Hivatalos Leírás

A PRINCE2 Alapítvány minősítése a PRINCE2 alapelvekről szól, és segít a PRINCE2 projekt menedzsment módszertan alapvető megértésében. Az alapítvány képzettsége előfeltétele azoknak az egyéneknek, akik a PRINCE2 gyakorlati tanfolyamot kívánják folytatni.

A PRINCE2 Alapítványi képzés a projektmenedzsment alapjait állítja a rajongók számára, akik a tervezéstől kezdve a lezárástól kezdve kezelik a projekteket. Bevezetésre kerül a projekt kezdeti szakaszában, egy jól megalapozott értékelés a projekt megkezdése előtt van érvényben. Küldje el ezt a fázist, a projekt go / no-go döntést hozhat. Ez érvényes arra az alapelvre, hogy "ha nem akarsz sikertelenül hagyni, akkor korántsem".

A legjobb gyakorlatok erős gyökerei által támasztottak alá, amelyeket időszerűen felülvizsgáltunk, hogy biztosítsuk a legújabb és legjobb eseményeket, az iparág jelenlegi pillanatában is érvényesek lehetnek. Ez a tanúsítás széles körben elfogadott szerte a világon és még inkább az Egyesült Királyságban, Európában, Ausztráliában és a Közel-Keleten. A PRINCE2 minősítéssel rendelkező szakemberek bérei magasak voltak ahhoz képest, hogy nem rendelkeztek projektmenedzsment tanúsítással.

Célközönség

A PRINCE2 Alapítvány célja a projektmenedzserek és a jövőbeni projektmenedzserek megcélozása. Ugyancsak fontos a projektek irányításában és megvalósításában részt vevő más személyek is, ideértve a projektfelelősöket, a projektmenedzsment csapatot, a csapatvezetőket, a minőségi szakembereket, a projektmunkát végző csapattagokat, a PMO munkatársait stb.

vizsgálat Format

  • Több választásos vizsgálat
  • 75 kérdés
  • A 75-ből származó öt kérdést elővizsgálati kérdéseknek fogják tekinteni, és csak 70-et kapnak a vizsgálat eredményére
  • Pass pontszám: 50% (35 pont a 70-ből)
  • Zárt könyvvizsga

Beszámolók

"TÁMOGATOTT"

A tréningek valóban nagyon informatívak voltak, és sokat segítettek a projektmenedzsment alapjainak megismerésében.

Manish Arora, Üzleti elemző, Tech Mahindra Kft

”OKTATÁS teljesen mértéke„

A legfontosabb témák a PMP alatt teljes mértékben kiterjednek.

Venkatesh HR, menedzser - Szolgáltatástovábbítás, Fidelity National Financial

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus ExcelR Raising Excellene »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
Július 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date