PhD Nyári Akadémia

Zaragoza Logistics Center

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

PhD Nyári Akadémia

Zaragoza Logistics Center

A PhD Nyári Akadémia az intenzív tanulás, viták és az ellátási lánc menedzsmentjének alapvető koncepcióinak és legújabb tendenciáinak felfedezése, amellett, hogy találkozik a jövőbeli kollégáival és nagyszerű időtöltéssel tölt el Zaragozában, Spanyolországban.

Ez a tizedik nyári akadémia Zaragoza Logistics Center ( ZLC ) Zaragoza Logistics Center ( ZLC ). A Massachusetts Institute of Technology (MIT) és a Zaragozai Egyetemhez kapcsolódik, a ZLC Spanyolországban található kutatási és oktatási központ, ahol a legtöbb logisztikai projektet és a legmagasabb mesteri diplomát az országban ZLC .

A megkülönböztetett professzorok egy csoportja mellett a különböző témákban (Empirikus Operációkezelési Kutatás, Üzemeltetési Fenntarthatóság Üzemeltetés, A földalapú elmélet kutatása, A romlandó termékek nyilvántartásának kezelése) bevezetése mellett lehetőség nyílik a doktoranduszok különböző intézményekről és eszmecseréről. Bár elvárjuk, hogy a pályázók különböző intézményekből, országokból és hátterekből jöhessenek, az egyik dolog, amire mindannyian közös lesz, kiváló. Ön lesz kiválasztva, hogy a logisztikai és ellátási lánc menedzsment területén működő kiemelkedő tudósok fórumának részét képezze.

Jelentkezzen felvételre!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol


Utoljára frissítve July 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Június 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 hetek
Nappali
Price
ár
- FEJEZET: 975 EUR - KORÁBBI BIRD APLIKÁCIÓK (március 31. előtt): 900 EUR
Locations
Spanyolország - Zaragoza, Aragon
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Június 30, 2019
Dates
Június 2019
Spanyolország - Zaragoza, Aragon
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Június 30, 2019