Miért Adel

front

A cél a LÉDA hogy összehozza vezető üzletemberek, politikusok és felsővezetők Spanyolország és Portugália, a fórum a stratégiai gondolkodás, rendezett és összpontosított összefüggésben, hogy segítsen nekik megszilárdítsa vezető vállalatok és intézmények, amelyek a gazdasági növekedés motorjai a jövőben .

Szembesülnek a folyamatos gyorsulás és a növekvő verseny nyomása, meg kell gondolniuk, hogyan leküzdeni ezt a versenyt: az innováció, a tehetség orientáció, a növekedés ... hogyan végül elérni a szükséges kiválóság a globális környezetben.

Lehetővé teszi, hogy elemezze az új üzleti modellek, amelyek lehetővé teszik maximalizálja az előnyeit piaci rést kínál tömeges piacon, ahol az új technológiák megváltoztatják a fogyasztási szokások és a forgalmazás.

Itt találkozik a kell beállítani legnagyobb üzleti csoportok, képes kezelni azokat a területi küzdelmek, hogy rontja a vállalatok nyereségességét, míg lehetőségeket bővíteni az új ügyfeleket, és működik az új földrajzi piacokon.

Hogy fejleszti soron egy mentális keret - nem kapnak "receptek" - kiegészítve néhány ötlet, amely segít megtervezni és megvalósítani új stratégiai növekedés, ami szintén lehet megosztani az embereket az azonos üzleti környezetben, vezető Dél- Spanyolország.

tanítási módszer

ügy

Az ügy módszer egy interaktív és dinamikus környezetet, amelyben a résztvevő szembe kell néznie valódi helyzetekben vállalatok. Ez megvitatása módszeresen tények, problémák és üzleti helyzetek, annak érdekében, hogy jobb döntéseket. Ez nem olyan egyszerű példát, hogy tanulmányozza a helyzetet a társaság.

Minden esetben, helyzeteket, amelyek éltek vagy élnek a cég egy adott időpontban ismertetjük. A résztvevők készít minden esetben külön-külön. Meg kell elemezni a helyzetet és a cég élére javasolja a saját megoldások és cselekvési irányokat.

Abban az esetben a módszer, amellett, hogy az egyes elemzés a tényleges helyzet felemelt, csapatmunka módon működő Board tartják. Ezekben a csapatmunka, következtetéseket és javaslatokat szembe személyes fellépés, valamint véleményt cseréltek a többi csapat tagjai által koordinált tudományos asszisztens.

Végül az általános ülés által vezetett tanár, amely serkenti és irányítja a vita, ügyelve arra, hogy a vita a problémát, javasolt megoldásokat és következményeit a végrehajtásuk szabályszerű és módszertani szigorúság zajlik.

Az ügy módszer generál jelentős előrelépés a diagnosztikai képességek és a döntéshozatalban, használják tárgyalt egy csoport vezetői a sok szakmai tapasztalatot irányítása alatt egy szakértő tanár. A módszer egészíti ki mélyreható megbeszéléseket felső szintű hangszórók és iparági szakértők.

Résztvevő Profil

Adel csapat gondosan választja ki a résztvevőket, hogy biztosítsák a koherenciát és egységességet szintjük tapasztalata és felelőssége. Léda is kínál a résztvevők mellett a tanulás egy egyedülálló lehetőség, hogy kölcsönhatásba lépnek, és ezáltal a magas szintű kapcsolatok során társadalmi események és a vacsorát szervezett a program során.

Ebben az öt kiadásban, több mint 200 felső vezetők nagy cégek Dél-Spanyolországban vett részt a programban.

adel

oktatás

Az ár a tandíj 9750 euró. Ez az összeg magában foglalja az összes tananyagok, szállás, étkezés, kávé és a vacsorát. Foglalási díj: 1000 Euro lesz számított tizenöt napon belül a levél kézhezvételét felvételi, és a fennmaradó összeget az elején a program, akár átutalással vagy csekken. Az említett tartalék nem enged meg semmilyen vissza. Számlákat küldött a beléptetett, ha másképp nem jelezzük.

  • Hely foglalás 1000 €
  • 8750 € fizetési Program
  • Összesen 9750 €

Adókedvezmények. Úgy lehet tekinteni levonható ráfordítások meghatározása nettó jövedelem származó üzleti és szakmai jövedelemadó-köteles tevékenység., Valamint az adóalapból a társasági adó, feltéve, hogy bizonyítani tudja, hogy hozzájárulnak a jövedelmet fejlett tevékenységét.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

4 további kurzus Instituto Internacional San Telmo »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
4 hónapok
Részidős oktatás
Price
9,750 EUR
teljes ár
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date