Hivatalos Leírás

jlèù

Bevezetés

A Pre Masters International Foundation Program (IFP) is a nem angol anyanyelvű, akik szeretnének felkészülni a Masters fokozatot Dublin City University. Az IFP segít a diákoknak, hogy elérjék az angol nyelvtudás szükséges DCU posztgraduális programokat, felkészíti a tanulókat a kiigazítás az egyetemi tanulás, és lehetővé teszi számukra, hogy kóstolja modulok a Masters fokozatot kívánnak. Diákok, akik sikeresen befejezik ezt az utat fogja garantálni a helyet a megcélzott szak DCU. Ők is jogosult alóli modulok sikeresen befejezte során az Alapítvány a program (amennyiben rendelkezésre áll). Ez javítani fogja annak az esélyét, jeles a posztgraduális program és a könnyű törzs átmenet egy új oktatási rendszer.

lguil

Ki jogosult?

Alkalmazni a IFP akkor kell azonosítani, amelyek Masters program a DCU szeretne haladást. Annak biztosítása érdekében, hogy progresszióját az IFP a kiválasztott program keresse fel weboldalunkat.

Alkalmazni a IFP meg kell felelnie az akadémiai felvételi követelményeket a Masters program kíván a haladást, hogy a DCU. Azt is meg kell felelnie az angol nyelvet belépési követelmény az IFP út. További információ a felvételi követelményeket, kérjük keresse fel honlapunkat.

Program tartalma

A program keretében a teljes munkaidőben több mint egy sem egy félévre vagy egy tanévre. Hallgatók keveréke mag és speciális modulok. Modulok Minden IFP diák vesz modulok:

  • felsőfokú angol
  • Angol nyelvi fejlődés
  • Kommunikációs és prezentációs készség.
  • Egyedi szakterületek (Streams)

IFP hallgatók modulok választott posztgraduális szak értéke körülbelül 10 (egyetlen félév) vagy 20 (egyéves) kredit. Joguk van mentesség ezekből a modulokból a következő évben, sikeres befejezése az IFP. (Megjegyzés: A teljes Masters diplomát igényel a hallgató a teljes 90 kredit, beleértve a végső dolgozat vagy projekt).

Szerkezet

A Pre Masters International Foundation Program célja, hogy kell kitölteni egy naptári év nappali tagozatos képzés. Két (teljes munkaidős) tanított félév, majd egy gyakorlati projekt befejezése között május és szeptember elején. A következő bevitel a program lesz szeptember 2017.

Ajánlunk egy félév alapítványi program elején a február 2017, amely felkészíti a tanulókat a szeptember 2017 bevitel.

Díjak és hogyan kell alkalmazni

2017 díjat az IFP forduljon hozzánk international.office@dcu.ie Jelentkezz online szeptember 2017 belépést www.pac.ie/dcu

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date