Hivatalos Leírás

Főzőtanfolyam Professional coquis egy út Felsőoktatási hasznos megszerezni a szükséges tudást, hogy megkezdi a karrier, mint egy szakács. A tanulmányba, artikulált és képzett, előírja, hogy a felosztás elméleti és gyakorlati órák, annak érdekében, hogy biztosítsák a megfelelő képzést a hallgatók.

Végén az oktatási tevékenység, minden hallgató támogatni fogja a záróvizsga és egyszer át fogja venni a kizárólagos "Find coquis Work" áramkört. Circuit amelyben a legfontosabb vállalatok az olasz és a római Meal, válassza a konyhai személyzet.

címzettek

A szakmai főzőtanfolyam szánt motivált fiatalok, akik keresnek egy szilárd formáció belépni a munka világába, és nyitott azoknak is, akik szeretnék, hogy munkahelyet vált, hogy kövesse a szenvedély, és kapcsolja be a szakma. Hozzáférés a pálya megengedett maximum 16 résztvevő érdekében teljes körű bevonását a működési fázisban az összes diák, osztva az egyes munkaállomások teljesen felszerelt, a legújabb technológiát.

Időtartamát és gyakoriságát

Az időtartam a Professional főzőtanfolyam 10 hét (400 óra), naponta, hétfőtől péntekig, 09.15 és 17.30.

gyakorlati órák

Berendezések és technológiák a konyhában: Az új technológia a konyhában:

  • sütők és robbanás-art Paco Jet,
  • vákuum,
  • Roner,
  • Hot mix,
  • Softcooker és kisebb konyhai eszközök

termékek:

  • Mélyreható ismerete a legfontosabb nyersanyagok
  • szezonalitás
  • km 0
  • a biológiai sokféleség
  • A világ bio
  • Az olasz szabályozás
  • fűszerek és só
  • fűszerek: eredete és alkalmazási
  • extra szűz olívaolaj termelés, fajták, igénybevételét és kombinálását
  • zsír: állati és növényi
  • sertéshús termékek: szalámi, kolbász és füstölt
  • tej és a sajt

élelmiszer-feldolgozás:

  • A vágások és a választás a húst a különböző célokra, a csontozó technikák
  • A fajok és a halászati ​​termékek minőségének, valamint a feldolgozási technikák
  • A zöldség-gyümölcs darabok

főzési technikák:

  • Sült, pörkölt, párolt, párolt, vákuum, az alacsony hőmérsékletű

Felkészülés a fő csoportba sorolhatók:

  • Főzés alapok, meghívásos és szószok
  • tészta: friss, szárított, tojás és teljes kiőrlésű
  • rizs
  • gabonafélék
  • zöldség
  • hal: fehér, kék, leves, kagylók, rákok és kagylók
  • hús: fehér, piros, baromfi, vadhús, belsőségek
  • tojás
  • zöldségek

konyha:

  • ismerete termékek és ételek minden olasz régiók.

tészta:

  • Az alapok tészta.

Konzerválására és tárolására szolgáló nyers és főtt ételek. Az előadás:

  • A választás a lemez
  • az étel
  • díszítéssel.

HACCP: alkalmazása a higiéniai szabályok a konyhában a munka megszervezése: A munkahely a konyhában, elkészítése (mise en hely), szerviz.

A tanúvallomások sikert Chef.

előadások

A konyha környezet:

  • Története olasz konyha
  • A különböző szervezeti egységek a konyhában
  • szervezeti felépítését a konyha brigád

Étterem gazdálkodás:

  • menedzsment Üzleti
  • pénzügyi menedzsment a vállalat vendéglátás
  • minőség-ellenőrzés
  • approvviggionamento, raktár és beszállítói kapcsolatok
  • a menü
  • A menü tervezése
  • összetétele a recepteket, a súlyokat a készítmény
  • költségét az edény (élelmiszer költség)
  • Az eladási ár a termék
  • alternatív menük speciális diéták.

Egészséges ételek és a táplálkozás:

  • A táplálkozás alapelveinek
  • intoleranciát kapcsolatos betegségek "teljesítmény
  • összefüggő betegségek: cukorbetegség és elhízás
  • Étel-intolerancia: az allergia és a cöliákia.

HACCP Élelmiszerbiztonsági: Tanfolyam 12 óra bizonyítvány HACCP és élelmiszer-eredetű megbetegedések Reg. 852/04 és Reg. 178/02 értelmében Delib. Reg. 825 28/11/2009 A munka világa:

  • Írjon Önéletrajz
  • Az állásinterjú
  • kapcsolatok cégek
  • beszúrás foglalkoztatás

oktatási látogatások

oktatási látogatások a különböző cégek a szektorban

záróvizsga

  • Tézis egy témát választott venni a képzési program - Írásbeli vizsga - Gyakorlati vizsga - építése teljes menü végén a képzési program, a záróvizsgát a tervek szerint a coquis iskolában, hozzáférhet csak a diákok, akik részt vettek legalább 90% -át az osztályok.

A vizsgabizottság áll Chef csillagos, a végrehajtó, a University of olasz konyha coquis és felelős persze Chef.

ülés

Az elméleti és a gyakorlati tevékenység kerül sor a székhelye a Via Flaminia 575, 00191 Róma.

Az ülés coquis van szerelve a modern konferenciatermek, a legmodernebb technológia és az innováció, az egyetem zászlóshajója. A tantermek vannak kialakítva, mint a konyhában egy étterem, nagy íróasztal, a munka és a teljes, meleg és hideg vonalak.

Program oktatási nyelve:
Olasz

4 további kurzus COQUIS »

This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
10 hetek
Nappali
Price
6,150 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date