Hivatalos Leírás

Ez a mesterkurzus célja a fejlett zenészek, mind a hangszerészek, mind a vokálisok számára, és célja a magas szintű zenei szakemberek hozzájárulásával javítani a technikai készségeket és a zenei jelenségek általános megértését.

A teljes tanfolyam magában foglalja az egyéni órák (eszköz vagy ének) intenzív részét, valamint a zenetörténet, a zeneelemzés, a kamarazene és a színjátszás (a canto tanfolyam részeként) csoportos üléseit. Ezenkívül lehetőség van arra, hogy kövessék az osztályokat a Testhelyzetben, a Véletlen Zeneszerzésben és az olasz leckékben azok számára, akik nem anyanyelvű olasz előadók.

A kurzus erős szakmai értéket képvisel, és kitűnő előkészítésnek tekinthető, különösen azok számára, akik külföldről érkeznek, az egyetemeken, a konzervatóriumokon és a zenei akadémiákon szerte a világon.

A kurzus különböző modulokat tartalmaz, amelyeket külön is lehet venni, lehetővé téve a zenészek számára, hogy csak korlátozott ideig maradhassanak Firenzében, hogy kihasználhassák ezt a nagyszerű oktatási lehetőséget is.

Tanfolyamprogram

A műszer programja:

 1. Eszköz: 24 órás egyéni órák;
 2. Zeneelmélet és elemzés: 20 óra csoportos leckék, a hallgatók jellemzőin és igényein alapulva (a felvételi teszt után kell meghatározni);
 3. Zenetörténet: 20 óra csoportos leckék, a meghatározott időszakokra vonatkozó szerzői monográfiák és szerzők / művészek előadásai révén kerülnek átadásra;
 4. Műhely kamarazene: 10 óra csoportos leckék.

A Canto (éneklés) programja:

 1. Canto: 24 órányi egyéni órák;
 2. Zeneelmélet és elemzés: 20 óra csoportos leckék, a hallgatók jellemzőin és igényein alapulva (a felvételi teszt után kell meghatározni);
 3. Zenetörténet: 20 óra csoportos leckék, a meghatározott időszakokra vonatkozó szerzői monográfiák és szerzők / művészek előadásai révén kerülnek átadásra;
 4. Műhely kamarazene: 10 óra csoportos leckék;
 5. Működés: 20 órás csoportórák, hogy javítsák az olasz nyelvek színvonalait és diktálását.

Választható:

 • Workshop a véletlen zeneszerzésről;
 • Workshop a pozícióról: 5 óra csoportos leckék;
 • Olasz nyelvórák (nem olasz előadók számára).

INTERNSHIP: A kurzus sikeres befejezése után a diákok választható 3 hónapos szakmai gyakorlatot folytathatnak valamelyik partnerintézetben. Ezt a gyakorlatot a zenei produkció vagy a művészi terjesztés területén lehet végrehajtani.

Pályaépítés

A teljes kurzus egyéni órákat tartalmaz a műszer számára, és részben az elméleti tantárgyak részleges és csoportos leckéit tartalmazza.

Lehetőség van egyéni kurzus modulok kiválasztására és részvételére.

Felvételi követelmények

Minden zenész, mind hangszerész, mind énekes, felveheti a felvételt, feltéve, hogy jó zenei ismereteik és instrumentális formációjuk van.

A min. 20 perces audio / video dokumentum (mp3, DVD vagy az interneten), amely lehetővé teszi számunkra, hogy felmérjük a szintet és biztosítsuk Önnek a legmegfelelőbb oktatási megoldást.

Végső teljesítmény

Minden résztvevő hallgatónak lehetősége lesz arra, hogy a kurzus befejezésekor Firenzében egy preambulumbekezdésben szerepeljen, amelyet a Művészeti Bizottság értékel.

A legjobban teljesítő hallgatókat a színházakban és a koncertegyesületekben támogatják. Az ESE Firenze különösen arra érdemes diákokat fog ösztönözni, hogy részt vegyenek a többi (külföldi) egyetemen, és saját (online) csatornáikon keresztül terjesztik előadásukat. Partnereink, a Sheva kollekció a katalógusában a legjobb előadások felvételeit fogja beilleszteni.

Program oktatási nyelve:
Angol
Olasz

14 további kurzus European School of Economics »

Utoljára frissítve April 20, 2019
This course is Campus based
Start Date
jan. 2020
Duration
3 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
2,250 EUR
Strumento (műszer) teljes tanfolyam: Regisztrációs díj € 600,00 tandíj € 2.250,00 / Canto (éneklés) teljes tanfolyam: Regisztrációs díj € 600,00 tandíj € 3.150,00
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
jan. 2020
Jelentkezési határidő

jan. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date