Program a felső vezetés vezető vállalatok és intézmények - Adel

Instituto Internacional San Telmo

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Program a felső vezetés vezető vállalatok és intézmények - Adel

Instituto Internacional San Telmo

Miért Adel

front

A cél a LÉDA hogy összehozza vezető üzletemberek, politikusok és felsővezetők Spanyolország és Portugália, a fórum a stratégiai gondolkodás, rendezett és összpontosított összefüggésben, hogy segítsen nekik megszilárdítsa vezető vállalatok és intézmények, amelyek a gazdasági növekedés motorjai a jövőben .

Szembesülnek a folyamatos gyorsulás és a növekvő verseny nyomása, meg kell gondolniuk, hogyan leküzdeni ezt a versenyt: az innováció, a tehetség orientáció, a növekedés ... hogyan végül elérni a szükséges kiválóság a globális környezetben.

Lehetővé teszi, hogy elemezze az új üzleti modellek, amelyek lehetővé teszik maximalizálja az előnyeit piaci rést kínál tömeges piacon, ahol az új technológiák megváltoztatják a fogyasztási szokások és a forgalmazás.

Itt találkozik a kell beállítani legnagyobb üzleti csoportok, képes kezelni azokat a területi küzdelmek, hogy rontja a vállalatok nyereségességét, míg lehetőségeket bővíteni az új ügyfeleket, és működik az új földrajzi piacokon.

Hogy fejleszti soron egy mentális keret - nem kapnak "receptek" - kiegészítve néhány ötlet, amely segít megtervezni és megvalósítani új stratégiai növekedés, ami szintén lehet megosztani az embereket az azonos üzleti környezetben, vezető Dél- Spanyolország.

tanítási módszer

ügy

Az ügy módszer egy interaktív és dinamikus környezetet, amelyben a résztvevő szembe kell néznie valódi helyzetekben vállalatok. Ez megvitatása módszeresen tények, problémák és üzleti helyzetek, annak érdekében, hogy jobb döntéseket. Ez nem olyan egyszerű példát, hogy tanulmányozza a helyzetet a társaság.

Minden esetben, helyzeteket, amelyek éltek vagy élnek a cég egy adott időpontban ismertetjük. A résztvevők készít minden esetben külön-külön. Meg kell elemezni a helyzetet és a cég élére javasolja a saját megoldások és cselekvési irányokat.

Abban az esetben a módszer, amellett, hogy az egyes elemzés a tényleges helyzet felemelt, csapatmunka módon működő Board tartják. Ezekben a csapatmunka, következtetéseket és javaslatokat szembe személyes fellépés, valamint véleményt cseréltek a többi csapat tagjai által koordinált tudományos asszisztens.

Végül az általános ülés által vezetett tanár, amely serkenti és irányítja a vita, ügyelve arra, hogy a vita a problémát, javasolt megoldásokat és következményeit a végrehajtásuk szabályszerű és módszertani szigorúság zajlik.

Az ügy módszer generál jelentős előrelépés a diagnosztikai képességek és a döntéshozatalban, használják tárgyalt egy csoport vezetői a sok szakmai tapasztalatot irányítása alatt egy szakértő tanár. A módszer egészíti ki mélyreható megbeszéléseket felső szintű hangszórók és iparági szakértők.

Résztvevő Profil

Adel csapat gondosan választja ki a résztvevőket, hogy biztosítsák a koherenciát és egységességet szintjük tapasztalata és felelőssége. Léda is kínál a résztvevők mellett a tanulás egy egyedülálló lehetőség, hogy kölcsönhatásba lépnek, és ezáltal a magas szintű kapcsolatok során társadalmi események és a vacsorát szervezett a program során.

Ebben az öt kiadásban, több mint 200 felső vezetők nagy cégek Dél-Spanyolországban vett részt a programban.

adel

oktatás

Az ár a tandíj 9750 euró. Ez az összeg magában foglalja az összes tananyagok, szállás, étkezés, kávé és a vacsorát. Foglalási díj: 1000 Euro lesz számított tizenöt napon belül a levél kézhezvételét felvételi, és a fennmaradó összeget az elején a program, akár átutalással vagy csekken. Az említett tartalék nem enged meg semmilyen vissza. Számlákat küldött a beléptetett, ha másképp nem jelezzük.

  • Hely foglalás 1000 €
  • 8750 € fizetési Program
  • Összesen 9750 €

Adókedvezmények. Úgy lehet tekinteni levonható ráfordítások meghatározása nettó jövedelem származó üzleti és szakmai jövedelemadó-köteles tevékenység., Valamint az adóalapból a társasági adó, feltéve, hogy bizonyítani tudja, hogy hozzájárulnak a jövedelmet fejlett tevékenységét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 hónapok
Részidős
Price
ár
9,750 EUR
teljes ár
Locations
Spanyolország - Marbella, Andalusia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Spanyolország - Seville, Andalusia
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Spanyolország - Seville, Andalusia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Spanyolország - Marbella, Andalusia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt