Pizzát tanfolyam

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Pizzát tanfolyam

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Pizzát tanfolyam

Elméleti és gyakorlati leckék a pizzán: az összetevők kiválósága, tészta, élesztő, különböző típusú pizzák, lehetőség nyílik a közepes és magas szintű pizzériák képzésére.

ICIF akadémiájával együttműködve egy új tanfolyamot, a pizzai tanfolyamot dolgozott ki. Egy 4 hetes tréning három héten át tartó képzésre osztott, amelyen pizzákra koncentráltak, a Pizzéria Akadémiája által küldött Masters Pizza készítők, valamint az ICIF által megrendelt cukrászsütemények szakembereivel folytatott utolsó ICIF . A képzési program lehetővé teszi, hogy az elmélet és a gyakorlati készségek integrált megközelítése révén olyan népszerű, kulturális és társadalmi jelenségnek tekintsünk, amely tipikusan olasz, mind Olaszországban, mind pedig külföldön. A kurzus olasz nyelvű, és a tanárokat angol tolmács támogatja.

A résztvevők minimális száma: 12.

tartam

A tanfolyam teljes időtartama 12 hét:

  • 4 hetes elméleti és gyakorlati órák az Intézetben
  • 8 hét gyakorlat (opcionális) a pizzériákon, amelyeket korábban az Intézet választ.

Azok, akik beiratkozhatnak:

  • Olasz és külföldi szakemberek az élelmiszer és a bor
  • Olasz és külföldi élelmiszer-szerelmeseinek és rajongóinak

Lecke témák

A Pizza: népszerű olasz termék, amely világméretű társadalmi és kulturális jelenséggé vált

  • ICIF : hivatkozási keret
  • A Pizza története és hagyományai
  • A pizza készítő szakma
  • Egy növekvő piac
  • Élelmiszer alapanyagok
  • Liszt: osztályozás, típus, minőség és felhasználás
  • Víz: a kihasználandó erőforrás
  • Sók: egy alapelem kiválasztása és kezelése
  • A hozzávalók: a választás, ami jellemz bennünket, a szezonalitás és a területiség fontosságát
  • A klasszikus pizza és a pizza pizza

A tészták és az élesztők

  • Bizonyítás: egy ősi művészet titkai
  • Közvetlen tészta.
  • Tészta: az erjesztés és a kovász
  • Tészta: az érlelési fázis.
  • A tészta és a tartóeszköz
  • A sütő: a pizzéria szíve
  • Pizza sütés: technikák és ügyesség

Pizza: betekintések és fogalmak

  • A laboratórium kialakítása: a kontextus és kilátások, a bevételek és a haszonkulcsok
  • Takeaway Pizza: a szállítás és a szállítási előírások
  • A focaccia, a pizza a lapáttal és a kenyér a pizzériában

Speciális technikák

  • A szerves szektor és alternatív megoldások egy ügyfélkör létrehozására
  • Az akrobatikus Pizza
  • Közvetett tészták (The Biga - The Poolish)
  • Alternatív tészta különböző lisztekkel (pl .: Kamut liszt, fekete rizsliszt, Enkir liszt stb.)
  • Tésztát Kamut liszttel
  • Tészta előkészített termékekkel (szója - gabona)
  • Gluténmentes tészta
  • Pizza a lapáttal és a római stílusú tálcás sült Pizza
  • Nápolyi pizza (hagyományos specialitás garantált védett állapotban)
  • A pizza desszertként

A pizza készítés professzora

  • Részletes tanórák a professzionális pizza szakácsok elméleti és gyakorlati szemináriumain

A kis száraz péksütemények, amelyek a teát és a kávét kísérik, valamint a kekszek fajtái

  • Női csókok, Ugly but Good (Brutti ma Buoni), Cornflour kekszek, macskakülönlegességek, rövid kenyér kekszek

A friss kis sütemények, az olasz krémek és a hagyományos sütemények

  • Cukrászkrém, csokoládé krém, Zabaione krém, kávé krém bignè töltelékhez és Funghetti bignè
  • Mézeskalács tészta lekvárkrém és sütemény készítéséhez piskótakrémmel és friss gyümölcsökkel, Paradicsomos sütemény, Sacher torta, Szivacs italos tésztával töltött torta előállításához

Krémes desszertek az étteremben

  • Csokoládé puding Piemontból (Bonet), csokoládés mousse, Panna cotta, Tiramisù

Csokoládé temperáló technika, csokoládék és csokoládé dekorációk

Péksütemények reggelire

  • Olasz stílusú croissant, szicíliai cannoli, bomboloni (Krapfen), csokoládé Girella és Trecce

