével.
 • Esti osztályok:
  Alkalmas az olyan embereknek, akik már dolgoznak, és szeretnék növelni önéletrajzukat és szakértelmüket, ezt a kurzust esti órákon keresztül kínálják.

Ez a kurzus kiterjed

A tanfolyam lehetővé teszi, hogy bemutassa a szükséges készségeket, ismereteket és megértést, hogy megfeleljen a Nemzeti Oktatási és Vezetési Főiskola (NCTL) tanulási eredményeinek a Nemzeti Oktatási Szükségletkoordinációs Díjra. Az NCTL konkrét eredményeket állapít meg a következők tekintetében:

 1. Szakmai készségek, tudás és megértés: mélyreható ismeretek és megértés az SNI jogalkotási kontextusáról és elméleti fogalmakról, amelyek a hatékony vezetés és gyakorlat alapját képezik. A jelenlegi gyakorlat, az ösztöndíjak és a kutatások alapján tájékozódni, valamint a téma és a szakma aktuális kérdéseiről és fejlesztéseiről szóló kritikus tudatosság;
 2. Szakmai fejlesztés: beleértve azokat a szakértelmet és képességeket, amelyeket a SENCO-nak hatékonyan kell vezetnie és összehangolni a rendelkezéseket.
 3. Szakmai értékek: beleértve azokat a személyes és szakmai minőségeket, amelyeket a SENCO-nak pozitív hatással kell lenniük az iskolákban és egyéb környezetekben az etosz és a kultúra terén.

És azt is elvárjuk, hogy kritikusan és reflektív módon vegyen részt a beilleszkedés és a SEND területén végzett kutatással és elmélettel.

* Ez a kurzus érvényesítése

Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód

modulok

 • A tanulási eredmények javítása gyermekekkel és fiatalokkal a SEND segítségével
 • Vezetés és kezelés a gyermekek és a fiatalok számára a SEND segítségével

Értékelés

Minden modulot portfólió és esettanulmány / esszé alapján értékelnek.

Szekcióterv

A kurzus tartalmát és témaköreit a 12 munkamenet alatt ismertetjük.

 1. A befogadás, a sajátos nevelési igények, a fogyatékosság, az alulteljesítés és a SEND tanulók számára a tanuláshoz való hozzáférés megkönnyítése.
 2. A SEND-nél gyermek, identitás, hang, tanulás, viselkedés és jövő.
 3. A Gyermekek és Családok Törvény 2014 és a tanulási eredmények javítása.
 4. Esettanulmány és egyéb előkészítő és kutatási szempontok szükségesek a modulok felkészítéséhez.
 5. A korai gyermekkori fejlődés, a tanulási elmélet és a „tipikus” tanuló, és ez hogyan kapcsolódik a tanulókhoz a neurodiverse tanulóval.
 6. Stratégiák az autisztikus spektrumfeltételekkel rendelkező tanulók eredményeinek javítására.
 7. Tanulási és tanulási stratégiák tervezése az eredmények javítása érdekében, valamint a SEND által küldött fiatalok számára.
 8. A tanulási környezet biztosítása biztosítja a tanulók jobb tanulási eredményeit, beleértve a barátságot, a játékot, a párkapcsolatok kihívását és a különbség sikeres befogadására alkalmas tanulási környezet előmozdítását.
 9. A SNI és / vagy fogyatékossággal élő tanulók és gondozók szerepének és értékének elősegítése. Beleértve a tanulókkal és családtagjaikkal való munkát annak érdekében, hogy fontolóra vegye a SEND által a tanulók rendelkezésére álló készleteket.
 10. Értékelje a tanulók progresszióját a SEND-el, az értékelési és értékelési eszközöket, valamint az eredményesség ellenőrzését.
 11. Esettanulmányok hallgatói előadásai szakértői értékeléshez és visszajelzéshez
 12. Hozzárendelési útmutatók.

Szakmai kapcsolatok

A tanfolyam lehetővé teszi, hogy bemutassa a szükséges készségeket, ismereteket és megértést, hogy megfeleljen a Nemzeti Oktatási és Vezetési Főiskola (NCTL) tanulási eredményeinek a Nemzeti Oktatási Szükségletkoordinációs Díjra.

A modulok üléseit a kiemelkedő partneri SEND iskolák tanárai és vezetői fogják meg.

A diákok már dolgoznak az iskolákban. Lehet azonban, hogy meglátogatják a SEND iskolákat.

Tanítás és tanulás

Ez a kurzus az előadások és workshopok kombinációján keresztül történik. Az oktatói rendszer és az online anyagok felügyeletével a Moodle (az egyetem virtuális tanulási környezet) segítségével érhető el.

Ennek a kurzusnak az a pozitív dolog, hogy az iskola idején tanítanak, így a tanároknak nem kell többet tenniük az ünnepek alatt, és az este is felajánlott, így további rugalmasságot biztosít a már dolgozók számára.

Belépési követelmények

 • Minimum BA / BSc és minősített oktatási státusz.
 • Minden pályázónak tanárokat kell szolgálnia, és támogatnia kell a vezető tanárt.

Hogyan kell alkalmazni

Útmutató a hazai / EU-kérelmezők számára

Mód

A posztgraduális hallgatókat és a kutató hallgatókat alkalmazási rendszerünkön keresztül kell alkalmazni. A részleteket, hogyan kell ezt megtenni, a posztgraduális hallgatók és a kutatási diákok alkalmazásának részeként című részében találjuk.

Szállás

A diákoknak a London South Bank University (LSBU) a lehető leghamarabb be kell jelentkezniük, miután helyet adtunk az egyetemi tanfolyamainknak.

Pénzügy

Jó ötlet, hogy gondolkodjunk arról, hogyan fizetsz egyetemi tandíjat és karbantartási költséget, miközben még mindig tanulni akarsz. Ne feledje, hogy nem kell várni egy megerősített helyet a tanfolyamra, hogy elkezdhesse jelentkezni a diákok finanszírozására.

Posztgraduális alkalmazás szolgáltatás

Foglaljon egy munkamenetet egy speciális posztgraduális tanácsadónkkal. Több mint egy tanácsadói ülésen tanácsot adnak Önnek az LSBU posztgraduális képzéseire, amelyek megfelelnek az Ön érdekeinek és tapasztalatainak.

Készüljön fel a kezdésre

Segítünk diákjainknak az egyetemre való felkészülésben még a félév kezdete előtt. Ha meg szeretné tudni, hogy mikor kell jelentkeznie az LSBU szállására vagy a hallgatói finanszírozásra, olvassa el a kurzus „Alkalmazás lapja” lapját.

Üdvözlő hét

Mielőtt elkezdené a tanfolyamot, tájékoztatást küldünk Önnek arról, hogy mit kell tennie, mielőtt megérkezik, és az első néhány nap az egyetemen. A folyamatról az üdvözlőhét oldalain olvashat.

Program taught in:
Angol

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 23, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 23, 2019
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Price
2,625 GBP
Részmunkaidős UK / EU díj: 2 625 font; Nemzetközi díj: £ 4,593.33
By locations
By date
Start Date
szept. 23, 2019
End Date
Június 5, 2020
Application deadline

szept. 23, 2019

Location
Application deadline
End Date
Június 5, 2020