Hivatalos Leírás

Tanfolyamok Garden Design

A Inchbald School of Design úttörő kerttervezés képzés az Egyesült Királyságban, amely tanfolyamokat, amelyek középpontjában a kert kialakítása a hazai környezetben. Ez továbbra is specialitásunk, de bővítettük és finomított a kerttervezés kurzusok elhelyezésére a megnövekedett kereslet a szakmaiság.

A kert kialakítása iskola fenntartja erős kapcsolatot a kerttervezés szakma, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tegye a hallgatók létrehozott tervezők. Továbbra is büszkék vagyunk a siker a mi diákok a piacon. Élenjárók a világon a kert tervezése során Inchbald kerttervezés diplomások.

A Garden Design tanfolyamok

Az átfogó egyéves kurzus az Diploma Garden Design felkészíti a tanulókat, hogy belépjen a kerttervezés szakma. Egy sor praktikus kialakítás projektek által alátámasztott megértéséhez kert tervezési elvek és koncepciók, a diákok készségek fejlesztése a kerttervezés, tervezés elemzés, ültetés tervezés, kemény tereprendezés és az építőipar, rajz és bemutatása.

A több akadémiai koncentrált Postgraduate Diploma és Mesterdiploma nyelvtanfolyamok Garden Design célja a diákok, akik igénylik a nagyobb szellemi mélységet tanulmányaikat.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Inchbald School of Design »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 - 3 Év
Nappali
Price
22,945 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date