PgCert a vezetés és menedzsment: hajléktalanság és lakhatás

London South Bank University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PgCert a vezetés és menedzsment: hajléktalanság és lakhatás

London South Bank University

Ez a program kulcsfontosságú vezetői és irányítási képességeket fejleszt a jelenlegi vezetők és a hajléktalansággal foglalkozó szervezetek jövőbeli vezetői számára.


A kurzust az egyetemek School of Business Schoolja, a London Housing Foundation (LHF) együttműködésével fejlesztette ki, támogatja a tanfolyamot. Az LHF fontolóra veheti az állami szektor releváns területeiről, valamint a harmadik / önkéntes szektorból származó pályázókat.

A kurzus elsősorban a hajléktalanok és a szomszédos szektorok megfelelő tapasztalt és képzett személyzete számára készült. A kurzus lehetővé teszi, hogy tanulmányi látogatást tegyen egy hasonló ország szektorához a London Housing Foundation támogatásával.

A kurzus 2017 folyamán részmunkaidőben fog működni. Keddtől január 26-ig csütörtökön kezdődik az első lakóhely, amelyet minden csütörtök délután és három félnapos (csütörtökön és pénteken) heti részvétel (9 hetes) kombinációja követ minden félév során.

"Lehet, hogy alulbecsültem a tanfolyamon végzett munkát, de nem tudom alulbecsülni a tanulási mennyiséget, amelyet el fogok távolítani a posztgraduális bizonyítványból a lakhatás és a hajléktalanság irányításában: oktatókból, tanfolyamokból és más hallgatókból. Csakúgy, mint személyesen segítene nekem, új perspektívát adott nekem számos olyan kérdésben, amelyek javítanák, hogyan irányíthatom a szervezetemet a közösségek javára. Teljesen ajánlom a kurzust az új és tapasztalt vezetőknek. "Legutóbbi diplomás


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

Vezetés és menedzsment (20 kredit)

Ez a modul a vezetés és menedzsment különböző fogalmaira terjed ki, amelyek a hajléktalanság és a lakáskörnyezet megfelelőbb stílusainak tekinthetők. Lehetőség nyílik arra, hogy saját egyéni és szervezeti kompetenciáit, valamint a készségfejlesztést alapos elmélkedésekkel értékelje.


Értékelés

100% tanfolyam, de két elem a következőképpen:

  • 1. elem (40% -os súlyozás) - két példája a vezető vagy vezetői teljesítmény magas szintű reflexióinak
  • 2. elem (60% -os súlyozás) - egyéni írásbeli feladat, amely a szervezet számára releváns elméleti fogalmakat alkalmaz.


Bevezetés a számvitelhez (10 kredit)

Ez a modul biztosítja a számviteli alapfogalmak és gyakorlatok ismeretét, a számviteli követelmények megértését a harmadik szektorbeli szervezetekben, valamint a pénzügyi beszámolásban alkalmazott bevált gyakorlatok elismerését.


Értékelés

100% -os tanfolyam esettanulmány alapján.


Harmadik szektor szervezeti fejlesztés (20 kredit)

Ez a modul a hajléktalanságra és a lakhatási szervezetekre vonatkozó elméleteket, technikákat és tudást tárja fel a szervezeti magatartás és a menedzsment területén.


Értékelés

100% tanfolyam, de két elem:

  • 1. elem: (80% -os súlyozás) a diákok saját szervezetén alapuló kiosztása
  • 2. elem: (20% -os súlyozás) egyéni bemutatás az 1. elem ajánlásai alapján.


Irányítás (10 kredit)

Ez a modul lehetővé teszi a vezetők, a harmadik szektor és más civil társadalmi szervezetek számára, hogy tükrözzék és megértsék a kormányzás szerepét a szervezetükön belüli elszámoltathatóság biztosításában.


Értékelés

100% -os tanfolyam: egyedi prezentáció a digitális történetkönyv segítségével.

A modulokon keresztüli súlyozott jelzés 50%. Ha többszörös értékelésekre van szükség, az összes elem 40% -os minimális áthaladása szükséges egy átfogó lépéshez. Meg kell adni az összes modulot, hogy megkapják a posztgraduális bizonyítványt.


Belépési követelmények

  • Egy megfelelő vagy azzal egyenértékű végzettséggel, megfelelő idősebb munkatapasztalattal egy megfelelő környezetben, vagy
  • Szakképesítés, megfelelő időskorú szakmai tapasztalattal együtt egy megfelelő környezetben, vagy
  • A releváns vezető szektorok tapasztalatai elismerték, hogy lehetővé teszik a pályázó számára, hogy csatlakozzon a tanfolyamhoz ezen a szinten.
  • A jelentkező tapasztalatának relevanciáját általában az interjú során vitatják meg.


Díjak és finanszírozás

A London Housing Foundation (LHF) az LSBU számára minden egyes kohorszért fizet egy átalánydíjat. A pályázóknak ezért az LHF-hez kell fordulniuk, hogy érdeklődjön a lehetséges szponzorálásról.

Az LHF elvárja, hogy minden egyes foglalkoztató szervezet megtérítse őket az egyes résztvevők költségének 50% -ára. Az egyéni pályázóknak nincs hagyományos tanfolyam díja.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve June 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
1 Év
Részidős
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt