Filter
Posztgraduális Oklevél
Egyesült Királyság A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Fenntarthatóság tanulmányok Tanfolyamok Megtekintése az Egyesült Királyságban 2019/2020

Miután befejezted az alapképzést, számos különféle posztgraduális okleveles képzés segíthet a szaktudásod kibővítésében, ráadásul értékes tapasztalatokhoz juthatsz a posztgraduális tanulmányokkal járó magas költségek nélkül.

A fenntarthatósági képzés nagyon hálás és nemes úton indítja el a hallgatókat, karrierjük során azonban számos nehéz kérdésre és vitára számíthatnak. A fenntarthatóság szerepének megértése a bolygó és a közösség egészségének megőrzésében viszonylag új kérdéskör a kutatók és a döntéshozók számára.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

A Legjobb Fenntarthatóság tanulmányok Posztgraduális Oklevelek az Egyesült Királyságban 2019/2020

Tovább Kevesebb

2 Találatok Fenntarthatóság tanulmányok, Egyesült Királyság

University of Stirling

Ez az MSc / PgDip Housing Studies (szakmai gyakorlat) teljesen integrálja az összes tudományos és gyakorlati komponensek a szakmai képesítés a Chartered Institute of Hous ... [+]

Áttekintés

Ez az MSc / PgDip Housing Studies (szakmai gyakorlat) teljesen integrálja az összes tudományos és gyakorlati komponensek a szakmai képesítés a Chartered Institute of Housing. Ez magában foglal egy 10 hetes, strukturált, értékelt munkatapasztalat-gyakorlatot, amely a diplomásokat a "gyors pályára" állítja a szociális, önkéntes és magánszektorbeli lakásszervezetek karrierjével.

Bemutatják a legfrissebb ötleteket és vitákat a házban, és felkínálhatják a lehetőséget, hogy megtanulják a lakhatási gyakorlat élvonalát.

A Chartered Institute of Housing által akkreditált tanfolyam kiterjed a lakhatási szolgáltatások, a fenntartható közösségek, az irányítás és a jog, a lakhatási szervezetek, valamint az egészség és a jólét minden vonatkozására.... [-]

Egyesült Királyság Stirling
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 21 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
University of St Andrews

A fenntartható akvakultúra PG-tanúsítványa részmunkaidős, e-learning tanfolyamokat kínál, posztgraduális szinten, a gerincesek vagy gerinctelen állatokra összpontosítva. ... [+]

A fenntartható akvakultúra PG-tanúsítványa részmunkaidős, e-learning tanfolyamokat kínál, posztgraduális szinten, a gerincesek vagy gerinctelen állatokra összpontosítva.

A fenntartható akvakultúra távoktatási moduláris programot részmunkaidőben tanítják egy online e-learning platformon keresztül, amely online oktatói támogatást nyújt, közvetlen e-mail kapcsolatot biztosít a tutorokkal, videófolyamokkal és a hallgatói hirdetőtáblákhoz való hozzáféréssel. Ez a struktúra lehetővé teszi a diákok számára a maximális rugalmasságot a tanulmányaik befejezéséhez, miközben folytatja a foglalkoztatásukat.

A posztgraduális bizonyítvány odaítélése 60 kreditből áll, melyet a tanított modulokból választott ki. A posztgraduális bizonyítvány rövidebb programot biztosít, mint a posztgraduális diploma vagy MSc fenntartható akvakultúra program. A diákok a gerinces vagy gerinctelen akvakultúra-fajokra összpontosítanak, és a három választható téma közül kettőt választanak.... [-]

Egyesült Királyság Saint Andrews
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
1 - 2 év
On-line
Bővebben magyarul