PgCert az iskolavezetésben

London South Bank University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PgCert az iskolavezetésben

London South Bank University

Az iskolavezetés a tanárképzés foglalkoztatás-alapú modellje, ahol szakképzett tanári státuszban részesül, valamint a posztgraduális képesítést oktató (PGCE). Az Iskola Közvetség magában foglalja az LSBU-val partnerségben dolgozó iskolákat a képzés biztosításához. Az iskolában lesz, de az egész LSBU támogatja.

Az Iskola Közvette támogatja az Oktatási Minisztériumot az iskolák számára:

 • Képzési lehetõségek a gyakornokok és iskolák igényeinek kielégítésére.
 • Az iskolák toborzásának és kiválasztásának nagyobb ellenőrzése az elvárásokkal, hogy a gyakornokok foglalkoztatják.
 • Az ITT akkreditált oktatók nagyobb választéka és rugalmasság az iskolák közvetlen helyeinek használatánál.


School Direct az LSBU-nál

Az LSBU School Direct programja egy magas színvonalú, intenzív program, amelynek célja a gyakornokok felkészítése a londoni iskolákban való részvételre.

 • Kitöltésünk 100% -a 2015/16-ban jó vagy kiemelkedő volt.
 • Az OFSTED 2014. júniusi ellenőrzése során a szolgáltatásunk "jó" volt.


modulok

H Szint modulok

 • Alaptanterv
 • Szakmai tanulmányok
 • Alapítvány témák
 • Iskolai tapasztalat
 • Alternatív oktatási környezet


Mester szintű modulok

A program részeként lehetőséget kap arra, hogy PGCE-t válasszon egy Masters szintű opciós modul kiválasztásával, amely megfelel Önnek és az iskolák igényeinek, valamint a kötelező modulnak. Az opcionális modulokat az LSBU fejlesztette ki a partneri kapcsolatok iskoláinak szakértelmével együttműködésben.

 • Egyenlőség, befogadás és állampolgárság

Plusz az alábbi modulok közül:

 • SEND (speciális oktatási igények és fogyatékosság)
 • Csatlakozás, fogyasztás, létrehozás: IKT az Általános Iskolában
 • Előadóművészet
 • A matematika teljesítményének növelése (RAiM)
 • Angol: Nyelv, tanulás és kultúra


A foglalkoztathatóság

Az LSBU School Direct programja egy magas színvonalú, intenzív program, amelynek célja a gyakornokok felkészítése a londoni iskolákban való részvételre.

 • A 2013/14-ben végzettek 100% -át jó vagy kiemelkedőnek minősítettük.
 • Az iskolai Direct PGCE gyakornokok 100% -a 2013/14-ben biztosította a teljes munkaidőt a tanfolyam elvégzése után.


Vezető partnereink

Az LSBU egyre növekvő kapcsolódási hálózatot építtetett az iskolákkal, amelyek helyeket kínálnak egy School Direct programban, jelenleg dolgozunk együtt:

 • Crampton Általános Iskola
 • Immanuel és a St. Andrews Általános Iskola

Önálló iskolák jelöltjeit fogadjuk. Ha önálló iskola iránt érdeklődik, forduljon Jane Courtneyhoz: courtnej@lsbu.ac.uk


Foglalkoztathatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Tanítás és tanulás

Az egyetemeken alapuló üléseket előadások, workshopok, gyakorlati foglalkozások, szemináriumok és oktatóanyagok segítségével oktatják. A cél az, hogy ösztönözze a kreativitást, a reflektív pedagógiát és az oktatási kérdésekre, célokra és célkitűzésekre való érzékenységet. Célunk egy olyan tanulási közösség létrehozása, amely az egyenlőtlenséget és az igazságtalanságot aktívan kihívja.

Különösen az egyenlőségről, a befogadásról és az állampolgárságról szóló modul lehetővé teszi, hogy tükrözze az olyan kulcsfontosságú kérdéseket, mint az egyenlőség, a sokféleség és a fenntarthatóság az oktatási környezetben.

Ösztönözni fogják, hogy összekapcsolódjanak a tanfolyam elméleti és gyakorlati elemei között. Az oktatás és a tanulás interaktív modelljét alkalmazzuk, és arra ösztönözzük Önt, hogy kritikusan gondolkodjon az alanyokkal kapcsolatban, hogy tájékoztassa a tanulás és a tanulás hatékony módszereiről való megértést, valamint azt, hogy miként alkalmazhatja ezeket legjobban az osztálytermi helyzetekben.


Foglalkoztatáson alapuló partnerség

Az OFSTED 2014 júniusi ellenőrzése során a szolgáltatásunkat "jónak" minősítették.

