close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Belsőépítészet Tanfolyamok

A posztgraduális képesítés egy olyan fejlett hitelesítő, amely a főiskolák vagy azzal egyenértékű hallgatók számára áll rendelkezésre. A tárgykörtől függően a nem kapcsolódó végzettséggel rendelkezőknek bizonyítaniuk kell a szakmai tapasztalat vagy a teljes érettségi vizsgát a felvétel előtt. Mi a posztgraduális diploma a lakberendezésben? Míg a programfókusz… Tovább

A posztgraduális képesítés egy olyan fejlett hitelesítő, amely a főiskolák vagy azzal egyenértékű hallgatók számára áll rendelkezésre. A tárgykörtől függően a nem kapcsolódó végzettséggel rendelkezőknek bizonyítaniuk kell a szakmai tapasztalat vagy a teljes érettségi vizsgát a felvétel előtt.

Mi a posztgraduális diploma a lakberendezésben? Míg a programfókusz területek változatosak, a diákok ezen a területen általában interdiszciplináris terhelést végeznek, és a belső és építészeti tervezési terek széles skáláját tanulmányozzák mind történelmi, mind kortárs kontextusban. Lehetséges tudományágak közé tartoznak a pszichológia, a tervezés, az építészet és a marketing, de az egyedi programok további specializációt kínálhatnak technikai vagy kreatív területeken, mint például a színelmélet és a számítógéppel segített rajzprogramok.

Az AutoCAD készségek a bizonyítvánnyal rendelkező hallgatók számára a hallgatók, de a technikai készségek nem az egyetlen előny, amit nyerhet. Egyéb készségek, melyeket meg lehet szerezni, a projektmenedzsment és a tervezési gondolkodás, amelyek mindegyike létfontosságú lehet a kreatív karrier előmozdításához vagy megkezdéséhez.

A program időtartama nagymértékben befolyásolhatja a részvétel teljes költségét, valamint a beiratkozási és állampolgársági állapotot. Forduljon közvetlenül a potenciális iskoláihoz, hogy megkapja a legfrissebb díjakat.

A különböző vállalatokat és üzembe helyező vállalkozásokat a főbb belsőépítészekként tevékenykedőként, a tanúsítványban résztvevők rendelkezésére állnak a térbeli tervező, vizuális merchandiser, kiállítási tervező, gyártási tervező és építésztechnikus. Az érzelmileg hangulatos belső terek kialakítására való képességük alapján sok diák vesz részt sikeres pályafutásban tanácsadó cégeknél vagy szabadúszó tervezőként. Bár a foglalkoztatás jól láthatóan megtalálható a magánszektorban, lehetőségeket is találhat az oktatásban és a szórakoztatásban, ahol a készségek alkalmazhatóak ahhoz, hogy meggyőző múzeumi tapasztalatokat hozzanak létre.

A belsőépítészmérnöki posztgraduális bizonyítványt kínáló programok világszerte elérhetők, és gyakran igényelnek egyetemi hallgatókat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Thomas More University of Applied Sciences
Mechelen, Belgium

A Space and Service Design egy kialakulóban lévő tervezési tudományág, amelynek célja a (félig) nyilvános terek és szolgáltatások felhasználói tapasztalatainak javítása. A kut ... +

A Space and Service Design egy kialakulóban lévő tervezési tudományág, amelynek célja a (félig) nyilvános terek és szolgáltatások felhasználói tapasztalatainak javítása. A kutatásvezérelt tervezés és a felhasználó-központú módszertan vezet releváns szolgáltatások, terek, tárgyak, bútorok és kommunikációs eszközök megtervezéséhez a valóságos ügyfelek társadalom-orientált tervezési kihívásaihoz. Ösztönözzük a tervezőket, hogy legyenek társadalmi tudatosak és proaktív változásközvetítők. -
Posztgraduális Oklevél
Nappali
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba