SAIOSH egészségügyi és biztonsági szakember

Általános információk

Program leírás

132310_pexels-photo-756883.jpeg

Tanfolyam áttekintése

Ez az NQF L5 igazított tanfolyam azoknak az OHS környezetben dolgozóknak felel meg, akik professzionális megjelölést szeretnének szerezni, vagy azoknak, akik szeretnének bejutni ebbe az izgalmas világba. Az illetékes hallgatók képesek lesznek a következőkre:

  • Végezzen el és ellenőrizze az OHS-programot anélkül, hogy szakértői egészségvédelmi és biztonsági stratégiát, előrejelzést, költségvetést vagy összetett munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági terveket igényelne.
  • Készítsen OHS-jelentéseket, alapvető baleseti tendenciát jelentő jelentéseket, és útmutatást adjon a balesetek és események megelőzéséhez.
  • Mutassa be a munkahelyi biztonság, a higiénia, az egészség, a tűz, a foglalkozás-orvostudomány és az általános szervezeti irányítási gyakorlat közötti kapcsolatot.
  • Javítsák a munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot az egészségvédelem és egészségvédelem elméletének és jogszabályainak különböző kontextusokban történő alkalmazásával.
  • Képes legyen általános egészségügyi és biztonsági ellenőrzéseket végezni.
  • Végezzen általános egészségügyi és biztonsági rendszereket és programokat, azonosítsa a veszélyeket és javasoljon kontrollintézkedéseket a veszélyek keretein belül vagy enyhítse azokat.
  • Képes elvégezni az azonosított veszélyek alapvető mennyiségi és minőségi kockázatértékelését.

A tanfolyam sikeres befejezése után, és 2 év tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, a hallgatók jelentkezhetnek a TechSaiosh (műszaki tag) szakmai kijelölésére Saioshmal, a SAQA által akkreditált Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Testülettel.

A Saiosh több mint 6 500 taggal rendelkezik a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági szakma vezető információs és hálózati lehetőségeinek forrása. A Saiosh az OHS szakembereinek és szakembereinek a választása Dél-Afrikában, amely az OHS szakma előrehaladására irányul, kutatás, promóció, oktatás, társadalmi fejlődés, képzés, tanácsadás és más OHS-szervezetekkel való szoros kapcsolatok révén.

Belépési követelmények

A kurzusra nincs belépési követelmény.

Tanulási idő: legfeljebb 6 hónap.

Értékelés és díj

A hallgatóknak sikeresen ki kell tölteniük a munka alapú naplót, a bizonyítékok portfólióját és a végső tudásértékelést. Ennek sikeres befejezése után a hallgatók Saiosh Akkreditált Academy of York Egészségügyi és Biztonsági szakembert kapnak

AOY akkreditáció

Academy of York FASSET SETA, a SAIOSH, a SABPP, a PMSA, a COMENSA és a Hitelesített Könyvelők Intézete (ICB) akkreditálta, és a Felsőoktatási és Képzési Tanszéken nyilvántartásba vették magániskolaként.

132307_Saioshlogo.jpg

Ezt a kurzust Saiosh (Dél-afrikai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Intézet) akkreditálta.

Tanfolyam díja

Ár Támogatás előtt R12 500
Ár összeg után R11 200 *
Egyszeri fizetési ár R10 350
Fizetési ütemezés R700 16 hónap alatt
Regisztrációs díj R1 100

* A leendő hallgatóknak kapcsolatba kell lépniük a Academy of York annak megállapítása érdekében, hogy jogosultak-e ösztöndíjra.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Academy of York is an accredited Further Education and Training College established in 2006 and has over 14 000 successful graduates. Our students all have one thing in common they aspire for a better ... Tovább

Academy of York is an accredited Further Education and Training College established in 2006 and has over 14 000 successful graduates. Our students all have one thing in common they aspire for a better life, a better job, earning more or increased knowledge and skills. We understand the common challenges that many students experience during their studies which are time, money and motivation. Academy of York’s solution to these challenges by offering correspondence studying which is recognized as one of the most effective and proven study methods. Kevesebb