Hivatalos Leírás

A kurzus 50 kurzus azoknak szól, akik szeretnének megosztani a nyelvtanulási tapasztalatot az azonos korosztályú emberekkel. Az órák a nyelvtan, a beszélgetés és ugyanakkor a fogadó ország egyes társadalmi és kulturális vonatkozásainak tanulmányozására összpontosulnak. Az első nap az iskolai hallgatóknak üdvözlő csomagot kap, amely információkat tartalmaz a városról és környékéről. A hallgatók belépési tesztet végeznek a megfelelő tanulmányi szint meghatározásához. A tanfolyam napi 4 órát tartalmaz, 9: 00-13: 00 között, 11: 00-kor szünet nélkül. Minden lecke 55 percig tart. A tanfolyamokat képzett tanárok tanítják, akik az olasz külföldiek tanításában szerzett tapasztalatot szereztek. Minden szint kezdőtől a haladóig, az alábbiakban megadott időpontokban. Abban az esetben, ha az egyes szinteken részt vevő résztvevők kevesebb, mint három, az olasz órák száma két óra (9: 00-11: 00).

10% Csökkenés a második beiratkozástól ugyanabból a családból.

 • A tanórán kívüli tevékenységek: A tanfolyamok széles körű extracurricularis tevékenységekkel gazdagodnak, beleértve a város és a környező területek által vezetett túrákat, főzési osztályokat, filmnézést a moziban, borkóstolás és kóstolás a tipikus termékekből, látogatás az olajtermelő gazdaságokba mozzarella stb. Az extracurricularis tevékenységek szerepelnek az árban, és magán közlekedésben futnak.
 • Szállás: Családaink az iskolától vagy az iskolától sétatávolságra találhatók, és barátságos környezetet biztosítanak az olasz életbe való teljes beidegzéshez. Lehetséges egy vagy kétágyas szoba reggelivel, vagy félpanzióval. A szállás a tanfolyam előtti vasárnapon, szombatig a tanfolyam befejezése után vehető igénybe. Alternatív megoldásként az iskola a B
 • Transzfer: Kérésre az iskola transzfert biztosít Nápolyból vagy Salerno vasútállomásról a lefoglalt szálláshelyre. A felnőtt diákok továbbra is választhatnak, hogy kövessék az általános tanfolyamainkat, amelyek minden korosztályból érkeznek, tinédzserből időseknek.
 • Biztosítás: Azok számára, akik szeretnének biztosítást igénybe venni, utazási biztosítás igénylése céljából látogasson el honlapunkra a www.accademialeonardo.it címen vagy lépjen kapcsolatba irodánkban.
 • Senior csoportok esetén: Kérjük, keresse fel az info@accademialeonardo.it csoportos programokat "Gourmet Route" és "Egy hét az Amalfi-parton".

Példa hét a Leonardo Accademia-n:

 • Hétfő: 9.00-13.00 olasz tanfolyam - 15.30 Salerno városlátogatása.
 • Kedd: 9.00-13.00 Olasz tanfolyam - 16.30 Arechi vár látogatása
 • Szerda: 9.00-13.00 olasz tanfolyam - 15.30 Nápolyi látogatás
 • Csütörtök: 9.00-13.00 Olasz tanfolyam - Délután: szabadidő
 • Péntek vagy szombat reggel: 9.00-13.00 Olasz tanfolyam (csak pénteken) - Amalfi és Ravello kirándulás.

Közelgő dátumok: kattintson ide

Kérésre más kurzusok kezdődnek is

A kurzus jellemzői

 • Minimális időtartam: 1 hét
 • Heti 20 óra
 • Napi 4 óra
 • Maximum 12 tanuló csoportonként
 • Csoportonként minimum 3 diák

Multimedia Hall

Diákjaink ingyenes hozzáférést kapnak a multimédiás teremhez, ahol az interneten az iskolai számítógéppel, vagy mobiltelefonjukkal csatlakozhatnak ingyenes Wi-Fi hálózathoz.

Olvasószoba

Délután a könyvtár a diákok rendelkezésére áll, vagy olvasásra. Sőt, az egyik csarnok az iskola, akkor is nézni televíziós programok és filmek.

Nyelvi laboratórium

A hallgatók rendelkezésére állnak díjmentesen, hang- és videokazetták széles skálájával a fonetikai nyelv javítására és a nyelvstruktúrák használatának gyakorlására.

Program oktatási nyelve:
Olasz

2 további kurzus Accademia Leonardo Salerno »

This course is Campus based
Start Date
Május 2019
okt. 2019
Duration
1 - 2 hetek
Price
700 EUR
700 €: 2 hetes ár; 380 €: 1 hetes ár
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Május 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

Május 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date