* Növelje funkcionális és vezetői készségek
* Tárd ki ismerete élenjáró elmélet és gyakorlat
* Hálózat vezetői társaikkal a világ minden tájáról
* Kölcsönhatásba világ tiszteletben szellemi vezetők
* Egy cselekvési program a szervezeti siker


Áttekintés

Résztvevőjeként Az ügyvezető Program, a zászlóshajó program a felső vezetők, akkor meg fogja vizsgálni egy sor kérdés irányításában részt vevő multibu lis cég a nemzetközi üzleti és gazdasági környezet. Elsődleges figyelmet kell fordítani a kérdések részese a stratégiai irányítását üzleti tevékenységének gazdasági, politikai, szervezeti, és versenyképes paramétereket és korlátok. A program során, akkor számos lehetőséget kérdések vizsgálata, problémák és lehetőségek a többdimenziós, multikulturális szempontból.Kiknek ajánljuk a rendezvényt?

Ez a program különösen alkalmas az Ön számára, ha egy vezető pozícióban, akinek eddigi tapasztalatok és a siker vonták össze a funkcionális területeken. Akár egy alelnöke, igazgató, ország vezetője, vagy a megosztott végrehajtó, az Executive Program célja, hogy felajánlja mind mélyebb megértése minden funkcionális területek, valamint annak elismerésére a vezető szerepet az integráló funkcionális terület tevékenységét és döntéseit. Jelöltként történő felvételhez e magas szintű program, akkor meg kell felelnie a következő feltételeknek:

- Bevált futamidő és a vágy, hogy intellektuálisan vitatta felsőfokú oktatás
- Egy őszinte elkötelezettség az intenzív tanulás és az aktív vita jelentősen hozzájárul a program
- Magas szintű angol nyelvűTanulási célok

Ez az intenzív, egyhónapos program vezető tisztségviselők segít hosszabbítsa meg véleményét az aktuális kérdésekről, politika, és a versenyképes környezet összpontosítva, három fő célja van:

- Elő kell segíteni a stratégiai döntéshozó képessége, hogy növelje a versenyképességet és a hozzáadott értéket az összes érdekelt fél
- Egy olyan, interdiszciplináris szempontból egy nemzetközi hatálya alá, amely egyesíti a piacon, a verseny, és a szervezeti kérdések
- Vizsgálata kulcsfontosságú kérdéseket és a cselekvési tervek vonatkozó az egyes szervezetek


Egyedi tulajdonságok

A program során, a tanulás gazdagodik előadások, elemzések esetében, osztálytalálkozók, viták, kiscsoportos és egyéni prezentációk, szerepjátékok, és a számítógépes szimulációk. Az egyes ilyen oktatási módozatok, Ön aktív szereplője a tanulási folyamatban és a tömb vezetői döntések el kell érni. Ön elveszi a gazdag források segítségével kell alkalmazni az új ötletek és innovatív megoldások menedzsment kihívások a szervezeten belül. Munkával egy szakértői csoport kiemelkedő vezetők hasonló felelősségi szinteket és az előmeneteli célok, akkor helyezze el a tanulási olyan gyakorlati keretet egészíti ki tartós hatást a program anyag.


32 további kurzus Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
1 hónap
Részidős oktatás
Price
34,500 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date