A foglalkoztatáson alapuló partnerség kulcsfontosságú erősségeit az OFSTED azonosította:

 • A csapatmunka jelentős erővel bír;
 • Az iskola közvetlen tanulói értékelik a kéthetes nyári iskola képzését. Gyorsan készen áll arra, hogy az év elején tanítson az iskolában;
 • Kezdettől fogva a gyakornokok erős szakmai megértést kapnak az iskolák működésében. Jó szakmai kapcsolatot alakítanak ki az iskolákban dolgozó bevett munkatársakkal;
 • A visszajelzés és a célmeghatározás minősége következetesen értékelő és hasznos. Ennek eredményeképpen a gyakornokok pontosan tudják, hogy mit kell tenniük a javítás érdekében.


Szakmai tanácsadói támogatás

Az LSBU-nál az első három hét során szakmai tanácsadót kapsz. Szakmai tanácsadói szerepe az, hogy elsődleges kapcsolatot szerezzen az akadémiai tanácsadáshoz és a szakmai fejlesztési támogatáshoz.

Segítenek Önnek abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az Ön idejéből az LSBU-nál, tanácsadással és jelzéssel az egyetem egyéb támogatási forrásaira.

A tanácsadója legyen az egyetem első személye, akivel beszél, ha olyan nehézségekkel jár, amelyek érintik a munkáját. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A kurzus első félévében legalább hetente egyszer találkozik szakmai tanácsadójával kis csoportos foglalkozásokon. Ezt követően 30-45 percig találkozhatsz legalább háromszor az egész út során, hogy megbeszéljük és rögzítsük a haladást. További segítséget kérhet az oktatójától e-mailben, és szükség esetén további találkozókat kérhet.


Belépési követelmények

 • Egyesült Királyság vagy azzal egyenértékű fokozat (Lower Second Class vagy magasabb). Ez bármelyik témára vonatkozhat; nem kell a nemzeti tanterv tárgya; és
 • GCSE (C fokozat vagy magasabb) vagy azzal egyenértékű angol nyelvtudás, matematika és tudomány; és
 • Pozitív referencia, amely kiemeli a jelölt alkalmasságát tanárgá válásra; és
 • Egy írásos személyes nyilatkozat (lásd alább)


Szakmai képességek tesztelése

Minden jelöltnek meg kell felelnie az írásbeliség és számolás szakmai készség tesztjeinek az interjú időpontjától számított nyolc héten belül. A pályázók képesek lesznek készségtesztjeiket készíteni, miután benyújtotta pályázatát az UCAS tanárképzésen keresztül. Ezt megelőzően mindaddig lefoglalhatod, amíg egy pályázatot benyújtanak, mielőtt részt vesz a tesztközpontban. A pályázóknak nem kellett volna átmenteniük ezeket a teszteket, mielőtt pályázatot jelentettek volna, és meghívást kaptak egy interjúra, de erősen ajánlott, hogy már gyakorolta a teszteket és lefoglalta az értékelést.


Személyes kijelentés

A személyes írásos nyilatkozatnak következetesnek kell lennie, világos angol nyelven írva, és tartalmaznia kell a következőket:


1. Bizonyíték az Ön oktatási és iskolai partnerségének "Egyenlőség és sokszínűség" megértéséről és elkötelezettségéről:

"A pluralista társadalomban kínált sokszínűség értékének és tiszteletben tartásának biztosítása, valamint egy olyan tanulási közösség létrehozása, amely az egyenlőtlenség és az igazságtalanságok aktívan kihívást jelent."


2. A fiatal és felnőtt tanulók szakmai és informális környezetében szerzett tapasztalata és elkötelezettsége

Elengedhetetlen, hogy minden pályázónak legyen valamilyen tapasztalata arra, hogy hivatalos vagy informális környezetben fiatal vagy felnőtt tanulókkal dolgozzon. Minél több tapasztalatot szerez, annál erősebb az alkalmazásod. Kívánatos, bár nem feltétlenül szükséges, hogy időt töltött az Egyesült Királyság általános iskoláiban.


3. Az oktatás jelenlegi problémáinak tudatosítása

A pályázóknak meg kell felelniük az alábbi további beiratkozási követelményeknek is:

Minden pályázónak várhatóan elvégeznie kell a munkahelyi egészségre vonatkozó értékelést annak biztosítása érdekében, hogy "alkalmas a tanításra", és teljesítse a közzétételi és beszüntetési szolgálat (DBS) követelményeit annak biztosítása érdekében, hogy a kérelmező alkalmas legyen a gyermekekkel és fiatalokkal való munkavégzésre.


Díjak és finanszírozás

Fizetett vagy képzési útvonalak

Az iskola közvetlen tanfolyamot lehet bérelt vagy képzési (nem fizetett) útvonalakon átvinni. A diák és az iskola közösen állapodik meg. A fizetett út magában foglalja az LSBU (jelenleg £ 9000) díjazását a gyakornok és a munkáltató közötti megállapodás alapján. A képzési útvonal tartalmazza a díjazásért felelős gyakornokot.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve June 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt