Hivatalos Leírás

Tanfolyamok Interior Design

A minőségi belsőépítészeti tanfolyamok Inchbald elismerik az egész belső kialakítás szakma. Között a diplomások sok "első bajnoki tervezői jelenleg dolgozik a hazai vagy kereskedelmi lakberendezés. Tanulás egy belsőépítészeti természetesen a Inchbald School of Design, szinttől függetlenül vagy időtartama, egy kihívást és élvezetes.

A teljes munkaidőben egy tanév alapvető Diploma kurzus Építészeti Lakberendezés készít a sikeres diplomásokat a szakmai gyakorlat, a fejlesztés gyakorlati és esztétikai tulajdonságok, amelyek tájékoztatást megbecsülésére mi tervezési szól együtt a rajz és bemutatása a szakértelem. Ha szüksége van további intellektuális mélység a tanulmányok akkor lehet alkalmazni, a Posztgraduális vagy kurzusok Építészeti Interior Design.

Inchbald rövid képzési programok függetlenek tanfolyamok összpontosít belsőépítészeti és kiegészítő szakmai készségek, belsőépítészettel kapcsolatos. Ha csak most kezdik el dolgoznak, mint a bevezetés további belsőépítészeti tanfolyamok, vagy diszkrét készségek-építőelemeket, ha már részt vesz a szakma.

Az oktatók a belsőépítészeti iskolát dolgoznak a tervezők, akik ismerik a kreatív bemenet és a szakmai követelményeknek. Oktatók levonni megfelelő gyakorlatokat és felsőoktatási intézmények. A rendelkezés gyakorlati és koncentrált belsőépítészeti tanfolyamok, szállított egy strukturált mégis nyitott módon lehetővé teszi Inchbald, hogy a fejlődés az egyes tehetségét és a lehetséges legmagasabb prioritást.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Inchbald School of Design »

This course is Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 Év
Nappali
Price
25,773 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date