Posztgraduális oklevél

Általános információk

Program leírás

Ez egy szakmai tanulmányi program azok számára, akik különféle oktatási programokat kívánnak oktatni vagy lebonyolítani, de még nem teljesítették az előírt szakmai képzést. Ez egyéves program. Ez olyan témák és kompetenciák mélyreható feltárását nyújtja, amelyekre szükség van a tanárok számára a különféle oktatási környezetekben. A program célja, hogy segítse a résztvevőket az oktatási programok kritikus megtervezésében, megtervezésében és megvalósításában, amelyek kielégítik a különféle tanulási preferenciákat és összefüggéseket.

A program azoknak ajánlott, akik a Tanári Szolgáltató Bizottságnál (TSC) kívánnak engedélyt kérni. Kshs.75, 000.00 (750 USD) tandíjba kerül. A követelmény egy alapfokú végzettség, legalább 1. osztályú / 2. osztályú kitüntetéssel (felső osztály) vagy alacsonyabb osztályú, 2 éves munkával / minisztériumi gyakorlattal. Lehet teljes munkaidőben, ünnepnapokon vagy esti órákon részt venni.

Fifth graders in their classroom at school

Felvételi követelmények

  • A posztgraduális programok felvételét és lebonyolítását az általános posztgraduális szabályzat rendelkezései szerint kell végrehajtani.
  • Az alábbiak jogosultak felvételizni az egyetem posztgraduális diploma programjára:
  • Az Africa International University és az AIU szenátusa által elismert más egyetemeken szerzett diplomát,
  • Az összes iskola posztgraduális diploma programja a nyilvántartásba vétel napjától számított legalább 12 hónapig, legfeljebb 24 hónapig terjedhet.

Mikor kell alkalmazni

A rendszeres programok iránti kérelmek általában január 15-én zárulnak be a januári bevitelre, április 15-re a májusi bevitelre és augusztus 15-re a szeptemberi bevitelre.

Ahhoz, hogy a nemzetközi hallgatókat elfogadják a szeptemberi felvételin, a jelentkezési lapot áprilisig kellett volna elküldeni, a januári felvételi esetében szeptemberig kellett volna elküldeni a jelentkezésüket, az áprilisi felvételi esetében pedig januárig kellett volna elküldenie a jelentkezési lapot.

Az iskolai programok esetében a jelentkezésednek legkésőbb március 10-ig kell eljutnia hozzánk az áprilisi ünnepekre, július 10-ig az augusztusi ünnepekre és november 10-ig a decemberi ünnepekre.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Tovább

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Kevesebb