PgCert a fejlett CBT gyakorlatban a szorongás és a depresszió kezelésére

London South Bank University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PgCert a fejlett CBT gyakorlatban a szorongás és a depresszió kezelésére

London South Bank University

A pályázatok lezárultak. Kérjük, ellenőrizze az év későbbi részleteit.

A PgCert Advanced Kognitív Viselkedési Terápiás (CBT) Gyakorlat a szorongás és depresszió kezelésére nyújt Önnek az elméletet és a gyakorlati készségeket, hogy segítsen az embereknek enyhe vagy közepesen súlyos szorongásban és depresszióban a CBT eszközeivel és technikáival a Step 3 Care modell. A program 3 modulból áll, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak az Ön akkreditációjához, mint Kognitív viselkedés terapeuta a Brit Viselkedési és Kognitív Pszichoterápiás Egyesület (BABCP).

Lehetőséged lesz arra, hogy részt vegyen egy Dr. Christine Padesky-val, és egy-két online csoportos foglalkozással, ahol lehetőséged lesz megvitatni az ügyfelek közös problémáját. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy megtanulják a mester-klinikustól.

Több mint 10 hétvégén tanulsz az év folyamán (havonta egyszer), így a tanfolyam meg tudja valósítani a meglévő munkahelyi kötelezettségeket.

A kurzus sikeres elvégzése a PgDip / MSc Advanced CBT gyakorlatához (rugalmasság és pozitív fejlődés) vezet.

A validálás feltételeinek betartása mellett.


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

  • A CBT alapjai
  • Fejlett CBT protokollok a szorongás értékelésére és kezelésére
  • Speciális CBT protokollok a depresszió, a szuiciditás és az alacsony önbecsülés értékelésére és kezelésére


A foglalkoztathatóság

A PgCert végén a 3. lépés CBT beavatkozásaival kezelheti az enyhe vagy közepesen súlyos depresszióban szenvedőket. A magánkézben lévő szolgáltatásokat felajánlja. A BABCP akkreditáció félúton lesz, mint kognitív viselkedési terapeuta. Ha folytatja a PgDip által leírt további 3 modult, akkor a BABCP-t egyénileg teljes körű akkreditációra alkalmazhatja, mint kognitív viselkedési terapeutát.

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

  • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
  • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


elhelyezések

Biztosítania kell egy kliens bázist, ahol a tanfolyam alatt depressziós és ideges betegek lesznek. Ez lehet az NHS-ben vagy a magáncélon belül. A modulonként hozzávetőleg 2 új ügyfelet igényel. Szüksége lesz egy BABCP akkreditált mezőfelügyelő megszervezésére is. Ezen kívül a klinikai felügyeletet a BABCP akkreditált felügyelői biztosítják az egyetemen.


Belépési követelmények

  • Egy brit főiskolai fokozat (2: 1 vagy magasabb) általában egy kapcsolódó területen és egy szakmai képesítés, mint például ápoló, tanácsadó pszichológus, klinikai pszichológus, foglalkozás terapeuta, orvos vagy szociális munkás. A pszichológiai jólét gyakorlóit (PWP) szívesen alkalmazzák. vagy;
  • Egy brit főiskolai végzettség (2: 1 vagy magasabb) általában a pszichológiában vagy az egészséggel kapcsolatos témában, valamint a depresszióval és a szorongással szenvedő emberek munkájának tapasztalatával. A tapasztalat önkéntes vagy fizetett (részmunkaidős egyenértékű) munkából áll. A diákoknak legalább 6 hónapig kellett volna megbecsülniük vagy kezelniük a betegeket személyes vagy telefonon keresztül. Felkérést kap arra, hogy nyilatkozatot írjon a jelentkezési lapjáról, részletezve az Ön tapasztalatait. Az interjú során meg kell adnod a tapasztalatadatokat a Tudás, készségek és alkalmazások portfoliójában.

Üdvözöljük a nemzetközi diákokat, akik megfelelnek az Egyesült Királyság első fokozatának (2: 1 vagy magasabb) a pszichológiában vagy a kapcsolódó területen, és jelentős tapasztalattal dolgozik a depresszióban és a szorongásban szenvedők. Jelentős tapasztalat önkéntes vagy fizetett munkavégzésből áll. A hallgatóknak legalább 6 hónapot meg nem haladó értékeket kellett kezelnie vagy kezelniük szemtől-szembe vagy telefonon keresztül. Felkérést kap arra, hogy nyilatkozatot írjon a jelentkezési lapjáról, részletezve az Ön tapasztalatait. Az interjú során meg kell adnod a tapasztalatadatokat a Tudás, készségek és alkalmazások portfoliójában. Angol nyelvvizsga nemzetközi diákoknak: IELTS pontszám 6,5, Cambridge Proficiency vagy Advanced C grade.


Ügyfelek / Betegek

A fentiek mellett rendszeres hozzáférést kell biztosítani a felnőttkori ügyfelekhez / betegekhez, akik enyhe vagy közepes depresszióban és szorongásban szenvednek, és képesek bizonyítani az ügyfelek forrását a felvételi folyamat során. A kurzus befejezéséhez legalább 4-6 ügyfelet / beteget kell kezelnie a vizsgálat befejezéséig.


Felügyelet

Szüksége lesz egy BABCP akkreditált felügyelőre, aki havi rendszerességgel felügyelheti a gyakorlatát. Önnek meg kell találnia magát, és be kell vonnia ezt a személyt magának, és képesnek kell lennie arra, hogy megmutassa nekünk bizonyítékokat erre. A BABCP-nyilvántartás a BABCP akkreditált kognitív viselkedésterapeuták forrása, aki hajlandó játszani ezt a szerepet az Ön számára díj ellenében. Az egyetem klinikai felügyeletet is biztosít Önnek. Ezek a felügyeleti órák együttesen hozzájárulnak az Ön felügyeleti naplójához abban az esetben, ha a BABCP akkreditáció elérési útját kívánja elérni. Szükséged lesz összesen 20 órás felügyeletre a PgCert átadásához.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Részidős
Price
ár
4,167 GBP
UK / EU díj: 4166,67 GBP; Nemzetközi díj: 6250 £.
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt