PgCert az elsődleges (5-11)

London South Bank University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PgCert az elsődleges (5-11)

London South Bank University

Ez a program kvalifikált tanári státuszhoz vezet. Ez arra készteti Önt, hogy 5-11 éves diákokat tanítson, és az 1. és 2. fő tanterv minden területét lefedje előadásokon, szemináriumokon, workshopokon és oktatóeszközökön keresztül. Kapsz 60 Masters szintű kreditek és elnyerte a Post-Graduate Certificate of Education.

A program mélyreható megértést fog kapni a befogadó gyakorlatról, az egyenlőségről és a sokszínűségről, hogy előkészítse Önt a londoni iskolákban. A program részeként különböző iskolákban lehet részt venni, és lehetőségük nyílik arra, hogy az Alternatív Oktatási környezetben dolgozhassanak. Lehetőséged van egy speciális szakterület fejlesztésére a Masters szinten.

Az LSBU különös hangsúlyt fektet a társadalmi igazságosságra és egyenlőségre, amely jól illeszkedik az iskolák igényeihez a városi és multikulturális térségekben. Az LSBU-ban ösztönözzük a kreativitást, a reflektív pedagógiát és az oktatási kérdésekre való érzékenységet.


6 ok a tanulmányozáshoz

 1. Nagyszerű tanítás:
  Minden PGCE oktató szakképzett tanár, szakember és támogató mentor.


 2. Iskolai elhelyezések:
  Négy elhelyezést tapasztalhat az iskolai beállítások között.


 3. Személyre szabott támogatás:
  Önnek egy olyan szakmai tanácsadót kell elkülönítenie, aki a képzés alatt mentorként jár el.


 4. Díjnyertes:
  No.1 London Egyetem a "Learning Opportunities" és a No.2 "Tanulási közösség" az oktatáshoz (National Student Survey, 2018).


 5. Dedikált létesítmények:
  Speciális szobák az általános iskolai osztályokban.


 6. Szakmai linkek:
  Az Oktatási és Iskolai Partnerség Központja kiterjedt kapcsolatokat ápol az iskolákkal és az alternatív oktatási környezetben Londonban.


Általános matematika általános

Ajánlunk egy Primary PGCE-t a Mathematics Pathway . Ha ezt az utat választja, lehetőséged lesz arra, hogy fejlessze szakértelmét az Általános matematika tanítás és tanulás minden területén. Tanulmányozza a Matematikai modulok felemelését a Masters szintjén és az Alternatív Oktatási Beállítás részeként, értékes tapasztalatot szerezhet a középiskolai matematika tanszék munkájában és tanításában.


Pénzügyi információk 2018. szeptemberi bejegyzéshez

Az ösztöndíjasok a PGCE általános általános (matematikával) kurzuson vehetnek részt. Ha 2: 2-es vagy annál magasabb, legalább B fokozatú A-szint vagy azzal egyenértékű, akkor 6000-es ösztöndíjra jogosult.

Önnek nem kell pályázniuk ösztöndíjakra. Miután határozottan elfogadtál egy feltétlen ajánlatot egy helyet egy tanári tréningre (és megadtad a megfelelő osztályzatodat), az egyetem kapcsolatot tart az Oktatási Minisztériummal, hogy helyezze el az ösztöndíját.


Hallgassa meg a jelenlegi hallgatót, Nathalie Ung


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

H Szintmodulok

 • A Core tananyag
 • Szakmai tanulmányok
 • A tágabb tananyag
 • Iskolai tapasztalat
 • Alternatív oktatási környezet

M szintű modulok

 • Egyenlőség, befogadás és állampolgárság

Plusz az alábbi modulok közül:

 • SEND (speciális oktatási igények és fogyatékosság)
 • Csatlakozás, fogyasztás, létrehozás: IKT az Általános Iskolában
 • Érdeklődés alapú tudomány
 • A matematika teljesítményének növelése (RAiM)
 • Angol: Nyelv, tanulás és kultúra


A foglalkoztathatóság

A PGCE befejezési és foglalkoztatási aránya az ágazati normák felett van, és a kezdeti tanárképzés (OFSTED 2014) jó szolgáltatójaként azonosítottunk. Bár büszkék vagyunk arra, hogy tanárokat adunk a londoni iskoláknak, a sikeres diákok az Egyesült Királyság különböző iskoláiban járnak be a tanári szakmába.

A kurzusba belépő hallgatóknak lehetősége van arra, hogy akár 60 kreditpontot is szerezzenek a mesterfokozaton, amelyet a hallgatók felhasználhatnak a teljes diploma megszerzéséhez (pl. Az LSBU MA az oktatásban).


Foglalkoztathatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


elhelyezések

A tanfolyam során legalább két iskolában végez elhelyezést. Az elhelyezési iskolákat úgy választják ki, hogy különböző tapasztalatokat nyújtsanak, beleértve a méreteket, a szervezetet és a helyszínt. Partnerségünk széles skálával működik Londonban. Az elhelyezéseket az egyes gyakornokok számára legjobban illeszkedik, de ha Londonban vagy azon kívül lakik, akkor gondos tervezést igényel az Ön számára, hogy képes legyen a kijelölt iskolákban dolgozni.

Ezenkívül egy alternatív oktatási környezetben elhelyezést is vállal. Az elhelyezés kiválasztása az Ön által választott lehetőségtől és az oktatási szektorban való érdeklődésétől függ. Az elhelyezésekre példák közé tartozik az SEN-iskolák, tanulói egységek, kórházak stb.

A program egyik legfontosabb eleme, hogy felkészüljenek arra, hogy több kultúrájú, városi környezetben dolgozhassanak. Ami az iskolai tapasztalatokat illeti, rendszerint legalább egy gyakorlatot kell tennie egy belső vagy külső londoni állami iskolában.


