Projektmenedzsment tanúsító program

Általános információk

Program leírás

A szervezeti összehangolás attól függ, hogy a projektmenedzserek stratégiai készségeket mutatnak be a feladatok, az idő és az erőforrások elosztásában, hogy a projekteket időben és a költségvetés keretein belül hatékonyan megvalósítsák. Ez a tanúsítvány program a projektmenedzserek és a projekt menedzserként törekvő emberek számára készült, hogy fegyelmezetten kezeljék a projekteket. Fejleszti a PMI által a tehetség háromszögben felvázolt kulcsfontosságú készségeket és kompetenciákat. A program végén megvan a készség, az eszköz és a bizalom ahhoz, hogy sikeresen vezethesse és irányítsa projektjeit a szervezetén belül.

A program elméleti és gyakorlati alkalmazási megközelítést mutat be a projektmenedzsmentben, összhangban az A Guide to the Project Management Knowledge Body (PMBOK® Guide).

Tanúsítvány programunk felkészíti a résztvevőket, hogy tegyék át a tanúsítási tesztet, és váljanak a Project Management Professionals (PMP) ® programba. A tanúsítás világszerte elismert, és növeli a foglalkoztathatóságot és a „promóciós képességet”.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The College of Continuing Education (CCE) at Sacramento State has been offering courses, seminars and workshops since 1951. Although times have changed since our founding, we remain committed to servi ... Tovább

The College of Continuing Education (CCE) at Sacramento State has been offering courses, seminars and workshops since 1951. Although times have changed since our founding, we remain committed to serving the community through higher education. Whether you’re interested in exploring just one course or enrolling in an entire degree or certificate program, CCE is here every step of the way to ensure you find the center of your success. Kevesebb