Read the Official Description

Private Pilot Licenc

A PPL (Private Pilot Licence) az EASA (Európai Repülésbiztonsági Ügynökség) engedély, amellyel szinte minden egymotoros repülőgépek repülni. A PPL engedélyes bővíthető a képesítések számát. Például repülő vak végzettség (Instrument Rating), amely szükséges a műszeres repülésre.

Ennek során természetesen meg fogja tanulni, hogyan kell repülni egy repülőgép, és fokozatosan felfedezni a képességeit a repülőgép. Minden alapvető repülési technikát tárgyalja. Ez magában foglalja a felszállás, leszállás, mászó, vízszintes repülés, kiderül, istállók, ereszkedés, áramkör repülő, sürgősségi intézkedések, stb

Ahogy tanuló pilóta akkor törekedjen az első egyedül repülés, ami azt jelenti, repülő nélkül oktató melletted. A következő lépés után az első egyedül repülés az, hogy megtanulják, hogyan kell navigálni a támogatás a grafikonok, iránytű, stb rádiójeladók Először te légy más repülőterekre a tanító mellett van, és később ezt során egyedül repülésre.

Továbbá az épület repülő tapasztalatok, a navigációs ismeretek finomítani fogják. Ilyen figyelmet fordítanak, hogy elterelje a rendeltetési repülőtér más, mint a tervezett repülőtér, ha a körülmények szükségessé. Szintén alapvető repülő vak szempontokat tárgyaljuk.

Ahhoz, hogy a Private Pilot License, a jelölt köteles legalább 45 óra repülési tapasztalattal (köztük legalább 25 órán át egy oktató és legalább 10 órán át solo). Körülbelül 1 edzés járat hetente, a képzési lehet kitölteni 1 év.

Ahhoz, hogy a Private Pilot License elmélet vizsgálatokat is el kell venni.

2017 van egy különleges ajánlatát € 13.500, -. Ez egy fix árat, beleértve 45 óra gyakorlati repülés képzés és 2 óra vizsga.

Program taught in:
Angol
Holland

See 2 more programs offered by Martinair Flight Academy »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
12 - 16 hónapok
Részidős oktatás
Price
13,500 EUR
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date