Tanítás és tanulás

Az egyetemeken alapuló üléseket előadások, workshopok, gyakorlati foglalkozások, szemináriumok és oktatóanyagok segítségével oktatják. A cél az, hogy ösztönözze a kreativitást, a reflektív pedagógiát és az oktatási kérdésekre, célokra és célkitűzésekre való érzékenységet. Célunk egy olyan tanulási közösség létrehozása, amely az egyenlőtlenséget és az igazságtalanságot aktívan kihívja.

Különösen az egyenlőségről, a befogadásról és az állampolgárságról szóló modul lehetővé teszi, hogy tükrözze az olyan kulcsfontosságú kérdéseket, mint az egyenlőség, a sokféleség és a fenntarthatóság az oktatási környezetben.

Ösztönözni fogják, hogy összekapcsolódjanak a tanfolyam elméleti és gyakorlati elemei között. Az oktatás és a tanulás interaktív modelljét alkalmazzuk, és arra ösztönözzük Önt, hogy kritikusan gondolkodjon az alanyokkal kapcsolatban, hogy tájékoztassa a tanulás és a tanulás hatékony módszereiről való megértést, valamint azt, hogy miként alkalmazhatja ezeket legjobban az osztálytermi helyzetekben.


Szakmai tanácsadói támogatás

Az LSBU-nál az első három hét során szakmai tanácsadót kapsz. Szakmai tanácsadói szerepe az, hogy elsődleges kapcsolatot szerezzen az akadémiai tanácsadáshoz és a szakmai fejlesztési támogatáshoz.

Segítenek Önnek abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az Ön idejéből az LSBU-nál, tanácsadással és jelzéssel az egyetem egyéb támogatási forrásaira.

A tanácsadója legyen az egyetem első személye, akivel beszél, ha olyan nehézségekkel jár, amelyek érintik a munkáját. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A kurzus első félévében legalább hetente egyszer találkozik szakmai tanácsadójával kis csoportos foglalkozásokon. Ezt követően 30-45 percig találkozhatsz legalább háromszor az egész út során, hogy megbeszéljük és rögzítsük a haladást. További segítséget kérhet az oktatójától e-mailben, és szükség esetén további találkozókat kérhet.


Belépési követelmények

 • Egyesült Királyság vagy azzal egyenértékű fokozat (Lower Second Class vagy magasabb). Ez bármelyik témára vonatkozhat; nem kell a nemzeti tanterv tárgya; és
 • a matematika, az angol és a tudomány tárgykörébe tartozó GCSE C / 4. fokozattal egyenértékű szabvány; és
 • Pozitív referencia, amely kiemeli a jelölt alkalmasságát tanárgá válásra; és
 • Írásbeli személyes nyilatkozat (lásd alább).


Szakmai képességek tesztelése

 • Minden jelöltnek meg kell felelnie az írásbeliség és a számolás szakmai készség tesztjeinek az interjú időpontjától számított nyolc héten belül.
 • A pályázók képesek lesznek készségtesztjeik megszerzésére, miután pályázatot nyújtottak be az UCAS Tanárképzésen keresztül.
 • A tesztek előzetesen lefoglalhatók mindaddig, amíg egy pályázatot benyújtanak, mielőtt részt vesznek a tesztközpontban.
 • A pályázóknak nem kellett volna átmenteniük ezeket a teszteket, mielőtt pályázatot jelentettek volna, és meghívást kaptak egy interjúra, de erősen ajánlott, hogy már gyakorolta a teszteket és lefoglalta az értékelést.
 • További részletekért látogassa meg: href = "https://getintoteaching.education.gov.uk/how-to-apply/passing-the-skills-tests


Személyes kijelentés

A személyes írásos nyilatkozatnak következetesnek kell lennie, világos angol nyelven írva, és tartalmaznia kell a következőket:


1. Bizonyíték az Ön oktatási és iskolai partnerségének "Egyenlőség és sokszínűség" megértéséről és elkötelezettségéről:

"A pluralista társadalomban kínált sokszínűség értékének és tiszteletben tartásának biztosítása, valamint egy olyan tanulási közösség létrehozása, amely az egyenlőtlenség és az igazságtalanságok aktívan kihívást jelent."


2. A fiatal és felnőtt tanulók szakmai és informális környezetében szerzett tapasztalata és elkötelezettsége

Elengedhetetlen, hogy minden pályázónak legyen valamilyen tapasztalata arra, hogy hivatalos vagy informális környezetben fiatal vagy felnőtt tanulókkal dolgozzon. Minél több tapasztalatot szerez, annál erősebb az alkalmazásod. Kívánatos, bár nem feltétlenül szükséges, hogy időt töltött az Egyesült Királyság általános iskoláiban.


3. Az oktatás jelenlegi problémáinak tudatosítása


További követelmények

A pályázóknak meg kell felelniük az alábbi további beiratkozási követelményeknek is:

Az ITE-tanfolyamokon résztvevőknek mind a Bűnügyi nyilvántartási hivatal (CRB), másrészt a munkahelyi egészségellenőrzés előtt meg kell erősíteniük a bűnügyi nyilvántartás ellenőrzését a tanfolyamon való részvétel előtt. Az LSBU mindkét ellenőrzésért fizet. Miután elfogadtál egy ajánlatot tőlünk, útmutatást adunk a DBS és OH ellenőrzésekhez.

A bűnügyi nyilvántartásban részt vevő kérelmező nem akadályozza automatikusan meg a tanárgá válást. A DBS-ről és a továbbfejlesztett ellenőrzésekről a 0870 90 90 811-es telefonszámon vagy a Gov.uk webhelyén olvashat .

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve June 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt