Read the Official Description

Ez a mesterkurzus célja a fejlett zenészek, mind a hangszerészek, mind a vokálisok számára, és célja a magas szintű zenei szakemberek hozzájárulásával javítani a technikai készségeket és a zenei jelenségek általános megértését.

A teljes tanfolyam magában foglalja az egyéni órák (eszköz vagy ének) intenzív részét, valamint a zenetörténet, a zeneelemzés, a kamarazene és a színjátszás (a canto tanfolyam részeként) csoportos üléseit. Ezenkívül lehetőség van arra, hogy kövessék az osztályokat a Testhelyzetben, a Véletlen Zeneszerzésben és az olasz leckékben azok számára, akik nem anyanyelvű olasz előadók.

A kurzus erős szakmai értékkel bír, és kiváló előkészítésnek tekinthető, különösen azok számára, akik külföldről érkeznek, egyetemeken, télikertekben és zenei akadémiákon.

A kurzus különböző modulokat tartalmaz, amelyeket külön is lehet venni, lehetővé téve a zenészek számára, hogy csak korlátozott ideig maradhassanak Firenzében, hogy kihasználhassák ezt a nagyszerű oktatási lehetőséget is.

Tanfolyamvezető: Maestro Giuseppe Bruno.

Partnerek: Teatro del Giglio di Lucca, Steingraeber

A műszer programja:

 1. Eszköz: 24 órás egyéni órák;
 2. Zeneelmélet és elemzés: 20 óra csoportos leckék, a hallgatók jellemzőin és igényein alapulva (a felvételi teszt után kell meghatározni);
 3. Zenetörténet: 20 óra csoportos leckék, a meghatározott időszakokra vonatkozó szerzői monográfiák és szerzők / művészek előadásai révén kerülnek átadásra;
 4. Műhely kamarazene: 10 óra csoportos leckék.

A Canto (éneklés) programja:

 1. Canto: 24 órányi egyéni órák;
 2. Zeneelmélet és elemzés: 20 óra csoportos leckék, a hallgatók jellemzőin és igényein alapulva (a felvételi teszt után kell meghatározni);
 3. Zenetörténet: 20 óra csoportos leckék, a meghatározott időszakokra vonatkozó szerzői monográfiák és szerzők / művészek előadásai révén kerülnek átadásra;
 4. Műhely kamarazene: 10 óra csoportos leckék;
 5. Tevékenykedő: 20 óra csoportos leckék, az olasz nyelv színjátszás és diktálás javítása érdekében.

Választható:

 1. Workshop a véletlen zeneszerzésről;
 2. Workshop a pozícióról: 5 óra csoportos leckék;
 3. Olasz nyelvórák (nem olasz előadók számára).

Gyakorlat: A diákok választhatnak egy 3 hónapos szakmai gyakorlatot egyik partnerintézményünkön, miután sikeresen befejeztük a tanfolyamot. Ez a szakmai gyakorlat a zenei produkció vagy a művészi terjesztés területén valósítható meg.

Oktató szakemberek:

 • Monica Benvenuti, canto (éneklés);
 • Alberto Bologni, hegedű;
 • Giuseppe Bruno, zongora;
 • Aldo Tarabella, szektáló és véletlen zeneszerzés;
 • Carlotta Ferrari, kompozíció.

A bejövő kérések alapján más eszközöket oktató szakemberek is választhatók, és mindig a firenzei zenekarok (Maggio Musicale, ORT)

A tanfolyam felépítése:

A teljes kurzus egyéni órákat tartalmaz a műszer számára, és részben az elméleti tantárgyak részleges és csoportos leckéit tartalmazza.

Lehetőség van egyéni kurzus modulok kiválasztására és részvételére.

Felvételi követelmények:

Minden zenész, hangszerész és énekes jelentkezhet felvételre, feltéve, hogy jó zenei ismereteik és instrumentális formációjuk van.

A min. 20 perces audio / video dokumentum (mp3, DVD vagy az interneten), amely lehetővé teszi számunkra, hogy felmérjük a szintet és biztosítsuk Önnek a legmegfelelőbb oktatási megoldást.

Végső teljesítmény:

Minden résztvevő hallgatónak lehetősége lesz arra, hogy a kurzus befejezésekor Firenzében egy preambulumbekezdésben szerepeljen, amelyet a Művészeti Bizottság értékel.

A legjobban teljesítő hallgatókat a színházakban és a koncertegyesületekben támogatják. Az ESE Firenze különösen arra érdemes diákokat fog ösztönözni, hogy részt vegyenek a többi (külföldi) egyetemen, és saját (online) csatornáikon keresztül terjesztik előadásukat. Partnereink, a Sheva kollekció a katalógusában a legjobb előadások felvételeit fogja beilleszteni.

Az oktatás nyelve:

Olaszul és angolul.

költségek:

 • Strumento (eszköz) teljes tanfolyam:
 • Regisztrációs díj € 600,00 tandíj € 2.250,00 *
 • Canto (éneklés) teljes tanfolyam:
 • Regisztrációs díj € 600,00 tandíj € 3.150,00 **

* Egyedi modulok költségei:

 • Eszköz (eszköz - egyéni órák) € 1.800,00
 • Zeneelmélet és elemzés € 300,00
 • Zenetörténet € 300,00
 • Kamarazenei műhely € 150,00

** Egyedi modulok költségei:

 • Canto (éneklés - egyéni órák) € 2.400,00
 • 300 eurós ügyben
 • Zeneelmélet és elemzés € 300,00
 • Zenetörténet € 300,00
 • Kamarazenei műhely € 150,00

A tanfolyam sikeres befejezését követően a résztvevőknek az ESE által kiadott tanúsítványt kapnak.

Program taught in:
Angol
Olasz

See 14 more programs offered by European School of Economics »

Last updated February 7, 2019
This course is Campus based
Start Date
jan. 13, 2020
Duration
3 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,250 EUR
Strumento (műszer) teljes tanfolyam: Regisztrációs díj € 600,00 tandíj € 2.250,00 / Canto (éneklés) teljes tanfolyam: Regisztrációs díj € 600,00 tandíj € 3.150,00
By locations
By date
Start Date
jan. 13, 2020
Application deadline

jan. 13, 2020

Location
Application deadline
End Date