Program bemutatása
"Ki vezetés a piacon? Ön, az ügyfelek vagy a versenytársak?"

A piaci alapú piaci vezetői, ez a gazdasági program azt vizsgálja, hogyan vállalkozó cégek lehet művelni sikeres piaci vezetési innovációk, hogy szállít egy ugrás értéket ügyfeleik számára.

Úgy tervezték, hogy adjon új lendületet a stratégiai marketing gondolkodásra, piac vezetői stratégiák túllép a jelenlegi logikája piaci alapú vállalatok, mint például "a vendég a király" és a "kapcsolati marketing". Bár hallgat a vásárlók is fontos, ez a gazdasági program elmagyarázza, hogyan is őket tanítani arra, hogy megértsék az ugrást juttatások Ön kínál, így a vezetés a piaci határidős helyett hagyta elvinni.

Ez a gazdasági program középpontjában a számos kulcsfontosságú témák, beleértve azonosító figyelmen kívül hagyni az ügyfelek igényeinek, újra feltalálja a marketing-mix és a szállító egy ugrás vevői érték. Ez a gazdasági program segít Önnek és cégének, találják meg a jövőképet, lásd a lehetőségeket, ahol mások nem, és szabadjára engedni a piaci vezetési innovációk, hogy gondolják át az iparágban.

Tartalom

Hagyományosan, a marketing középpontjában szervezetek hisznek abban, hogy a piaci igények határozzák meg. Ennek eredményeként a gondos piackutatás, hogy vizsgálja meg a fogyasztói igények, dolgozzanak ki differenciált termékek, illetve szolgáltatások egy jól körülhatárolt szegmensben. Azonban, míg az ügyfelek segítségével generálni inkrementális innováció, ritkán termel a fenntartható versenyelőny által kínált piaci vezetési stratégia.

Piaci vezetési szervezet használ radikális innováció kihívás a meglévő ágazati egyezményeket. Azáltal, hogy képzést ügyfelei új ajánlat, akkor át piaci magatartás és új piacok figyelmen kívül hagyni az ügyfelek igényeinek. A piac vezetői stratégiák azt vizsgálja, hogyan vállalkozó cégek lehet művelni sikeres piaci vezetési innovációk, hogy szállít egy ugrás értéket ügyfeleik számára.

Célközönség

Ez a gazdasági program ruhák vezető gazdasági szakemberek, valamint az általános menedzserek és vezetők a dinamikus vállalatok.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

22 további kurzus London Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
5 napok
Részidős oktatás
Price
5,450 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date