SILC nyár folyamán

SHU-UTS SILC Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

SILC nyár folyamán

SHU-UTS SILC Business School

Nyári Egyetem

Alkalmazás most Summer 2017

A cél a SILC nyári iskola, hogy az Ön számára egy első kézből gazdasági, kulturális és társadalmi tapasztalat Kínában.

A kínai osztályok, üzleti előadások és az ipar kirándulások róla, hogy van egy jó megértése az üzleti közösségek Kína gyorsan növekvő gazdaság. Akkor látogasson el a kulturális központok Sanghajban, és fedezze fel az alapul szolgáló értékeket a kínai kultúra és a történelem. Folyamán az első héten a nyári iskola, akkor található Jiading campus, amely egyedi kombinációját nyújtja a modern város és egy hagyományos, régi város. A második héten, akkor lehet elhelyezni a Yanchang campus, öt megálló a metró a szíve a világhírű metropolisz Shanghai.

Az első héten, akkor látogasson el a gyönyörű régi negyedében Jiading és venni egy egész napos látogatást tett Suzhou, ismert, mint a velencei Kínában a kellemes csatornahálózatot és a régi épületek. Ez Kína egyik legnépszerűbb városok és a kedvenc része a nyári iskola.

A második héten fog élni, közel a belvároshoz Shanghai. Lásd a híres Pudong ég-line a Bund, a maga szép régi európai stílusú épületek mellett a Huangpu folyón. Menj egy festői hajókiránduláson a folyón, vagy látogasson el a gyönyörű Yuyuan Garden tradicionális kínai épületek zsúfolt kerek csobogókkal és terek. Tegyen egy sétát a híres Nanjing Road, otthon a leginkább elbűvölő üzletek Kínában, és látogasson el Xintiandi a bárok, kávézók és éjszakai klubokat.

A Nyári Egyetem egy igen értékes oktatási tapasztalat, és a támogatást a Business School és képviselői az üzleti közösség kínál gyorsított megfigyelni a kínai makrogazdasági táj, a helyi üzleti környezet és az egyedülálló kínai vállalati irányítási modell. Az inspiráló előadások végigvezeti Önt üzleti Kínában és a vállalati látogatások izgalmat és értelmet ad a nyári iskola.

Osztályok alapvető kínaiak megbecsült része az iskola. SILC meghívott tapasztalt kínai tanárok és lelkes kínai diák önkéntesek, hogy csatlakozzanak hozzád. Kínai nem csak tanítani, hanem gyakorolni. A háttér ismerete mandarin nem csak segítséget foglalkozó mindennapi élet Kínában, hanem hogy tisztában legyenek a kínai kultúra és a helyi közösség.

Mi tartott a SILC Nyári Egyetem minden évben 2012 óta, és már figyelembe vételével alakult ki a visszajelzést, hogy kaptunk a diákoktól. A Nyári Egyetem nagyon nagyra értékelt. A diákok azt mondták nekünk, hogy ez egy életet megváltoztató élményt és büszkék vagyunk arra, hogy képesek ezt a nagyszerű lehetőséget. Mi már üdvözölte a diákok intézmények szerte a világon, mint a King 's College London és Bangor University az Egyesült Királyságban, Laurentian University, Kanada University of Technology Sydney Ausztrália és a University of Pittsburgh és az NC State University az Egyesült Államokban.

Minden tanfolyamok tanítani angol nyelven, kivéve a kínai nyelvoktatás, az első két hét alatt. A kínai nyelv sarok amelyek kifejezetten a nemzetközi diákok a gyakorlat kínai anyanyelvű.

Felvételi kritériumok

A pályázóknak be kell nyújtaniuk a pályázati anyagot e-mailben.

A pályázóknak minden szükséges információt, és hogy azok minden elérhetőségeit naprakészek, mivel fogják használni a kommunikációs a programot.

A kitöltött jelentkezési lapot, valamint a segédanyagok kell érkezniük SILC legkésőbb május 10, 2017.

Beérkezett kérelmek ezen időpont után csak akkor tekinthető, ha a helyek továbbra is elérhető.

Szintek és előfeltételek

Minden tanfolyamok egyenértékű bevezető szintű egyetemi képzés. Nincsenek konkrét előfeltételek.

Az angol nyelv ismeretét

Az oktatás nyelve az angol, így kiváló angol nyelv kötelező (írás, beszéd). Ha az angol az anyanyelve, vagy az oktatás fő nyelvévé az oktatás az adott országban, vagy ha tanult angolul egyetemen több éven, jelezze ezt a jelentkezési lapot. Ellenkező esetben kérjük, adja meg a IELTS vagy TOEFL a Nemzetközi Iroda. Ha van egy alternatív képesítést szerzett, vagy tanult külföldön, kérjük ennek is a jelentkezési lapon.

Csatolandó dokumentumok

Normális esetben a diákok alkalmazni a nemzetközi iroda az egyetem. Ha alkalmazza önállóan, elvárjuk a nemzetközi iroda az egyetem, hogy erősítse meg, hogy fontos az elméleti tekintélyét. Egy példányát az útlevél mutatja, hogy ez érvényes, és egy elektronikus fotót magadról is szükség van.

Hogyan kell alkalmazni a

A határidő jelölési és alkalmazás 10 máj 2017

 • 1. lépés: a jelölőbizottság által International Office
  Elvárjuk a diákok alkalmazni keresztül és jelölték a SILC a nemzetközi iroda az egyetem.
 • 2. lépés: Befejezése a Jelentkezési lap
  Minden résztvevőnek be kell töltenie az igénylőlapot Nemzetközi Diákok, amely csatlakozik a kiadvány. Diákok is írjon e-mailt a SILC Nemzetközi Iroda kér egy üres e-változata a jelentkezési lapot.
 • 3. lépés: csatolja az előírt dokumentumokat
  Meg kell csatolni: egy másolatot az útlevél; elektronikus fotót magadról; igazolás angol nyelvű képesítést magad, ha szükséges (lásd a felvételi kritériumok).
 • 4. LÉPÉS: küldje el jelentkezését
  Akkor küldje el a kitöltött jelentkezési lapot és egyéb igazoló dokumentumok e-mailben a SILC Nemzetközi Iroda.
 • 5. lépés: Az alkalmazás eredményei
  Ön kap egy e-mailt az átvételi elismervény az alkalmazás után egy héten belül már beérkezett SILC Nemzetközi Iroda.
 • 6. lépés: E-mail az Ajánlat
  Ha teljesül az összes egyedi követelményeket, akkor kap egy e-mailt az ajánlatot.
 • 7. lépés: meghívás elfogadása és számla
  Lesz kap egy meghívást a kínai vízumkérelem és számlát, amely tájékoztatja, hogy mennyit és mikor kell fizetni a programot.
SHU-UTS103
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Július 2019
Duration
Időtartam
2 - 3 hetek
Nappali
Price
ár
- $ 1800 - $ 2775 (időtartamtól függően és lakótér)
Locations
Kína - Shanghai, Shanghai
Kezdet : Július 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Július 2019
Kína - Shanghai, Shanghai
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt