Projektmenedzsment 8 hetes tanúsító program

Általános információk

Program leírás

Tegye be a projektmenedzsment készségeket az önéletrajzba két hónapos tanulmány után! Tanuljon gyakorló szakemberek bevált gyakorlatait, eszközeit és technikáit a projektek hatékony kezelése érdekében, a kezdeményezéstől és a tervezéstől a végrehajtásig és ellenőrzésig, és végül a projekt megvalósításáig. Szerezzen gyakorlati ismereteket a projektek hatékony vezetéséhez és irányításához a technológiai, élettudományi, építőipari, pénzügyi szolgáltatások, egészségügy és más iparágakban.

Szerezzen versenyelőnyt, amikor belép a munkaerőbe, vagy arra törekszik, hogy előlépjen. Mindent, amit megtanult, azonnal felhasználható a munkahelyen.

Vezető oktató: Timothy Donahue-Bombosch, Ph.D.

Timothy Donahue-Bombosch, PhD, kiterjesztésű oktató, tanúsított Projektmenedzsment Szakértő (PMP) ®, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a Cisco, az Ericsson, a Hewlett-Packard, az IBM, a Becton-Dickinson, a Beckman Coulter projektek irányításában. , Genentech, Iridex, Affymetrix, Kaiser Permanente és Mindjet. Gyakran beszél a projektmenedzsmentről, a tartalomkezelésről, a szociális hálózatokról és a tartalom globalizációjáról.

Program előnyei

Tanulja meg az internetet

Hozzáférés az osztálytermi stílusú interaktív tanuláshoz bárhol a világon! Vegyen részt az ütemezett online üléseken oktatójával és osztálytársaival a tanfolyam elvégzése mellett.

Intenzív tanterv

Vegyen részt 3 órás órákon és workshopokon minden nap, hétfőtől péntekig. Keress 8 tudományos kredit (összesen 120 óra oktatás).

Készüljön fel a PMP® vizsgára

Kidolgozzon egy erős alapot a Projektmenedzsment Intézet (PMI) Projektmenedzsment Professional (PMP) ® vizsga számára.

Tudományos kiválóság

Tanuljon a legmagasabb rangú globális állami egyetemen.

Capstone projekt

Készítse el portfólióját egy valós irányvonalú projekttel, amelyet a kurzus előrehaladtával fejez be.

This photo is free for public use. ❤️ If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.useproof.com".

Menetrend

Haladás az egyes témákban, hetenként, az osztálytársaikkal együtt megtanulva.

1–2. Hét: Projekt kezdeményezése és tervezése 3–4. Hét: Projektütemezés és kockázatkezelés
Ismerje meg, hogyan lehet kezdeményezni egy projektet, kidolgozni az érdekelt felek kezelési terveit és elvégezni a követelmények elemzését. Megtanulja a projektek igazolását is a megtérülési elemzés, megvalósíthatósági tanulmányok és egy átfogó üzleti eset révén. Ennek eredményeként megismerheti a projekt alapszabályát, mint az átfogó kezdeményezési folyamatok eredményét, amelyek azután irányítják a projekt tervezését és megvalósítását. A mai projektek időigényesebbek, nagyobb technikai kihívásokat vetnek fel, és kevésbé valószínű, hogy megfelelő forrásokkal rendelkeznek, mint a múltban. A speciális technikák azonban segíthetnek a projekt kockázatának kezelésében, valamint a lehetséges problémák felismerésében és kezelésében. Ismerje meg a nehéz projektek végrehajtásának gyakorlati módszereit, és fedezze fel, hogyan lehet ezeket a módszereket alkalmazni a saját projektjeire.
5–6. Hét: Projekt költség- és beszerzési menedzsment 7–8. Hét: Projekt végrehajtása és irányítása
A termékek és szolgáltatások beszerzése a projektvezető felelősségének alapvető része. Ismerje meg a beszerzési folyamat alapjait, a beszerzési dokumentumok és előírások kidolgozásától kezdve a szállítói javaslatok értékeléséig, a megfelelő szerződések kidolgozásáig és a szerződések sikeres végrehajtásának felügyeletéig. Vizsgálja meg a különféle szerződéses megállapodásokat és díjszabási lehetőségeket. A sikeres projektmenedzser egy hatékony irányítási folyamatra és egy projekt kiindulási tervre támaszkodik az előrehaladás nyomon követése, az eltérések azonosítása és a problémák enyhítése érdekében. Tanulja meg, hogyan kezelheti a projekt végrehajtását a befejezés és az értékelés során. Fedezze fel a projekt-irányítás eszközeit és technikáit is.

A befejezés után igazolást kap egy akkreditált intézménytől.

Program részletei

2020. nyár: 2020. június 1– július 24

Jelentkezés: május 13-ig

Oktatás: 8000 USD

Ebbe beletartozik:

 • Tanfolyamok és tankönyvek
 • Tanulmányi tanácsadás

A tandíj nem tartalmazza:

 • Ház
 • étkezés
 • Szállítás
 • Személyes tevékenységek

Felvételi követelmények

 • Átlagérték (GPA): 3,0
 • Három éves egyetemi tanulmány befejezése

Angol nyelvtudási követelmény

Függetlenül attól, hogy diák, dolgozó szakember vagy élethosszig tartó hallgató, akkor be kell mutatnia az angol nyelvtudást, hogy figyelembe vegye a nemzetközi hallgatók számára történő bármelyik programunkba való felvételt.

Megjegyzés: Az átiratoknak és a hitelesítő adatoknak tükrözniük kell az angol nyelven kitöltött kurzust. Felvételi osztályunk értékeli az összes dokumentációt, és tájékoztatja Önt, ha további elemekre van szükség. Felhívjuk figyelmét, hogy a felvételi eljárásunk holisztikus, és az angol nyelv ismeretére vonatkozó követelmény teljesítése nem garantálja az elfogadást. Kérdésekkel vagy további információkkal írhat e-mailt az internationaladmissions@berkeley.edu címre.

Az angol nyelvű követelményt az alábbi módok bármelyikével teljesítheti:

Teszteredmények Interjú Lemondás
 • TOEFL: 90
 • IELTS: 7
 • DAAD: C1
 • Cambridge English First (FCE): C
 • TEM-4 vagy TEM-8: 70
Az interjú követelményét akkor teljesíti, ha megszerezte a következő minimumpontok valamelyikét:

 • TOEFL: 79–89
 • IELTS: 6.5
 • TOEIC: 700–900
 • Cambridge English Preliminary (PET) átmenő osztály
 • ELS 112 szint, 3,0 ELS GPA-val

vagy

 • Interjút adott ki egy UC Berkeley Extension toborzóval. Az interjúkat az Ön hazájában tartják.

Kérhet mentességet, ha megfelel az alábbi követelmények egyikének:

 • Egyéves teljes munkaidős főiskolai szintű oktatást végzett teljes egészében angol nyelven.
 • Sikeresen teljesítette egyetemi szintű programját egy olyan országban, ahol az angol a hivatalos nyelv.
 • Ön a mentesített listán szereplő országból származik. További információkért forduljon tanácsadójához.
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students ... Tovább

UC Berkeley Extension is an academic department within UC Berkeley and is located just a few blocks away from the main campus. This department offers short-term programming for international students who want to study at Berkeley. We do not offer degrees. Instead, after you complete your studies with us, you’ll receive a certificate of completion, a transcript and the opportunity to transfer academic credits to your home university. For those of you who are working professionals, our programs will provide you with in-depth skills and learning that you can apply to your current position or a new job in the workplace. Kevesebb
Berkeley , San Francisco + 1 Több Kevesebb