Népszerű Kategóriák

Felkészítő/Alapozó Képzések

A felkészítő vagy alapozó év egy éves bevezetés a diplomás képzésbe, mely felkészíti a hallgatót az egyetemi felvételire. Ezek a képzések számos különböző tudományterületen felkészítik a hallgatókat, mint amilyen egyebek mellett a Művészetek, a Bölcsészet, az Üzlet, a Biológia, a Mérnöki Tanulmányok, a Műszaki Tudományok, a Természettudomány. A felkészítő és alapozó kurzusok sokfélesége zavarba ejtő lehet, de ne hagyd, hogy ez megállítson! Kezdd meg a keresést az alábbi legnépszerűbb felkészítő programokkal.

Újonnan hozzáadott Felkészítő Év képzések

ETC International College

Egyetemi Alapítvány tanfolyam

November 19, 2018
Készülj fel egy brit egyetemre való belépésre egy egyetemi előkészítő vagy előiskola tanfolyamain. Ezek a kurzusok magukban foglalják az angol nyelvet, az EAP-t és az IELTS-t, és megadják azokat a krediteket, amelyekre pályázni kell.

Warwick Business School

Alapítási év

November 10, 2018
Alapítványévünk felkészíti Önt a WBS -ben végzett okleveles tanulmányokra, és lehetőséget ad a hallgatóknak, hogy építsenek üzleti ismereteiket, javítsanak olyan kulcsfontosságú készségeket, amelyeket az egyetemi diploma során sikeresnek találtunk, és egy évet töltenek az egyetemre környezet.

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Alapítási év

November 9, 2018
A SIST olyan alapítványi évet biztosít, amely olyan diákok számára irányul, akik még mindig nehézségekbe ütköznek az angol nyelv elsajátításában. Az alapítványi év programja nem korlátozódik a nyelvtanításra, hanem arra is törekszik, hogy a hallgatók megismerjék az akadémiai kutatáshoz szükséges eszközöket és szakmai prezentációkat. Az angol nyelv el… [+]sajátításán kívül a hallgatók megtanulják az összes olyan üzleti eszközt, amely felkészíti őket az 1. szint elérésére bizalmon alapulóan. [-]

Egyetemek Magyarország

Helyszín megváltoztatása

Mi az a Felkészítő/Alapozó Év?

A felkészítő év célja, hogy felkészítse a hallgatókat a felsőoktatás első évére. A felkészítő program gyakran nyelvtanfolyamot jelent azok számára, akik nem anyanyelvi beszélői az oktatás nyelvének. A felkészítő évnek néhány alapozó egyetemi kurzus is részét képezheti. A felkészítő év a kurzusösszetételt és a célokat tekintve különbözik az alapozó évtől.

Mik a Felkészítő Év előnyei?

A felkészítő év zökkenőmentessé teszi a középiskola és a felsőoktatás közti átmenetet. Azok a hallgatók, akik úgy döntöttek, hogy külföldön folytatják tanulmányaikat nem csak a továbbtanulás kapcsán találhatják hasznosnak a felkészítő kurzusokat, hanem a későbbi karrierjük során is. A felkészítő év segíthet megalapozni egy diplomás- , associate-, vagy alapképzést.

Mit tanulunk a Felkészítő Év során?

A diákok elsősorban az oktatás nyelvét sajátítják el felkészítő év során. A felkészítő év nyelvtanfolyamai intenzívek, céljuk a célnyelv olyan fokú elsajátítása, mely lehetővé teszi az adott nyelven való sikeres egyetemi tanulmányokat. A felkészítő év nyelvtanfolyamai között találunk angol, cseh, francia, német, spanyol, kínai, japán és egyéb tanfolyamokat. A felkészítő év nyelvtanfolyamai nem pusztán a célnyelven való írást, olvasást, beszédet és hallásértést fejlesztik, hanem az adott ország kultúráját és történelmét is megismertetik a hallgatókkal.

Milyen karrierfejlődésre számíthatsz a Felkészítő Évtől?

A felkészítő év megnyitja az utat az egyetemi oktatás felé, így jelentős karrierfejlődési lehetőséget hordoz magában. Függetlenül attól, hogy a jelölt egy frissen végzett középiskolás, vagy a munkaerőpiacról visszatérő szakember, a felkészítő év hozzájárulhat az egyetemi képzés sikeréhez. A felkészítő évet végzett pályakezdők nagyobb magabiztossággal, könnyebben lépnek a munkaerőpiacra, és ez nem csupán nyelvtudásukban nyilvánul meg, hanem a szakmai tudásukon is tetten érhető.

Mennyibe kerül a Felkészítő Év?

A felkészítő év ára intézményenként, országonként és szakonként jelentősen eltérhet. A felkészítő év költségei az egy éves diploma programéihoz foghatók, vagy az alatt maradnak. További költségekkel kapcsolatos információért érdemes a felkészítő programot kínáló intézményhez fordulni. Az intézmények felvételi irodái további tájékoztatást nyújthatnak a rendelkezésre álló pénzügyi támogatásokról és ösztöndíjakról.

Miért végezzem Online a Felkészítő Évet?

Az online felkészítő év mindenki számára lehetőséget biztosít arra, hogy egyéb kötelezettségei mellett, jelentősebb időrendi változtatások nélkül részt vegyen a képzésen. A felkészítő programok naprakész e-learning technológiája elhozza a hallgatók otthonába az egyetemi hangulatot. Az online felkészítő programokon részt vevő hallgatók részesülnek mindazon előnyökben, mint a hagyományos egyetemi képzésre járó társaik, ráadásul sokkal rugalmasabb az időbeosztásuk. Az online felkészítő programok ugyanolyan sok munkával járnak, mint a hagyományos egyetemi képzések, így a megszerzett kreditek is egyenértékűek.

Ha többet szeretnél megtudni, honlapunkon számos online és hagyományos felkészítő képzéssel kapcsolatos információt találsz. Az egyes téged érdeklő programokról további információt a praktikus online űrlap segítségével kaphatsz, melyet a képzés oldalán találsz meg.