Read the Official Description

A tervezési gondolkodás olyan innovatív módszertan, amely egy emberközpontú megközelítésen alapul, amely komplex és bizonytalan problémákat próbál megoldani a tervezéssel. Célja az egyedülálló megoldások megtalálása mindennapi kihívásokra.


Szabadságok: 20/>

Időtartam: 5 nap (35 óra) praktikus komponenssel


Áttekintés/>


Úgy tervezték és hozták létre a kreatívokat, művészeket, vezetőket, vállalkozókat és a gyakorlati oktatás iránt érdeklődő embereket, akik valódi alkalmazhatósággal rendelkeznek a Tervezési gondolkodás területén./>

Tervező gondolkodási programunk bemutatja a kreativitással és a tervezéssel kapcsolatos meghatározásokat és fogalmakat. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy feltárják, milyen kreativitás van a tervezésben, és lehetővé teszi számukra, hogy a kreativitás módszereit a különböző fogalmakhoz, nevezetesen az emberek igényeihez, a fogyasztói igényekhez és a felhasználói felülethez kapcsolják. A tanfolyam során a résztvevők csoportos munkát végeznek és kreatív folyamatokat hajtanak végre a kreatív készségek fejlesztésével kapcsolatos számos technikával.

A tanfolyam során számos modell és módszer kerül bemutatásra, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy fejlesszék készségüket az ötletgyűjtés, az oldalirányú gondolkodás és az ötletek összekapcsolása érdekében a formatervezési problémák megoldása érdekében.


Többnyelvű tanár./>


Az írásbeli tanfolyamok elérhető angol, spanyol és portugál nyelven./>


Program/>


1. NAP/>

Bevezetés a tervezés gondolkodásába - a múlt és a jelen

Az első komponens bemutatja a tervezési ismeretek kulcselemeit a múlt és a jelen megközelítésében. Tágabb perspektívát fognak bemutatni, azaz a gondolkodás módját és a tervezők folyamatát. A nap végén a résztvevők csoportokra oszthatók, és arra kérik a gyakorlati kihívások megoldását, hogy létrehozzák a Trello csoporttábláját.


2. NAP/>

A kontextus kialakítása és a probléma kerete

A második komponens célja, hogy a résztvevők mélyebb megértsék az előző modult, hangsúlyozva a tervezés szisztémás jellegét és a tervezési folyamatok megkövetelését. A résztvevők tovább folytatják a kihívást az előző komponensből, a probléma kontextusba helyezésével és a tervezési folyamatot befolyásoló különböző módokon.


3. nap/>

Tervezési modellek és folyamatok

Miután megértette a tervezés gondolkodás holisztikus jellegét, a harmadik komponens leírja a különböző modelleket, amelyek segítik a tervezési folyamatot a kutatási módszerek, prototípusok és tesztek segítségével. A komponens második részében a megfigyelés és a részvétel leggyakoribb módszerei fognak foglalkozni, mint például az ügyfél utazási módszere, részvételi módszerek és minőségi elemzés. Az ötlet koncepciója kerül bemutatásra, emlékezve arra, hogy a tervezési probléma különböző keretei és kontextusai kombinálják a tudást a különböző területekről.


4. nap/>

Tervezés mint outsourcing és kísérletezés

A negyedik komponensben a résztvevők továbbra is fejlesztik csoportmunkájukat. Miután felbukkan egy ötlet, a csoportok befejezik a tervezési gyakorlatot, vázlatokat és modelleket hoznak létre, és megbeszélik őket, hogy közös következtetést lehessen elérni. Végül a csoportok döntést hoznak a legmegfelelőbb eszközökről a végső projekt létrehozásához.


5. nap/>

A végleges projekt létrehozása

Az utolsó nap végén a csoportok befejezik a végső projektjüket (az összes fogalmat, gyakorlatot és módszert alkalmazzák az egész tanfolyamon), és megkérdőjelezik, hogy bemutassák munkájukat, megvitassák az ötleteket és a kreatív gondolkodás új módjait.

Megjegyzés: minden résztvevő megkapja a részvételi igazolást / oklevelet, és regisztrációs engedményt élvezhet az LSDM egyik 12 hónapos kurzusán.


Árak/>

All Inclusive: tandíj, intenzív tanfolyam, napi kávészünet, tanulmányi erőforrások és záró bizonyítvány

Körülmények:

1. árat február 23-ig

2. ár március 17-ig

3. ár: későbbi időpontok

Fizetés átutalással

Program taught in:
Angol
Spanyol
Portugál

See 1 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Duration
5 napok
Nappali
Price
1,000 GBP
1. ár All Inclusive: London 1.000 £, Madrid 890 £, Porto: 890 £. 2. ár All Inclusive: London1.100 £, Madrid 990 £, Porto: 990 £. 3. ár All Inclusive: London 1.250 £, Madrid 1.100 £, Porto: 1.100 £. Ugyanazon a napon All Inclusive: London 1.500 £,
By locations
By date
Start Date
Június 2019
Application deadline
Start Date
Június 2019
Application deadline
Start Date
Június 2019
Application deadline

Június 2019

Location
Application deadline
End Date