Élelmiszerbiztonság és HACCP

  • Az élelmiszerekre alkalmazott mikrobiológiai fogalmak
  • HACCP rendszer
  • Fő CDF (fertőző betegségek élelmiszerekkel)
  • Az élelmiszerraktározás fő rendszerei
  • Egészségügyi eljárások (munkahelyi higiénia, személyi higiénia)
  • Az élelmiszerrel érintkező anyagok és tárgyak helyes megválasztása

Az élelmiszer-táplálkozás elmélete

  • A táplálkozás mint élelmiszer-tudomány: a modern társadalom alkalmazási területei, a kulináris szektor támogatása
  • Kiegyensúlyozott menü összetétele egészséges szempontból
  • A különböző élelmiszerek (fehérjék, szénhidrátok, lipidek, rostok és vitaminok) táplálkozási szempontjai és az élelmiszer-piramis
  • Információk a kiegyensúlyozott étrend összetételéről az étkezési és egészséges szempontból

A mediterrán étrend elmélete

  • Fogalmak a különböző alapanyagok élelmiszer-egyensúlyáról a mediterrán étrend alapfogalmaival kapcsolatban
  • A mediterrán étrend főbb nyersanyag-jelképe és a mediterrán étrend egészséges aspektusát tükröző receptek neve
  • Fogalmak a diétás Földközi-tenger más kulináris kultúrájáról

Szakmai gyakorlat (opcionális)

A hallgató választhat, hogy folytassa-e a tanfolyamot azzal, hogy az Intézet által korábban kiválasztott közepes-magas szintű pizzériákon 8 héten át tartó szakmai gyakorlatot folytat.

díjak

A Pizza pálya díja 4.800,00 Euro. Lehetséges egyhetes időszakra való jelentkezés, az egyes heti modulok díja 1.500,00 euró. A kurzus díja magában foglalja:

  • Szállás az ICIF vendégházban kis apartmanokban (két, egy, két vagy három ággyal ellátott hálószoba, fürdőszoba) és reggeli
  • Étkezés az intézetben hétfőtől péntekig (az iskola vasárnap és ünnepnapokon zárva tart)
  • Elméleti és gyakorlati órák a programban jelzettek szerint
  • Oktatási anyagok (receptkönyvek, audio-video rendszerek stb.)
  • Étel és borászati ​​termékek a leckék és kóstolók számára
  • A berendezések és az eszközök használata a különböző laboratóriumok óráiban
  • A teljes Chef-egyenruha: egy Chef-kabát az ICIF logóval, egy pár Chef nadrágja, egy kötény az ICIF logóval és egy bandana az ICIF logóval
  • Segítségnyújtás a tartózkodási engedély kiadásának és az olasz adóazonosító szám megadására
  • Az ICIF Intézet részvételi tanúsítványa az olasz pékségi akadémia által odaítélt pálya és hivatalos diplomával.

A fentiekben nem kifejezetten megemlített egyéb elemeket nem tartalmazza.

A KIADÁS DÍJÁBAN NEM TARTALMAZÓ KIEGÉSZÍTŐ DÍJAK:

50 euró az egészségbiztosításra, amely az alapellátási költségekre, valamint a kórházi költségekre vagy a kórháznak csak a munkaidő alatt bekövetkezett balesetekre terjed ki a tanfolyam teljes időtartamára (csak akkor, ha a hallgató nem rendelkezik egészségügyi ellátással ország).

50 € azok számára, akik a csapatbusz-transzfert csak Olaszországba való érkezéskor kívánják kihasználni, amelyet az ICIF Intézet a kurzus kezdete előtt vasárnap szervezett a milánói Malpensa repülőtérről. Az 50 euró befizetése a kurzus egyenlegében banki átutalással, készpénzben vagy hitelkártyával az ICIF Direction irodájában, a tanfolyam első napján ICIF .

ösztöndíjak

Ösztöndíjak állnak olasz állampolgárságú résztvevők rendelkezésére, akik Olaszországban laknak. Az alkalmazással kapcsolatban kérjük, forduljon hozzánk, vagy hívja az ICIF Intézetet Costigliole d'Asti-ba.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Olasz


Utoljára frissítve March 27, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 15, 2019
szept. 30, 2019
Duration
Időtartam
12 hetek
Nappali
Price
ár
4,800 EUR
Locations
Olaszország - Turin, Piedmont
Kezdet : ápr. 15, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 30, 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 15, 2019
Olaszország - Turin, Piedmont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 30, 2019
Olaszország - Turin, Piedmont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
okt. 2019
Olaszország - Turin, Piedmont
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

ICIF Course on Pizza