close

Szűrők

Lásd a találatokat

Ökológia Postgraduate Diploma Képzések Áttekintése Írországban 2021

Az egyetemre való visszatérés azok számára hasznos, akik ki szeretnék bővíteni a karrierlehetőségeiket. Bizonyos körülmények között rendkívül előnyös lehet postgraduate diplomát szerezni egy újabb Alapképzés elvégzése helyett.   Az ökológia tudományos téma, hogy olyan témákat, mint például az állati ökológia, természetvédelmi biológia, és az ökológiai… Tovább

Az egyetemre való visszatérés azok számára hasznos, akik ki szeretnék bővíteni a karrierlehetőségeiket. Bizonyos körülmények között rendkívül előnyös lehet postgraduate diplomát szerezni egy újabb Alapképzés elvégzése helyett.  

Az ökológia tudományos téma, hogy olyan témákat, mint például az állati ökológia, természetvédelmi biológia, és az ökológiai elmélet. Egyének felkészültebben jövőbeni karrier ökológia, mivel javítják a megalapozó ismeretek, valamint a szakterület-specifikus készségek, miközben tanul a tudományos program.

Írország az utóbbi időben végre a törvényt, amely felhatalmazta az összes hallgatók egyetemi oktatás kérni állami hitelek, hogy nekik elérni a nagyobb egyetemi álmok. Első hivatalos nyelv az ír, vagy más néven az ír gael, de az angol (a második hivatalos nyelv), szélesebb körben használják. A nemzeti tőke Dublin. Írország híres ünnepli Szent Patrik napja (március 17.), a világ minden tájáról.

A Legjobb Ökológia Postgraduate Diploma Képzések Írországban 2021

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
format_list_bulleted Szűrők
Burren College of Art
Galway, Írország

A felsőfokú diploma a művészetben

A felsőfokú diploma a művészetben -
Posztgraduális Diploma
Nappali
Angol
Campus
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba