Read the Official Description

Rövid tanfolyam az olasz konyha és a borászat területén

Négy hetes elméleti és gyakorlati órák, valamint gyakorlati képzés lehetősége a legjobb olasz éttermekben

Az olasz konyha és borászat rövidebb kurzusa két részből áll: az első az elméleti és gyakorlati ICIF áll az ICIF központjában, kiegészítve oktatási ICIF ; a második, amely egy szakmai gyakorlatból áll (opcionális, az előfizetési költségekben nem szereplő), az iskola által kiválasztott étteremben.

A rövid kurzust olyan szakemberek vagy diákok számára tervezték, akik gyorsabb tréningre vágynak a tradicionális és modern kreatív konyhákon, betekintést nyerhetnek olajokba, balzsamecettel, gyógynövényekkel és fűszerekkel, hagyományos elsődleges ételekkel, sajtokkal, süteményekkel és borokkal.

Minimális részvétel 12 - maximum 24.

tartam

A tanfolyam teljes időtartama 3 hónap:

  • 4 hetes elméleti és gyakorlati órák az Intézetben
  • 8 hét gyakorlat (opcionális) az olasz étteremben, amelyet korábban az intézet választott ki

Azok, akik beiratkozhatnak:

  • A felsőoktatási intézményektől vagy központoktól kapott oklevelek birtokosai
  • Külföldi és olasz szakemberek az élelmiszer- és borágazatban
  • Az ágazat munkatársai, akik legalább három éves dokumentált tapasztalattal rendelkeznek a vendéglátás világszerte

Lecke témák

Főzési osztályok

  • Extra szűz olívaolaj és egyéb ízesítők
  • Bor, balzsamos és aromás ecet
  • Gyógy-és fűszernövények
  • Forró és hidegindító
  • Zöldség és saláta
  • Rizs és rizottók
  • levesek
  • Szárított tészta és mártások
  • Friss és töltött tészta
  • Polenta, gnocchi, flans, és timbales
  • Édesvízi és sósvízi hal
  • Fehér hús, bárány, sertéshús és marhahús
  • sajtok

Sütemények

  • desszertek
  • Kis sütemények
  • Jégkrémek és sorbetek

Borosztályok

  • Szőlőtermesztési és borászati ​​technikák
  • Borkóstolási technikák
  • Étel és bor párosítás
  • Bevezetés a jól ismert olasz borokba

Olasz nyelvórák

  • Az olasz nyelv és nyelvtan alapismerete
  • Csoportos beszélgetések

Oktatási utak

Az elkészített receptek a szezon és a termék rendelkezésre állás függvényében változnak. Az elkészített receptek száma nehézségi szintnek, gyakorlati óráknak megfelelően a résztvevő hallgatók készségszintjétől és gyorsaságától függ.

Gyakorlat (opcionális)

Az előfizetési költségekben nem szereplő, fakultatív szakmai gyakorlat - a Jeunes Restaurateurs d'Europe Egyesülethez tartozó éttermekben - a rövid kurzus végén történik, amellyel az ICIF megállapodást kötött.

Az internettel kapcsolatos képzést kínáló éttermeket az ICIF tapasztalt személyzete választja ki. Itt a hallgatók gyakorlatot tudnak készíteni és fejleszteni tudják a tanfolyamon szerzett készségeket, valamint tudásukat az adott területükön javíthatják. A csoportok megosztva vannak, és minden diák egy másik étterembe kerül. Az éttermet és a szállásokat a diákoknak otthont adó vendéglők biztosítják, akik rendelkezésükre bocsátják a szálláshelyet.

díjak

A rövid kurzus díja 5.500,00 Euro. A kurzus díja magában foglalja:

  • Szállás az intézet vendégházában mini-apartmanokban (két, egy, két vagy három ágyas és egy fürdőszobás szoba), reggelivel 4 hétre
  • Étkezés az iskolában hétfőtől szombatig (az iskola vasárnap és ünnepnapokon zárva tart)
  • Elméleti és gyakorlati órák, ütemterv szerint
  • Oktatási anyagok (kézbesítések, audiovizuális segédeszközök stb.)
  • Élelmiszerek a leckék és a kóstolók számára
  • Eszközök és szerszámok használata a kijelölt tantermek óráiban
  • Egy teljes séf egyenruha, amely a következőket tartalmazza: egy szakácsnő zakója az Intézet logójával, egy pár séf nadrág, egy kötény az Intézet logójával és egy bandana az intézet logójával
  • Segítségnyújtás a kurzus során az ideiglenes tartózkodási engedély kiadásának bürokratikus eljárásaiban és az adóazonosító számban
  • Diploma az intézetből a tanfolyam befejezésekor

A fentiek mindegyikét nem tartalmazza.

A KIADÁS DÍJÁBAN NEM TARTALMAZÓ KIEGÉSZÍTŐ DÍJAK:

  • 50 euró az egészségbiztosításra, amely az alapellátási költségekre, valamint a kórházi költségekre vagy a kórháznak csak a munkaidő alatt bekövetkezett balesetekre terjed ki a tanfolyam teljes időtartamára (csak akkor, ha a hallgató nem rendelkezik egészségügyi ellátással ország).
  • 50 € azok számára, akik a csapatbusz-transzfert csak Olaszországba való érkezéskor kívánják kihasználni, amelyet az ICIF Intézet a kurzus kezdete előtt vasárnap szervezett a milánói Malpensa repülőtérről. Az 50 euró befizetése a kurzus egyenlegében banki átutalással, készpénzben vagy hitelkártyával az ICIF Direction irodájában, a tanfolyam első napján ICIF .
Program taught in:
Angol
Olasz

See 6 more programs offered by Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF »

Last updated October 1, 2018
This course is Campus based
Start Date
márc. 25, 2019
Június 3, 2019
Duration
3 hónapok
Nappali
Price
5,500 EUR
By locations
By date
Start Date
márc. 25, 2019
Application deadline
Start Date
Június 3, 2019
Application deadline
Start Date
szept. 9, 2019
Application deadline
Start Date
okt. 2019
Application deadline
Start Date
okt. 14, 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
feb. 2020
Application deadline

márc. 25, 2019

Location
Application deadline
End Date

Június 3, 2019

Location
Application deadline
End Date

szept. 9, 2019

Location
Application deadline
End Date

okt. 2019

Location
Application deadline
End Date

okt. 14, 2019

Location
Application deadline
End Date

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date

feb. 2020

Location
Application deadline
End Date

ICIF Short Course on Italian Culinary Arts