Ról ről

3 hét

A mintakészítõk olyan mintázatokon alapuló mintákat hoznak létre, amelyek a divatruhák gyártásánál használatosak. Ebben a rövid kurzusban a résztvevők bemutatásra kerülnek a minta vágási technikák legfontosabb elemei, a vágás és a ruházati készítés területén, a kulcsfontosságú minta-vágási készségeket nyújtó résztvevők számára, amelyek az alapvető ruházati konstrukcióra alkalmazhatók, valamint új perspektívákat keresnek a tanulás szakmai megközelítésén keresztül.

Ez a dinamikus rövid kurzus a kép elemzésére és a stílus fejlesztésére összpontosít. A divatmódok meghatározásától a kiegészítők fontosságáig a résztvevők értékelik a test vonásaira vonatkozó szempontokat, és megtanulják megtanítani, hogyan lehet a fizikai jellemzőket fokozni és kiegészíteni. Egyéni stílus kifejlesztésén dolgoznak egy "teljes megjelenés" felépítésén keresztül, és rögzítik egy fotózás során egy szakképzési megközelítésen keresztül.

A kurzus azt vizsgálja, hogyan kell kialakítani és személyre szabni a "bázis blokkot" a vágásukra, miközben a vonal, a kötet és a sziluett értelmezését a kortárs divat-gyakorlat megértésével tanulmányozzák. A résztvevők bemutatásra kerülnek a vágási és minőségellenőrzési folyamatokkal kapcsolatos kérdésekben, amelyek a hibák felkutatására és fejlesztésére irányulnak. Megmutatják, hogyan használják a különböző anyagokat, fontolják meg a súlyt, az összetételt és a tipológiát, és megismerik a 2D-es ruhadarabot és a megfelelő építési technikákat. Ez a kurzus elsősorban a gyakorlati órákra koncentrál, hogy a résztvevők "gyakorlati" minta-készítő készségeket és ismereteket szerezhessenek, valamint bemutathassák, hogyan kell a költségvetés tervezése megfelelő ruhadarab előállítására egy kiválasztott piac számára.

A kurzus középpontjában áll;

  • A korszerű vágás és termékfejlesztés.
  • Vágja a fejlesztést és a luxus iparágat.
  • Építési módszerek.
  • Atelier és új perspektívák.

* A szakképzési rövid kurzusokat a Független Oktatási Bizottság nem engedélyezi. Ezek a rövid kurzusok nem foglalkoztatási célokat szolgálnak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

6 további kurzus Istituto Marangoni - Miami »

Utoljára frissítve Október 22, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 hetek
Price
5,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019