Le Cordon Bleu Dusit Szakácsiskolában egy francia-thai közös vállalat. Mi vagyunk az első iskola a globális hálózata Le Cordon Bleu iskolák kínál a professzionális thai főzés során. Nagyon büszkék vagyunk ennek a kezdeményezésnek.

Ez az innovatív Professional Thai főzőtanfolyam jött létre a szakértői thai séfek és tanítják ugyanúgy, francia ételek: segítségével - Nézd, tanulnak és tennivalók módszer - ahol a diákok megfigyelni a thai konyha tüntetés a mi szakértő szakácsok - majd kezet -on gyakorlat a gyakorlati konyhák minden egyes recept.

A kurzus átfogó szakmai Thai Cuisine tanterv több mint 200 recept a hagyományos, regionális, királyi és modern kortárs thai ételeket - az alkalmi vendég bemutató neves kortárs modern thai konyha szakácsok. A program magában foglalja oktatás a finom művészete gyümölcs és zöldség faragás. A thai konyha osztályok is alapvető bevezető modulok étteremben igazgatási témák ideális azok számára, akik szeretnének lenni a thai konyha szakács vagy megnyitni egy thai éttermet Thaiföldön vagy külföldön.

Fedezze fel a művészet thai konyha és a szakma rejtelmeibe thai konyha a szakértő Thai konyha Chef - Chef Rapeepat Boriboon. Chef Rapeepat bronzérmet nyert a gyümölcs- és zöldség faragás a "Thaiföld Battle of the Chefs 2006", és hozzájárult számos autentikus thai receptek "A Symphony of Taste", amelyet választotta a legjobb Adománygyűjtés Cookbook Ázsiában - köztük a legjobb Cookbook Design A Gourmand világ Cookbook Awards Párizsban 2009-ben. Az oklevél és képesítés, akkreditált a Thai Oktatási Minisztérium, adományoz Le Cordon Bleu amely tekinthető a nemzetközi útlevél a kulináris világban.

Minden főzési osztály tartalmazza a piaci látogatását, a főzési bemutató, ételkóstoló, valamint gyakorlati tevékenységek, amelyek lehetővé teszik, hogy hozzon létre gyönyörű thai ételeket. Ételek közé előételek és snack, saláták, levesek, curry és curry paszta, mártogatós & szószok, főételek, rizs és tészta és a hagyományos thai desszertek.

Program szerkezete

Term 1

A történelem Thai Cuisine Bevezetés a Thai konyha & Desszertek és technikák felügyelt tanulmányi kirándulások és piaclátogatások Prezentáció hasznosítása Knife and Equipment Skills hagyományos és közös vágása Növényi Alapfokú Thai Gyógynövények és fűszerek Bevezetés a gyümölcs és zöldség faragás Plate dekoráció banános elhagyja kézműves elvei és gyakorlata az élelmiszer-higiéniai és biztonsági Bevezetés a Food Styling étel előkészítése és gyártása egy sor különböző ételek: - előételek és snack - Saláták - Stocks, leves, curry és a curry paszta - süppedt és mártások - Főétel - Rice & tészta - A hagyományos thai desszertek - Konzervtechnológiai: módszerek és technikák - A hagyományos thai desszertek - Thai gyógynövényes italok

2. félév

  • Bevezetés a Food & Beverage Finance - Étterem Koncepció fejlesztés - üzleti terv - Menu Management - Bevezetés a Food Safety - Gyümölcs és zöldség faragás - banán levelek Craft - ételkészítés és a gyártás egy sor különböző ételeket Regionális Thai Cuisine; Északi, északkeleti, középső és déli részén Thaiföld - Regionális Thai Cuisine Project # 1

Term 3

  • Az étel előkészítése és a gyártás egy sor különböző ételeket Royal Thai Cuisine - Wine thai étel - Bevezetés a Kitchen Lay-out - Étel és ital Felügyelő Skill - Kínai-Thai Cuisine - Modern Thai Cuisine - Fusion Thai Desszertek - Különleges vendég főzés bemutatók: - Modern & Fusion Thai konyha és desszertek - Regionális Thai Cuisine Project # 2 Végzettség: Diplôme de Cuisine Thaïe oda: Le Cordon Bleu Dusit Szakácsiskolában. A kurzus által akkreditált Thai Oktatási Minisztérium Feltételek Start: január / április / július / október Időtartam: 30 hét (9 hónap). A diákok kötelesek tanulmányi 3 kifejezések egymás Hetek: A tanfolyam végzett 3-4 nap (18 óra hetente) Total óra: 540 óra Nyelv Vezényel: English thai fordítás Thai diákok tanfolyam díja: - THB 455.500 (thai tanfolyam díja ) - THB 457.500 (International tanfolyam díja) ** Megjegyzés: A tanfolyam díja inclusive pótdíjak a következők: - Tandíj THB 390.000 - Szerszámpark THB 50,000 - Fruit-faragás kés THB 3500 - Egyenruha THB 9000 - Nevezési díj THB 3000 (THB 5000 International Students) Felhívjuk figyelmét, hogy minden tanfolyam változhatnak előzetes értesítés nélkül.
Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Le Cordon Bleu Dusit Culinary School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
9 hónapok
Nappali
Price
455,500 THB
Nemzetközi díj
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date