Tudjon beszélni portugál: A nyelv, amely nagyon kifejező és romantikus, és sok szó hasonlít a spanyol és a francia. Képzett anyanyelvi oktatók nyújtanak egy vonzó oktatási környezet, amely kidolgozza a beszélgetést készségek és épít a szókincs. Mi elsősorban a nyelv valós élethelyzetekben, amelyek segítségével a mindennapi beszélgetés.

Online önálló tanulásra: A portugál online tanfolyam segít megtanulni a nyelvet a saját kényelmét. A tantárgy keretében a készségek kritikus nyelvtanulás: olvasás, írás, hallás, beszéd, szókincs, nyelvtan és a kultúra.

Miért tanuljunk PORTUGÁL

Portugál a hatodik legelterjedtebb nyelv a világon. Azt beszélik szerte Európában, Dél-Amerikában, Afrikában és Ázsiában, és a hivatalos nyelv nyolc országban. A tanulás a nyelv lesz képes kommunikálni a több mint 200 millió embert érint.

 • Üzleti lehetőségek: A nyelv egyre inkább előtérbe az üzleti világban. Ez az egyik hivatalos nyelvén az Európai Unió és a legelterjedtebb az egész Brazília, egy gyorsan fejlődő gazdaságban. A kereskedelem Brazília egyre exponenciálisan, különösen az energia, a félvezetők, a logisztika és az infrastruktúra. A nyelv a kereslet a turizmus, a nemzetközi kereskedelem és a kutatási ágazat is. A nyelvtudás adhat több munkahely és az üzleti lehetőségek belül és kívül egyaránt az ország.
 • Travels: A nyelvet beszélnek széles körben négy kontinensen, és kapsz korlátlan lehetőségeket, hogy fokozza az utazási élményt. Lehet felfedezni Portugália lenyűgöző várak, Mozambik hatalmas tengerparttal vagy Brazília páratlan növény- és állatvilág, valamint a Amazon erdő, míg a hatékony kommunikáció a helyiek.
 • Kulturális Tapasztalat: Legyen ez a portugál zenei fesztiválok vagy a brazil tánc karnevál - felfedezni a vibráló és népszerű kultúrában a világ a nyelvet. Ha a sport rajongó, akkor is élvezheti a 2016-os olimpiai játékok Brazíliában.

Javítja az általános KOMMUNIKÁCIÓ

Válasszon a tanfolyamok kezdve intenzív rendszeres, hétvégi, szoftverek, virtuális és a munka, mind a négy készség; olvasás, írás, beszéd és hallás.

Jobb álláslehetőségek

Portugál készségek egyre inkább nélkülözhetetlen a munkahelyen. Üzleti portugál nyelvtanfolyamok és portugál beszélgetés osztályok segítségével jobban bízik az a nyelv, és mozgassa előre a karrierjét.

VÁLASSZON osztályos változat legmegfelelőbb az Ön számára

PORTUGÁL csoportos órák

 • Interaktív merülő technikákkal tanítják a tapasztalt anyanyelvűek - 30 órás tanfolyam időtartam alatt 5-7,5 hét alatt - Class mérete átlagosan 12 'All Levels "azt jelenti, hogy ez a pálya is rendelkezésre áll ez a dátum és az idő minden szinten a nyelvet a Kezdő felfelé, feltéve, hogy a minimum 4 versenyző.

Az árak nem tartalmazzák tananyag. Regisztrációs díj 30 $ vonatkozik minden új tanuló. Minden tanfolyam a készlet erejéig és feltételek.

PORTUGÁL PRIVÁT / félig magánórák

Rugalmas időzítés és elhelyezkedés - 1-3 tanuló

magánórákat

 • Egy-egy osztály egy dedikált oktató - Testre szabott egyedi igényeknek megfelelően - Rugalmas időzítést és elhelyezkedés - Tipikus során 20 órán át a lehetőséget, hogy további órák alapján szükség

Félig magánórák

 • 2-3 tanulók - Lehetőség foglalnia egy privát osztály egy kis csoportja barát vagy kollégái - Testre szabott egyedi igényeknek megfelelően - Rugalmas időzítést és helyét, hogy megfeleljen a menetrend a csoport 2-3 tanuló kérésére a intézet - Tipikus során 20 órán át a lehetőséget, hogy további órák alapján szükség árak nem tananyag. Regisztrációs díj 30 $ vonatkozik minden új tanuló. Minden tanfolyam a készlet erejéig és feltételek.

PORTUGÁL virtuális osztályok

 • Könnyen kezelhető platformot, nem a technikai képességek szükségesek - Ultimate rugalmasságot, platform elérhető több eszköz - Csatlakozzon egy csoport vagy egyén, a munkamenet az Ön igényei szerint - a személyre szabott tanulás, nemzetközileg képzett oktató

PORTUGÁL önképzés CLASSES

A következő szintre nyelvi siker, nincs idő interaktív tevékenységek és szórakoztató kulturális tippeket. A önképzés online nyelvi programok alkalmasak teljesen kezdőtől haladó hangszórók.

 • 60+ NYELVEK egy platformon - korlátlan online hozzáférést 12 hónapig; tanulni több nyelven, illetve szakosodnak egy
 • Értékes kulturális TIPS - kulturális betekintést növeli a megértése és a nyelv
 • A hajlékony csomagolások - Válasszon egy egyén vagy csoport csomagot, hogy a legjobban megfeleljen az Ön igényeinek életmód
 • LEARN bármikor, bárhol - keresztül elérhető több platformon (asztali és mobil eszközök)
Program oktatási nyelve:
Portuguese (Portugal)

18 további kurzus Eton Institute »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
30 - 20 Óra
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019