Hivatalos Leírás

A fenntarthatóság általános kihívásaival és a fenntartható fejlődéssel foglalkozik. Fedezze fel a természeti erőforrás-korlátok által felvetett kihívásokat, hogy a termelés és a fogyasztás jelenleg olyan világon belül strukturálódjon és kezelhető legyen, amely élesen fel van osztva a főként a globális északra található gazdagok és a szegények között.

106689_Picture1.png

A mai világ előtt álló kihívás nem csupán az erőforrások újraelosztására irányul a nagyobb mértékű társadalmi igazságosság biztosítására, hanem arra is, hogy miként lehet újraorganizálni az ilyen erőforrások kitermelését, felhasználását és ártalmatlanítását, annak érdekében, hogy biztosítsák az ökoszisztéma hosszú távú fennmaradását, rendszerek, amelyek az egész életet fenntartják.

Ez a kurzus biztosítja a kurzus résztvevői számára az emberiséggel szembeni legfontosabb globális környezeti, társadalmi és gazdasági kihívások áttekintését, valamint a fenntartható fejlődés iránti egyetemes elkötelezettség által javasolt megoldásokat. Négy kérdés irányítja az előadásokat és a megbeszéléseket:

  • Mit jelent a fenntarthatóság és a fenntartható fejlődés különösen?
  • Mi az összefüggés az egyenlőtlenség és a fenntarthatatlanság között? Vagy, máskülönben, mi a kapcsolat az egyenlőtlenségek csökkentésére irányuló stratégiák (a szegények szegénység felszámolása és a gazdagság csökkentése érdekében) és a fenntartható fejlődés között?
  • Melyek a fenntarthatóbb világba való átmenet dinamikája?
  • Milyen kapcsolat áll fenn az emberi élet és az életformák között, és hogyan alakult ez a kapcsolat az idő múlásával? Hogyan lehetne az ember újraegyesíteni a bensőséges kapcsolatot a természettel?

A Sustainability Institute rövid kurzusán való részvétel során az egész tér a tanulási élmény része. Jöjjön és tanuljon egy olyan környezetben, amely vonzó és figyelmes, ahol a beszélgetések sok embert élvezhetnek, a kreativitás megújul a merítéssel, ahol természetesen megtanuljuk a természetet, és biztosítjuk, hogy a jövőre a generatív gondolkodás révén kerüljön sor.

106712_Picture1.png


Ez a kurzus ideális

A posztgraduális hallgatók, szakemberek és a kormányzati, vállalati vagy civil társadalmi szektorban dolgozó szakemberek, akik szeretnék megérteni a fenntarthatósági kihívásokat globális szinten, hanem azt is megvizsgálni, hogy mit jelent ez egy helyi és egyéni perspektívából, és az osztályozás során. A Fenntartható Fejlődésben nincs szükség előzetes ismeretekre vagy ismeretekre.


Bizonyítvány

Rövid kurzuson résztvevők, akik megfelelnek a tanfolyam minimumkövetelményeinek, vagyis a teljes 6 napos kurzus, az osztályhoz, a csoportos projektekhez való hozzájárulás és az egyéni feladat elvégzése, elnyerik a Merit Tanúsítványt (NQF 8. szint).


Dátum

2019. február 18. és 23. között

Hétfőtől péntekig 08: 15-17: 15 között és szombaton 9: 00-13: 00 között fog működni

Helyszín

A Sustainability Institute , Lynedoch út, Off Baden Powell / R310, Stellenbosch


Ár

6 napos tanfolyam: személyenként 800 R10

A fenti ár tartalmazza az ebédet és a tea szünetet (ma - péntek).


Alkalmaz

A rövid kurzusokhoz való pályázatok szigorúan 10 munkanappal zárulnak le, mielőtt a kurzus megkezdődik, a tanfolyam díjainak teljes összegével együtt.

További információért forduljon Nicole Adamshoz a nicolette.adams@usb-ed.com címre vagy a 27 21 918 4207-es telefonszámon.

A rövid kurzusokat a School of Public Leadership nyújtja a Sustainability Institute közösen, és az USB-ED kezeli.

Program oktatási nyelve:
Angol
Sustainability Institute

9 további kurzus Sustainability Institute »

Utoljára frissítve December 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
6 napok
Nappali
Price
10,800 ZAR
Deadline
Kérj Információt
Applications for short courses close strictly 10 working days before a course commences, accompanied by full payment of the course fees.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications for short courses close strictly 10 working days before a course commences, accompanied by full payment of the course fees.

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Applications for short courses close strictly 10 working days before a course commences, accompanied by full payment of the course fees.
End Date