close

Szűrők

Lásd a találatokat

A Legjobb Digitális design Tanfolyamok

Diákok, akik szereztek diplomát lehet a munka felé posztgraduális bizonyítvány. Ez az azonosító általában összpontosít egy speciális belül választott szakon. Megszerezte a posztgraduális tanúsítvány sok célt szolgálnak, mint például, hogy támogassa a már meglévő oktatási érdekében, hogy munkát találni, amely felhívja a speciális ismereteket. Mi a posztgraduális… Tovább

Diákok, akik szereztek diplomát lehet a munka felé posztgraduális bizonyítvány. Ez az azonosító általában összpontosít egy speciális belül választott szakon. Megszerezte a posztgraduális tanúsítvány sok célt szolgálnak, mint például, hogy támogassa a már meglévő oktatási érdekében, hogy munkát találni, amely felhívja a speciális ismereteket.

Mi a posztgraduális tanúsítvány a digitális design? Diákok, akik a munka felé ezt tanúsító megtanulják alkalmazni tervezési technikák szakterületei média. Azok, akik már rendelkeznek főiskolai diplomát mérnöki, belsőépítészeti vagy kereskedelmi szakterületen fejlesztésére és javítására megtanult készségek tanulmányozza, hogyan kell használni az új digitális technológia. Vizsga is segíthet egyének fejlesztése niche készségeket, amelyek jelenleg a kereslet. Egyes kurzusok középpontjában az irányítási rést, hogy a diákok kérhetnek felső szintű pozíciókat, amikor teljes minősítést.

A posztgraduális tanúsítvány digitális tervezés megnyitja ajtók száma a különböző kreatív területeken. A diákok megtanulják technológiával kapcsolatos készségek, amelyek felkészítik őket az élvonalbeli munkák. Az a képesség, hogy integrálja a digitális fogalmak hagyományos művészeti formák ösztönzik a diákokat, hogy dolgozzák ki a saját aláírás stílus.

Míg intézmény díjak eltérőek, megszerezte a posztgraduális tanúsítvány általában kevesebbe kerül, mint egy bizonyos fokú. Hogy mennyi ideig tart a teljes bizonyítványt vehet akár csak évente, vagy több mint két éve. Pénzügyi támogatás áll rendelkezésre a néhány órát.

Azok, akik teljes tanúsítási köthet sokféle karrier. Ezek közé tartozik a kereskedelmi reklámok, belsőépítészet, web design és az építészet. Speciális ismereteket a digitális technológia is nagy az igény ezeken a területeken. Niche munkahelyek ezen a területen a digitális projektmenedzser, digitális fejlődés és az interaktív digitális művészeti producer.

Online tanúsítvány egy népszerű lehetőség a sok intézmény. Mint ilyen, a diákok is kihasználják a tanfolyamok a legkülönbözőbb helyeken. A helyi egyetemen is kínálnak minősítés tanfolyamok, hogy a tanulók, hogy a gyorsított egy sikeres karrier. A kezdéshez egy tanfolyam, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
Ghent, Belgium

Az angol-tanított posztgraduális digitális történetmesélés egy olyan program, amelynek célja a mesemondók a holnap, kreatívok, akik szeretnék bemutatni a projektek vagy maguka ... +

Az angol-tanított posztgraduális digitális történetmesélés egy olyan program, amelynek célja a mesemondók a holnap, kreatívok, akik szeretnék bemutatni a projektek vagy magukat döntéshozók audió, videó, fényképek és szöveges (vagy vegyes technika) a YouTube, közepes, Szőlő, Instagram, Snapchat és más szociális média. Mindenki, aki már írja a szöveget, hogy ki hozza létre audio, zene, fényképek, videók, művészeti, és szeretné megosztani a kreatív történet online felkérést kap, hogy jöjjön, és szakosodott online történetmesélés, és hozzon létre az online média social media. A program nyitva áll minden diák, aki a birtokában alap- vagy mester diplomát. -
Posztgraduális Oklevél
Nappali
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba