Során szakmai konyha

COQUIS

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Során szakmai konyha

COQUIS

Főzőtanfolyam Professional coquis egy út Felsőoktatási hasznos megszerezni a szükséges tudást, hogy megkezdi a karrier, mint egy szakács. A tanulmányba, artikulált és képzett, előírja, hogy a felosztás elméleti és gyakorlati órák, annak érdekében, hogy biztosítsák a megfelelő képzést a hallgatók.

Végén az oktatási tevékenység, minden hallgató támogatni fogja a záróvizsga és egyszer át fogja venni a kizárólagos "Find coquis Work" áramkört. Circuit amelyben a legfontosabb vállalatok az olasz és a római Meal, válassza a konyhai személyzet.

címzettek

A szakmai főzőtanfolyam szánt motivált fiatalok, akik keresnek egy szilárd formáció belépni a munka világába, és nyitott azoknak is, akik szeretnék, hogy munkahelyet vált, hogy kövesse a szenvedély, és kapcsolja be a szakma. Hozzáférés a pálya megengedett maximum 16 résztvevő érdekében teljes körű bevonását a működési fázisban az összes diák, osztva az egyes munkaállomások teljesen felszerelt, a legújabb technológiát.

Időtartamát és gyakoriságát

Az időtartam a Professional főzőtanfolyam 10 hét (400 óra), naponta, hétfőtől péntekig, 09.15 és 17.30.

gyakorlati órák

Berendezések és technológiák a konyhában: Az új technológia a konyhában:

  • sütők és robbanás-art Paco Jet,
  • vákuum,
  • Roner,
  • Hot mix,
  • Softcooker és kisebb konyhai eszközök

termékek:

  • Mélyreható ismerete a legfontosabb nyersanyagok
  • szezonalitás
  • km 0
  • a biológiai sokféleség
  • A világ bio
  • Az olasz szabályozás
  • fűszerek és só
  • fűszerek: eredete és alkalmazási
  • extra szűz olívaolaj termelés, fajták, igénybevételét és kombinálását
  • zsír: állati és növényi
  • sertéshús termékek: szalámi, kolbász és füstölt
  • tej és a sajt

élelmiszer-feldolgozás:

  • A vágások és a választás a húst a különböző célokra, a csontozó technikák
  • A fajok és a halászati ​​termékek minőségének, valamint a feldolgozási technikák
  • A zöldség-gyümölcs darabok

főzési technikák:

  • Sült, pörkölt, párolt, párolt, vákuum, az alacsony hőmérsékletű

Felkészülés a fő csoportba sorolhatók:

  • Főzés alapok, meghívásos és szószok
  • tészta: friss, szárított, tojás és teljes kiőrlésű
  • rizs
  • gabonafélék
  • zöldség
  • hal: fehér, kék, leves, kagylók, rákok és kagylók
  • hús: fehér, piros, baromfi, vadhús, belsőségek
  • tojás
  • zöldségek

konyha:

  • ismerete termékek és ételek minden olasz régiók.

tészta:

  • Az alapok tészta.

Konzerválására és tárolására szolgáló nyers és főtt ételek. Az előadás:

  • A választás a lemez
  • az étel
  • díszítéssel.

HACCP: alkalmazása a higiéniai szabályok a konyhában a munka megszervezése: A munkahely a konyhában, elkészítése (mise en hely), szerviz.

A tanúvallomások sikert Chef.

előadások

A konyha környezet:

  • Története olasz konyha
  • A különböző szervezeti egységek a konyhában
  • szervezeti felépítését a konyha brigád

Étterem gazdálkodás:

  • menedzsment Üzleti
  • pénzügyi menedzsment a vállalat vendéglátás
  • minőség-ellenőrzés
  • approvviggionamento, raktár és beszállítói kapcsolatok
  • a menü
  • A menü tervezése
  • összetétele a recepteket, a súlyokat a készítmény
  • költségét az edény (élelmiszer költség)
  • Az eladási ár a termék
  • alternatív menük speciális diéták.

Egészséges ételek és a táplálkozás:

  • A táplálkozás alapelveinek
  • intoleranciát kapcsolatos betegségek "teljesítmény
  • összefüggő betegségek: cukorbetegség és elhízás
  • Étel-intolerancia: az allergia és a cöliákia.

HACCP Élelmiszerbiztonsági: Tanfolyam 12 óra bizonyítvány HACCP és élelmiszer-eredetű megbetegedések Reg. 852/04 és Reg. 178/02 értelmében Delib. Reg. 825 28/11/2009 A munka világa:

  • Írjon Önéletrajz
  • Az állásinterjú
  • kapcsolatok cégek
  • beszúrás foglalkoztatás

oktatási látogatások

oktatási látogatások a különböző cégek a szektorban

záróvizsga

  • Tézis egy témát választott venni a képzési program - Írásbeli vizsga - Gyakorlati vizsga - építése teljes menü végén a képzési program, a záróvizsgát a tervek szerint a coquis iskolában, hozzáférhet csak a diákok, akik részt vettek legalább 90% -át az osztályok.

A vizsgabizottság áll Chef csillagos, a végrehajtó, a University of olasz konyha coquis és felelős persze Chef.

ülés

Az elméleti és a gyakorlati tevékenység kerül sor a székhelye a Via Flaminia 575, 00191 Róma.

Az ülés coquis van szerelve a modern konferenciatermek, a legmodernebb technológia és az innováció, az egyetem zászlóshajója. A tantermek vannak kialakítva, mint a konyhában egy étterem, nagy íróasztal, a munka és a teljes, meleg és hideg vonalak.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Olasz
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
10 hetek
Nappali
Price
ár
6,150 EUR
Locations
Olaszország - Rome, Lazio
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Olaszország - Rome, Lazio
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt